„Office Starter 2010“: nemokamas skrydis baigtas  (0)

Korporacija „Microsoft“ daugiau neleis kompiuterių gamintojams užsakinėti (taigi ir diegti į paruoštas sistemas) biuro programų paketo „Office Starter 2010“. Priminsime, jog kalbama apie nemokamą versiją, kuri turi riboto funkcionalumo „MS Word 2010“ ir „Excel 2010“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežiūrint į funkcionalumo ribojimus (o taip pat nedidelį reklaminį skelbimą), „Office Starter 2010“ tapo tikrai populiariu sprendimu tarp nešiojamų kompiuterių su „Windows OS“ savininkų, kurie neretai susidurdavo su būtinybe peržiūrėti ir redaguoti dokumentus, sukurtus su „Word“ ir „Excel“.

Korporacija „Microsoft“ nepamatė pakankamai „reinkarnacijų“, kai nemokama „Office Starter“ versija pavirsta komerciniu paketu, už kurį, aišku, reikėdavo susimokėti. Kaip alternatyvą kompanija šiuo metu siūlo sprendimą „Office Web Apps“ – „debesų“ tarnybą su internetinėmis programomis, tarp kurių galima rasti ir „Microsoft Office“ su tokiomis programomis, kaip „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ ir „OneNote“.

„Microsoft“ atstovai nurodo, jog po operacinės sistemos „Windows 8“ finalinės versijos pasirodymo absoliuti dauguma naujų kompiuterių neturės „Office Starter“. Savo ruožtu, dabartiniai šio nemokamo biuro programų paketo vartotojai ir toliau galės naudotis anksčiau įsigytu paketu be jokių laiko apribojimų, o galimybė įsigyti mokamą „Office“ versiją taip pat išliks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: