Pranešimas spaudai. „Samsung“ spausdintuvai – tarsi rafinuoti meno kūriniai  (0)

„Samsung Electronics“ naujovių asortimente nuo šiol – ir ploniausias pasaulyje lazerinis spausdintuvas. Antroji pagal dydį lazerinių spausdintuvų gamintoja pasaulyje pristato 11 cm storio spausdintuvą ML-1630 bei daugiafunkcinį įrenginį SCX-4500, kurie išsiskiria ne tik kompaktiškumu, bet ir itin rafinuotu dizainu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatydama šiuo įrenginius, „Samsung“ įrodo, jog konkuruoti rinkoje galima ne tik funkcijomis, bet ir dizaino subtilybėmis. Žvilgančiais juodo fortepijono spalvos korpusais kompaktiškieji spausdintuvai spindi prabanga, pabrėžia asmeninį stilių ir vertę. Tai paprastų linijų ir formų dermė, kurios kulminacija – minimalistinė elegancija.

„Pasaulis pamišęs dėl dailaus dizaino. Gaminio konkurencingumas šiais laikais jau nėra tik funkcijų gausa. Vartotojai ieško ir unikalumo. Naujoviško dizaino „Samsung“ spausdintuvai sutvirtins kompanijos pozicijas pažangiausių spausdintuvų rinkoje“, - sako „Samsung“ Skaitmeninių spausdinimo sprendimų padalinio vyresnysis dizaineris Junwon Bae.

Pirmą kartą spausdintuvų pramonėje „Samsung“ sukūrė įrenginius, kuriuose svarbu ne tik funkcijos, bet ir jautrumas – prietaisai valdomi davikliais be mygtukų. Fortepijono juodumo korpusas, mėlynas skenavimo proceso indikatorius ir sensoriniai davikliai dar labiau sustiprina prietaisų paprastumą. Palikus tik pagrindines spausdintuvo funkcijas, „Samsung“ pavyko subalansuoti paprastą ir dailią išorę bei viduje slypinčias aukštas technologijas.

Nors spausdintuvai yra kompaktiškesni lyginant su konkurentais, „Samsung“ ML-1630 ir SCX-4500 garantuoja aukštą pagrindinių funkcijų kokybę ir pačią patogiausią aplinką vartotojams. Išėmus nebūtinus mygtukus, o likusius pakeitus sensoriniais, ML-1630 ir SCX-4500 meniu valdymas tapo dar patogesnis ir efektyvesnis. Be to, vartotojams paprasta išimti įstrigusį popierių, nes viduje yra specialiai suprojektuota pusiau automatinė ištraukiama kasetė.

„Pristatyti „Samsung“ spausdintuvai šį prietaisą pakelia į visiškai naują lygį. Įmantrios išorės novatoriškieji spausdintuvai siūlo kur kas daugiau nei įprasti. Naujuosius spausdintuvus pasaulinėje rinkoje išskirsime kaip prabangos ikonas, taikydami į individualius vartotojus“, - sako „Samsung” Skaitmeninių spausdinimo sprendimų padalinio vyresnysis viceprezidentas Jang-jae Lee.

Nuotraukos: http://photobank.samsung.ru/products/phones/gsm/sgh-u700/

Šaltinis: "Samsung" pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: