Ko tikėtis iš naujausių „Broadwell-E“ architektūros procesorių: paskelbti „Intel Core i7-6850K“ vs „Core i7 5820K“ spartos testai  (1)

„Broadwell-E“ architektūros procesorių pristatymas artėja, jo sulauksime „Computex“ parodoje, vyksiančioje gegužės gale – birželio pradžioje. Kadangi iki šių aukščiausiai platformai skirtų procesorių pasirodymo liko ne tiek ir daug laiko, natūralu, kad pradedame gauti informaciją, kokią spartą geba demonstruoti naujasis 14 nm silicis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nutekėję spartos rezultatai atkeliavo iš „Overclock.net“ forumo. Spartos palyginime naudojami „Core i7-6850K“ ir „Core i7 5820K“ procesoriai, veikiantys tuo pačiu taktiniu dažniu (4.2 GHz), taip bandant parodyti architektūrinius skirtumus ir palyginti apdorojimų instrukcijų kiekį per taktą.

Gaila, bet buvo padaryti tik du bandymai: vienas „FireStrike“ fizikos skaičiavime, kitas „CineBench“. Kaip matome, naujasis „Intel“ procesorius už savo pirmtaką yra greitesnis apie 10 %. Turint omenyje, kad šis spartos padidėjimas vien tik iš architektūrinės pusės, tai yra visai neblogai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: