Sukurtas „Youtube” pakaitalas JAV kariams  (4)

JAV kariuomenė praėjus pusantrų metų po to kai kariams buvo uždrausta savo karo potyrių vaizdeliais dalintis interneto vaizdo portale „Youtube” įkūrė savo video portalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trooptube.tv – naujasis karių video portalas bus skirtas ne tik kariams, čia savo vaizdo įrašus galės talpinti jų šeimos nariai bei visi palaikantys į misijas ar tolimus dalinius išvykusius karius palaikantys žmonės.

Svetainėje įdiegtos technologijos padėsiančios pagal vartotojo interneto spartą parinkti optimaliausią vaizdo įrašo kokybę.

Taipogi naujojoje karių vaizdo įrašų svetainėje panaudota ligi šiol tik „Google“ testuota žodžių atpažinimo sistema. Video svetainės serveriai peržiūrės kiekvieną vaizdelį bei į paieškos duomenų bazę įrašys dažniausiai vaizdo įraše vartojamus žodžius. Tokie patobulinimai tikima ženkliai pagerins paiešką svetainėje.

Naujosios vaizdo įrašų sistemos prireikė po to kai 2007 JAV gynybos departamentas savo darbuotojams bei vidinio tinklo vartotojams uždraudė priėjimą prie populiariųjų vaizdo įrašų portalų kaip „Youtube“ .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: