Startavo elektroninis knygynas Baltos lankos  (7)

Gruodžio pabaigoje adresu blk.lt pradėjo veikti elektroninis knygynas "Baltos lankos".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai viena didžiausių iki šiol Lietuvoje veikusių tokio pobūdžio elektroninių parduotuvių, kurioje šiuo metu siūloma beveik 15 000 pavadinimų knygų, CD bei DVD.

Vieną didžiausių knygų asortimentų Lietuvoje siūlantys "Baltų lankų" knygynai buvo perkelti ir į interneto erdvę. Elektroniniame "Baltų lankų" knygyne veiks tos pačios akcijos, išpardavimai kaip ir šalies "Akropoliuose" įsikūrusiuose knygynuose.

Anot UAB "Baltų lankų knygynas" komercijos vadybininkės Viktorijos Toliušytės, elektroninis "Baltų lankų" knygynas turėtų tapti tikru išsigelbėjimu ne tik skubantiems, vengiantiems spūsčių prekybos centruose, bet ir atokesniuose šalies miestuose ar kaimuose gyvenantiems pirkėjams.

"Baltų lankų" knygynai įsikūrę Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos "Akropolyje", todėl iki šiol jie buvo geriausiai prieinami didmiesčių gyventojams. Nuo šiol įsigyti pageidaujamų knygų galės skaitytojai visoje Lietuvoje bei užsienyje. Pirmųjų pirkėjų sulaukėme būtent iš mažesnių šalies miestelių. Matyt, neradę norimos knygos miestelio knygyne, jie apsilankė mūsų elektroniniame knygyne", - pirmąsias tendencijas pastebi V.Toliušytė.

Išsirinkti norimą prekę elektroniniame knygyne "Baltos lankos" yra patogu: knygos, kaip ir kitos prekės, čia suskirstytos pagal žanrus – vaikų, suaugusių grožinė literatūra, žodynai, vadovėliai, užsienio kalbų mokymo priemonės ir kiti. Portale veikia patogi paieškos sistema, nuolat pristatomi perkamiausių knygų, CD ir DVD dešimtukai, knygyno naujienos, skiltyje "Jums patiktų" rekomenduojamos geros knygos. Kiekviena elektroninės parduotuvės prekė – su išsamiais aprašymais ir net skaitytojų (ar klausytojų) vertinimais. Norintieji gali užsisakyti ir knygyno naujienlaiškį. Be to, knygyne neradus reikalingų knygų įvairiomis kalbomis, galima jų užsisakyti ieškant užsienio partnerių tinklalapiuose.

Elektroninio knygyno "Baltos lankos" pirkėjams siūlomi ir patogūs mokėjimo būdai – galima atsiskaityti iš beveik visuose Lietuvos bankuose esančių sąskaitų, taip pat naudojant saugią mokėjimo sistemą internete "PayPal". Užsisakius prekių, jas tiesiai į namus per 48 valandas pirkėjui patogiausiu metu pristato patyrusi siuntų pristatymo tarnyba. "Tačiau yra didelė tikimybė, kad, užsisakęs prekę ryte, jau tos pačios dienos vakare pirkėjas galės ja džiaugtis savo namuose", – sako UAB "Baltų lankų knygynas" atstovė. Pristatymas Lietuvoje kainuoja 10 litų, o perkant už 100 litų ir daugiau – nemokamas.

2002 m. įsteigtam "Baltų lankų" knygynų tinklui šiuo metu priklauso trys didžiausi knygynai Lietuvoje, o bendras valdomų knygynų plotas siekia 1,6 tūkst. kvadratinių metrų. "Baltų lankų" knygynas siūlo didžiausią knygų pasirinkimą Lietuvoje – virš 20 000 pavadinimų knygų. Knygynuose dirba 70 darbuotojų. 2009 m. pradžioje "Baltų lankų" knygynas bus atidarytas ir Šiauliuose statomame "Akropolyje".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: