Naujos kartos „Intel Atom“ lustas „Silvermont“ „AnTuTu“ teste įveikė „Snapdragon 800”  (0)

Naujos kartos, lustų gamybos giganto „Intel“ procesoriai „Atom“, turintys „Silvermont“ kodinį vardą, pasirodys kiek vėliau šiais metais. „Intel“ deda dideles viltis su šiais lustais žengti į mobilius įrenginius, o testai rodo, kad „Silvermont“, bent jau galia, tikrai bus priekyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technikos portalas „Hardware.info“ rašo, jog gerai žinomame „AnTuTu“ teste, skirtame „Google Android“ OS, „Silvermont“ lustas su dvejais branduoliais, veikdamas 1.1GHz dažniu surinko apie 43 tūkstančius taškų. ARM pagrindu pagrįstas, vienas iš galingiausių tokio tipo procesorių „Qualcomm Snapdragon 800” šiame teste renka tik apie 25-30 tūkstančių taškų.

Verta pažymėti, kad šie skaičiai derinasi su tuo, ką „Intel“ yra pareiškusi viešai. Gigantas sakė, jog „Silvermont“ lustai yra 1.6 karto greitesni už keturių branduolių ARM lustus, kai reikalaujama to paties energijos kiekio. Priedo „Silvermont“ gali demonstruoti tokią pačią spartą kaip keturių branduolių ARM lustas, tačiau reikalauti net iki 2.4 karto mažiau energijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: