Kinijos turgelio stebuklai: ką tautiečiai perka pas kinus? (2016 m. ruduo)  (4)

Nuo vasaros pabaigos technologijos.lt reguliariai pristato įdomesnius Kinijos gamintojų produktus, kuriuos lengvai galima įsigyti Lietuvoje - perkant iš gearbest.com dažniausiai jie siunčiami nemokamai ir be papildomų mokestinių antkainių. Nuo pat pradžių šie pristatymai sulaukdavo teigiamos skaitytojų reakcijos, tačiau mums tapo įdomu - ar lietuviams tik smalsu pasižvalgyti po tolimąją Kinijos rinką ir be įsipareigojimų paganyti akis, ar yra ir tokių, kurie išdrįsta pirkti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl Gearbest?

Pati pirkimo rizika yra minimali, be jokio rizikos, kad prarasite pinigus. Mat produktų pristatymus skelbiame iš gearbest.com el. parduotuvės, kuri yra viena iš pačių didžiausių Kinijoje - lietuviškas pigu.lt analogas. Tokio lygmens parduotuvės nerizikuoja savo reputacija ir į aferas nesivelia. Aišku, jos dydis toks, kad turbūt nesureaguoja į visus pirkėjų laiškus ir užduodamus klausimus, o net jei matosi, kad užsakymas pastrigo, bet kada galima atšaukti mokėjimą - jis atliekamas per PayPal sistemą, kuri užtikrina 100% pinigų grąžinimą nepavykusio pirkimo atveju.

Be to, gearbest.com ne tik siunčia į Lietuvą, bet ir tą daro labai protingai. Jeigu perkamos prekės yra nedidelės, kaip kad išmanieji telefonai ar apyrankės, jos pristatomos nemokamai be jokios papildomos siuntimo priemokos. Tiesa, jeigu prekės didesnės, reikia primokėti už siuntimo paslaugas, tačiau net ir tokiu atveju, perkant iš gearbest.com ir siunčiant per jų rekomenduojamą paštą, nereikia mokėti jokių muitinės mokesčių. Tai ypač retai sutinkamos ir idealiai pirkėjams tinkamos pristatymo sąlygos iš parduotuvių, esančių už ES ribų.

Įvertinus šiuos privalumus turbūt nebus keista, kodėl Kinijos gamintojų produkciją pristatome būtent per gearbest.com - taip esame tikri, kad nebus jokių problemų dėl apgavysčių, o ir pirkėjams neteks sumokėti papildomų mokesčių atsiimant įsigytas prekes.

Ką lietuviai perka

Tačiau iki šiol nežinojome, kas iš mūsų pristatomų prekių labiausiai domina mūsų skaitytojus. Pagal pačių straipsnių populiarumą atrodytų, kad skaitytojus vienodai domina praktiškai visos aprašomos prekės. Bet paprašius pirkimo informacijos iš gearbest.com, paaiškėjo, kad yra aiškūs favoritai – štai taip atrodo šį rudenį perkamiausių prekių TOP 6:

Nr.

Prekė

Kaina

Pirkimų kiekis

1

Aktyvumo asistentas „CUBOT V2“

22$

24

2

Aktyvumo asistentas „Teclast H30“

20$

11

3

Aktyvumo asistentas „Original Xiaomi Mi Band 2“

26$

9

4

Išmanusis telefonas „Vernee Mars“

180$

9

5

Aktyvumo asistentas „Teclast H10“

9$

7

6

Išmanusis laikrodis „CACGO K89“

30$

5

Bendra tendencija daugiau nei akivaizdi – iš visų pristatymų daugiausiai realaus susidomėjimo sulaukė aktyvumo asistentai. Klausimas kodėl – ar kad pirmasis pirkimas labiau dėl išbandymo ir perkama tik pati pigiausia produkcija, ar Lietuvoje tiesiog nėra tinkamų fizinio aktyvumo asistentų? Klausimas labiau retorinis, bet labai lauksime ir nuomonių pasidalinimo komentaruose.

Norų išpildymo akcija

Tuo pačiu, gearbest.com kviečia komentaruose pasidalinti savo pageidavimais, kokie produktai iš el. parduotuvės turimo asortimento labiausiai domintų – daugiausiai pageidavimų sulaukusiems 2-3 produktams žadama skelbti išpardavimo akcija žemiau savikainos.

Tad jei turite pageidavimų, pats laikas jais dalintis – tam reiktų prie komentarų įkelti konkrečių dominančių prekių nuorodas iš gearbest.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(11)
(0)

Komentarai (4)