Entuziastams skirti "Intel Ivy Bridge-E" procesoriai pasirodys po metų  (0)

Portalo "VR-Zone" žurnalistų pažintis su "Intel" produkcijos kūrimo planais leido sužinoti, jog procesoriai "Ivy Bridge-E" iki 2013 metų vidurio tikrai nepasirodys. Taigi dabar galima konstatuoti drąsiai, jog šie procesoriai dienos šviesą pamatys 2013 m. III ketvirtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, yra ir dar viena naujiena – prcesoriai "Ivy Bridge-E" turėtų išsaugoti suderinamumą su LGA 2011 platforma bei atitinkamomis pagrindinėmis kompiuterių plokštėmis. Šiam tikslui užteks tiesiog atnaujinti BIOS. Žinoma, tokie pažadai gana dažnai skamba iki naujos kartos "Intel" procesorių pasirodymo, tuo tarpu praktikoje iškyla tam tikrų niuansų, nors turima informacija vis tik skamba gana patraukliai.

"Intel Haswell" procesoriai su LGA 1150 lizdu, kaip jau žinome, rinkoje debiutuos 2013 m. II ketvirtyje. Taip pat pasitvirtina informacija apie "Intel" ketinimus 2012 m. IV ketvirtyje išleisti procesorių "Core i7-3970X Extreme Edition". Dar daugiau, jau 2013 m. I ketvirtyje jis gali gauti dar spartesnę pamainą. Tai galioja ir procesoriaus "Core i7-3770K" atveju, kuris „draugauja“ su LGA 1155 pagrindinėmis plokštėmis. Sprendžiant iš turimų duomenų, 2013 m. I ketvirtyje "Sandy Bridge" procesorių tiekimas turėtų būti nutrauktas. Bent jau kainų tame diapazone, kuriame šiuo metu reziduoja modeliai, „vyresni“ nei "Core i5-2500K".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: