„Vertu“ pristatė „Ascent Ferrari 60“ mobilųjį telefoną  (3)

Artėjant "Ferrari" 60-ties metų jubiliejui kompanijos "Nokia" padalinys "Vertu", gaminantis išskirtinai prabangius mobiliuosius telefonus, pristatė riboto tiražo "Ascent Ferrari 60" mobilųjį telefoną.Tokių telefonų bus parduota tik 60 vienetų, kiekvieno iš jų kaina - po 18 tūkstančių eurų. Teigiama, kad telefono dizainą įkvėpė "Ferrari 612 Scaglietti", na o jame pirkėjai ras ekrano fonų bei skambučių, kurių nebuvo jokiame kitame "Vertu" telefone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Ascent Ferrari 60" korpusas pagamintas iš titano bei susuktas tokiais pat varžteliais, kokie naudojami ir "Ferrari" automobiliuose. Be to, odinė telefono dalis taip pat pagaminta naudojant tokia pačią odą, iš kurios siuvami "Ferrari" salonai. Galinėje telefono dalyje pavaizduota viršutinė "Ferrari" automobilio pavarų dėžės dalis.

Kaip ir visi "Ascent" serijos mobilieji, naujasis modelis orientuotas ne į stebinančias funkcijas, o į dailų dizainą ir išorinį patrauklumą. Palaikomas GPRS duomenų perdavimas, "Bluetooth", MMS ir tai bene visos įdomesnės galimybės.

Įdomu ir tai, kad visą "Ascent Ferrari 60" sudaro 240 komponentų. Vien dalį su mygtukais sudaro 150 skirtingų detalių kurios yra apsaugotos patentais. Kiekvieno mygtuko fasadinė dalis liejama iš nerūdijančio plieno.

"Ascent Ferrari 60" mobilieji už minėtąją 18 tūkstančių eurų (arba 25 500 JAV dolerių) kainą bus parduodami "Vertu" parduotuvėse Londone, Paryžiuje, Honkonge bei Singapūre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)