Kinijos turgelio stebuklai: visiškai pilnavertis išmanusis telefonas už 60$ - idealus variantas taupiausiems pirkėjams  ()

Itin pigūs vietinių Kinijos gamintojų išmanieji telefonai jau nieko nebestebina. Vis dėlto laikas nuo laiko šioje rinkoje pasirodantys nauji žaidėjai vis dar sugeba įnešti šiokios tokios sumaišties, tad anksčiau buvę pigūs išmanieji telefonai labai greitai gali tapti santykinai brangiais, nes atsiranda dar mažesnės kainos pasiūlymas. Vienas iš charakteringų pavyzdžių - visiškai niekam nežinomo Kinijos gamintojo išmanusis telefonas „UHANS A101“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau buvo galima suprasti, šis išmanusis telefonas bene labiausiai stebina savo kaina. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ jį šiuo metu galima įsigyti vos už 60 JAV dolerius. Žinoma, už tokią kainą didelių inovacijų ar unikalaus dizaino sukurti tikrai neįmanoma. Vis dėlto, pažvelgus į tai ką siūlo „UHANS A101“ galima net neabejoti, kad šis išmanusis telefonas yra pajėgus į savo pusę palenkti didžiąją dalį biudžetinės klasės išmaniųjų telefonų pirkėjų.

„UHANS A101“ tvirtina, kad kuriant šio išmaniojo telefono dizainą buvo siekta jį padaryti kuo labiau panašų į senuosius „Nokia“ telefonus. Be to, gamintojas itin akcentuoja ir tą faktą, kad jiems 5 colių ekraną pavyko sutalpinti praktiškai tokio paties dydžio korpuse kokį šiuo metu turi „Galaxy S7“. Čia svarbu pabrėžti ir tai, kad šį 294 PPI HD raiškos (1280 x 720) LTPS technologijos ekraną „UHANS A101“ išmaniajam telefonui gamino ne kas kitas, o „Sharp“ bendrovė.

Tačiau tuo garsūs gamintojų vardai pristatant šį išmanųjį telefoną tikrai nesibaigia. Nors pareiškimu, kad „UHANS A101“ įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija tikrai nieko nenustebinsi, tačiau jog išmaniojo telefono 2450 mAh talpos baterijos gamyba šiuo atveju buvo pavesta „Sony“ bendrovei, gali intriguoti tikrai ne vieną potencialų pirkėją. Be to, „UHANS A101“ ypatingas tampa dar ir dėl to, kad tai yra vienas iš nedaugelio šiuolaikinių išmaniųjų telefonų su lengvai keičiama baterija.

Galiausiai svarbu paminėti ir tai, kad „UHANS A101“ yra įdiegtas dviejų SIM kortelių palaikymas, integruotas 64 bitų keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinis procesorius, „Mali-T720“ vaizdo plokštė bei LTE ryšio modulis. Šis išmanusis telefonas taip pat turi 1 GB operatyviąją RAM atmintinę bei daugiau nei pakankamą biudžetinės klasės įrenginiui 5 megapikselių kamerą, kuri nuotraukas apdorojusi programiniu būdu sugeba jų raišką padidinti iki 8 megapikselių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: