Seni galvosūkiai šiam savaitgaliui - kur slepiasi dailininkas, kaip broliai dalinsis žemę ir kas negerai šiam malūnui  (1)

Šiam savaitgaliui pateikiame dar tris senoviškus galvosūkius. Šventės jau visai ant nosies, norisi atsipalaiduoti, todėl šįkart užduotys tikrai nesunkios. Gerai iš visų kampų apžiūrėkite paveiksliukus ir pabandykite šiuos galvosūkius išspręsti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praeitą savaitgalį pateikti galvosūkiai nebuvo lengvi - juos įveikė ne kiekvienas. Šįkart jie kur kas lengvesni, tačiau vis tiek reikalauja pastabumo ir gebėjimo į paveikslėlius pažvelgti kitu kampu. Kaip visada, atsakymai pateikiami antrame straipsnio puslapyje.

Pirmąjame galvosūkyje jūs turėtumėte matyti ne vieną, o du menininkus. Kur slepiasi antrasis? Šiame paveikslėlyje taip pat paslėptas ir veidas, kurį pastebėti sunku.

Antrasis galvosūkis reikalauja šiek tiek loginio mąstymo. Tėvas mirdamas savo keturiems sūnums paliko žemės lopinėlį su 12 medžių. Jis davė šios žemės planą sūnums ir paprašė ją lygiai pasidalinti. Kiekvienas sūnus turi gauti vienodą žemės plotą ir vienodą kiekį medžių. Kaip jūs padalintumėte žemę? Plane linijos negali kirsti medžių.

Trečiasis galvosūkis kelia klausimą - kas negerai šiame paveikslėlyje? Gerai įsižiūrėkite.

Savo spėjimus galite pasitikrinti antrame straipsnio puslapyje pateikiamuose atsakymuose.

Pasidalinkite su draugais
(22)
(15)
(7)

Komentarai (1)