"Firefox 13" taps panašesnė į "Chrome"?  (7)

Rodos dar visai neseniai vartotojams pristatyta naujausia „Firefox 10“ interneto naršyklės versija, o programuotojai jau pradeda kurti „Firefox 13“. Tiesa, internete sklando gandai, jog šios naršyklės kūrėjai perims vieną gerai pasiteisinusį sprendimą, naudojamą "Chrome" ir kitose naršyklėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Firefox 13" internautai pagaliau turėtų išvysti ilgai lauktą pradinį puslapį su nuorodomis į dažniausiai lankomas interneto svetaines. Tokį puslapį gerai pažįsta „Opera“, „Chrome“, ir netgi „Internet Explorer“ vartotojai. Nors „Firefox“ šiose lenktynėse akivaizdžiai vėluoja, naršyklės kūrėjai tikina, jog pokyčiai privers konkurentus pavydėti. Dažniausiai naudojamų svetainių adresai su miniatiūromis bus suskirstyti į kategorijas. Kaip ir „Chrome“ ar „Opera“, „Firefox“ leis sinchronizuoti duomenis tarp skirtingų kompiuterių, tad, grįžę iš darbo ar mokyklos, namuose išvysime pasikeitusį pradinio puslapio vaizdelį.

Panašų pradžios puslapį „Firefox“ galima naudoti ir dabar. Tereikia įdiegti vieną iš keturiolikos naršyklės priedų, siūlančių įvairias pradžios puslapio versijas. Tačiau toks sprendimas nelabai priimtinas kai kuriems, ypač senesnius ir lėtesnius kompiuterius turintiems internautams. Mat naršyklės priedai gerokai sulėtina kompiuterio darbą. Dėl šios priežasties kai kurias priedais valdomas funkcijas programuotojai bando integruoti į programos vidų. „Firefox 13“ galutinė versija turėtų pasirodyti gegužės mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: computerbild.lt
computerbild.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: