SteelSeries ir Tobii technologija leis žaidimus valdyti akimis (Video)  (0)

Kompanijos „Tobii Technology“ ir „SteelSeries“ pranešė bendradarbiaujančios kurdamos pirmąjį pasaulyje įrenginį, kuris suteiks galimybę valdyti kompiuterinius žaidimus vien tik žvilgsniu. Apie tai buvo paskelbta Las Vege (JAV) rytoj prasidėsiančios buitinės elektronikos parodos „CES 2014“ išvakarėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak bendrovių atstovų, savo bendros veiklos rezultatus jie pristatys „CES Unveiled“ renginyje, kuriame buitinės elektronikos gamintojai iš viso pasaulio demonstruoja žurnalistams savo ruošiamas technines naujoves. Taip pat skelbiama, kad „Tobii Technology“ ir „SteelSeries“ sukurti minėto įrenginio prototipai bus rodomi ir parodos metu.

Skelbiama, kad šiuo metu „Tobii Technology“ ir „SteelSeries“ kuriama žaidimų valdymo žvilgsniu technologija veikia realaus laiko strategijose ir pirmojo asmens šaudyklėse. Žaidimų kūrėjams, norintiems pirmiesiems įdiegti į savo kūrinius valdymo akimis galimybę, „CES 2014“ parodos metu bus siūloma pateikti išankstinius „Tobii EyeX Developer Kit“ programavimo priemonių rinkinių užsakymus.

Parodos metu bus galima pamatyti, kaip veikia „Tobii EyeX Controller“ pavadinto įrenginio prototipas, kurio galimybes galima pamatyti ir šiame vaizdo siužete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)