„iPad 3“ gandai: korpusas, priekinis stiklas ir vidus (Video)  (11)

Kinų interneto portalas M.I.C. publikavo įdomių nuotraukų ir vaizdo klipą, susijusius su planšetiniu kompiuteriu „iPad 3“ (dar pakrikštytu „iPad HD“), kuris turėtų būti anonsuotas jau kovo 7 dieną specialiame kompanijos „Apple“ renginyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinų žurnalistai patvirtino (tiesa, remdamiesi vis dar neoficialiais šaltiniais), jog „iPad 3“ bus pasiūlytas trijų modifikacijų – su 16, 32 ir 64 GB duomenų kaupikliu, tuo tarpu kainos liks tokios pačios, kaip ir „iPad 2“ debiuto metu. M. I.C. taip pat pažymi, jog brangesnės „iPad 3“ versijos vargu ar gaus ketvirtos kartos mobiliojo ryšio LTE palaikymą, ir vis dar remsis „Qualcomm 3G“ mikroschemos teikiamais privalumais. Panašu, jog „iPad 3“ bus kiek storesnis už savo pirmtaką, tačiau jo briaunos užapvalintos ne taip smarkiai, kaip „iPad 2“. Taip „Apple“ dizaineriai pasiekė, jog vizualiai įrenginys atrodytų ne toks storas. M. I. C. taip pat pranešė, jog būsimame kovo 7 d. renginyje „Apple“ anonsuos naują „Apple TV“ įrenginį, kurio kaina išliks tame pačiame lygmenyje, kaip ir ankstesnių modelių. Kaip ir „iPad 3“, naujasis TV priedėlis gaus daug galingesnį ir energetiškai efektyvesnį procesorių, pagamintą remiantis nauju technologiniu procesu. „Apple TV“ taip pat gali gauti ir valdymo balsu technologijos „Siri“ palaikymą. Taip pat kinų žurnalistai teigia neva nufotografavę planšetinį kompiuterį „iPad 3“, naudodami rentgeno spindulius. Vis tik kai kurie šaltiniai tvirtina, kad šiuo atveju pateiktose nuotraukose yra dabartinis „iPad 2“, o ne būsimas „iPad 3“.

Taip pat M.I.C. paruošė ir nedidelį vaizdo klipą apie planšetinį kompiuterį "iPad 3". Gaila, tačiau jokios informacijos apie aparatinę dalį. Nepaisant to, tikruosius kompiuterio parametrus turėtume sužinoti jau ateinantį trečiadienį - pasiruošimas "iPad 3" prezentacijai (ir ne tik) San Franciske (JAV) esančiame "Yerba Buena Center" vyksta pilnu tempu (ir ne tik viduje, bet ir išorėje - kaip matoma paskutinėje iliustracijoje).


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: