„Renault Nissan“ aljansas platins elektra varomus automobilius  (8)

„Renaul Nissan“ aljansas praneša apie naują bendradarbiavimo sutartį, kuri padės populiarinti ir skatinti elektra varomų automobilių naudojimą Londono mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis partneris – išankstinio užsakymo taksi kompanija „GreenTomatoCars“, savo klientams siūlanti tik ekologiškas transporto priemones.

Pagal pasirašytą susitarimą, artimiausiu metu abi šalys studijuos elektra varomų automobilių populiarinimo galimybes bei padės įdiegti modernų mokesčių rinkimo sistemą Jungtinės Karalystės sostinėje. Pasirašyta sutartis taip pat įpareigoja nustatyti sąlygas, kaip aljansas aprūpins kompanijos „GreenTomatoCars” automobilių parką elektriniais modeliais.

Londone įsikūrusi „GreenTomatoCars” yra aplinkai draugiška išankstinio užsakymo taksi kompanija, kuri savo klientus veža tik ekologiškiausiais rinkoje esančiais automobiliais. Šiuo metu kompanija naudoja hibridinius modelius ir nuolat peržiūri visas savo operacijas, kad būtų maksimaliai sumažinama žala gamtai.

„Šiuo metu hibridiniai automobiliai yra geriausias pasirinkimas, esantis rinkoje, norint mieste važinėti neteršiant aplinkos. Vis dėlto, kai tik pasirodys elektra varomi modeliai mes esame pasiryžę būti pirmaisias, pradėjusiais juos naudoti,” – teigia Jonny Goldstone, „GreenTomatoCars” direktorius.

„Renault Nissan" aljansas siekia tapti pasaulyje pirmaujančiu elektra varomų automobilių gamintoju. Elektrinių automobilių gamybos iniciatyvas aljansas jau vykdo Izraelyje, Danijoje, Portugalijoje, Monake, Tenesio, Oregono valstijose, Sonoma apskrityje Kalifornijoje (JAV) bei Kanagawa prefekte ir Jokohamoje (Japonija). „Renault Nissan” aljansas taip pat yra pasirašęs bendradarbiavimo sutartis su elektros paslaugų tiekėjų kompanijomis Prancūzijoje (EDF) bei Šveicarijoje (EOS).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: vtv.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: