Kinijos turgelio stebuklai: anonsuojamas beveik keturis kartus pigesnis „Samsung Galaxy S7“ klonas (Video)  (2)

Kinai kartais pritrūksta savų idėjų, tačiau jas pasisavinti šiuolaikiniame versle - įprasta praktika. Ypatingai tada, kai esi santykinai kukliai pasauliniu mastu žinomas Kinijos gamintojas bei didžiųjų bendrovių dėmesio greičiausiai neatkreipsi, o jei ir atkreipsi, Kinijos platybėse labai sunku kažką nubausti. Panašu, jog tokios mintys ir įkvėpė kompaniją „Elephone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosios kompanijos naujieji išmanieji telefonai „Elephone S7“ ir „Elephone S7 Mini“ daug asociacijų gali sukelti vien dėl savo pavadinimo, o žvilgtelėjus į jų dizainą, visos abejonės tiesiog akimirksniu išsisklaido.

Kitaip sakant, „Elephone S7“ ir „Elephone S7 Mini“ tikrai patrauks kiekvieno „Samsung“ išmaniųjų telefonų gerbėjo akį. Juk ar nežavingai skamba galimybė įsigyti „Samsung Galaxy S“ flagmanų dizainą atkartojančius „Elephone S7“ ir „Elephone S7 Mini“ išmaniuosius telefonus už kiniškai patrauklią kainą?

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ geriausios konfigūracijos „Elephone S7“ šiuo metu tekainuoja 190 JAV dolerių, o mažesnė šio išmaniojo telefono versija „Elephone S7 Mini“ vos 135 JAV dolerių. Palyginimui – Lietuvoje „Samsung Galaxy S7“ kainuoja 560-670€.

Įdomu tai, kad susidomėjimas tokia „Elephone“ naujiena „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje yra kaip niekada didelis: nors išankstinius šių išmaniųjų telefonų užsakymus buvo pradėta priimti vos prieš savaitę, norinčius juos įsigyti jau dabar galima skaičiuoti šimtais. Panašu, kad geriausiu pasaulyje vadinamas išmanusis telefonas „Samsung Galaxy S7“ daliai pirkėjų yra gerokai per brangus, o pasipuikuoti bent jau identiškos išvaizdos klonu – būtų visai malonu.

Nors dalį pirkėjų šį kartą greičiausiai pavergė „Elephone S7“ ir „Elephone S7 Mini“ dizainas, tačiau techninė dalis taip pat turi savo stiprybių. Pavyzdžiui, „Elephone S7 Mini“ be 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekrano ypatingas tampa dar ir dėl to, kad turi integruotą 10 branduolių „Helio X20“ centrinį procesorių, 4 GB operatyviąją RAM atmintinę, 13 megapikselių kamerą, 64 GB vidinę atmintį, dviejų SIM kortelių palaikymą, 4G ryšio modulį, piršto antspaudų skaitytuvą bei 3000 mAh talpos bateriją.

Tuo tarpu mažesnės įstrižainės 5,2 colių ekraną turintis „Elephone S7 Mini“ išmanusis telefonas akivaizdžiai yra skirtas mažiau išrankiems pirkėjams, kadangi jis yra komplektuojamas su mažiau našiu keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąją RAM atmintine bei turi 32 GB vidinę atmintį ir šiek tiek mažesnės 2450 mAh talpos bateriją. Likusios „Elephone S7 Mini“ savybės ir privalumai yra lygiaverčiai „Elephone S7“ išmaniajam telefonui.

Žinoma, klonas yra klonas ir šios charakteristikos niekaip neprilygsta „Samsung“ flagmanams, bet ir telefonų kaina nepalyginamai mažesnė.

Jeigu susigundysite užsisakyti „Elephone S7“ ir „Elephone S7 Mini“, nepamirškite apsišarvuoti kantrybe, kadangi pirmuosius užsakymus Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ pasižada išsiųsti ne anksčiau nei lapkričio 26 dieną, tačiau priklausomai nuo pasirinktos išmaniojo telefono konfigūracijos gali tekti laukti ir dar ilgiau, t. y. iki gruodžio 10 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(7)
(11)

Komentarai (2)