Kinijos turgelio stebuklai: paskelbtas išankstinis užsakymų priėmimas patiems naujausiems „Xiaomi“ išmaniesiems telefonams - „Mi5s“ ir „Mi5s Plus“ (Video)  ()

Rinkos gigantai savo svarbiausias technologijų naujienas gerbėjams jau išdalijo. Vis dėlto greta jų rikiuojasi dar visa eilė entuziazmu trykštančių bendrovių, kurių naujausi išmanieji telefonai tikrai turėtų sudominti ne vieną potencialų pirkėją. Vienu iš tokių pavyzdžių, žinoma, gali būti populiarumo vis dažniau nestokojanti Kinijos kompanija „Xiaomi“. Būtent pastaroji visai neseniai anonsavo du naujus išmaniuosius telefonus „Xiaomi Mi5s“ ir „Xiaomi Mi5s Plus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors kol kas oficiali „Xiaomi Mi5s“ ir „Xiaomi Mi5s Plus“ prekybos pradžia dar neprasidėjo, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ jau priima išankstinius šių išmaniųjų telefonų užsakymus.

Šiuo metu mažesnės įstrižainės ekraną turintį išmaniojo modelį „Xiaomi Mi5s“ galima užsisakyti už 380 JAV dolerių. Tuo tarpu didesnę įstrižainę turintis modelis „Xiaomi Mi5s Plus“ yra parduodamas už šiek tiek didesnę 440 JAV dolerių kainą. Svarbu atkreipti dėmesį, jog pirmuosius šių išmaniųjų telefonų užsakymus „Gearbest“ pažada išsiųsti ne anksčiau nei lapkričio 13 dieną.

Esminis skirtumas tarp „Xiaomi Mi5s“ ir „Xiaomi Mi5s Plus“, kaip jau buvo galima suprasti, yra ekrano įstrižainė. „Xiaomi Mi5s“ turėdamas kiek nestandartinį 5,15 colių ekraną šiuo atveju labiau taikosi į išmaniųjų telefonų pirkėjus, kai tuo tarpu „Xiaomi Mi5s Plus“ su 5,7 colių ekranu gali tapti puikia alternatyva kitų bendrovių planšetofonams. Reikia atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad didysis modelis turi 4 GB operatyviąją RAM atmintį ir dvigubą 13 megapikselių kamerą, kai „Xiaomi Mi5s“ pirkėjui šiuo atveju teks tenkintis 3 GB RAM atmintine ir viena 12 megapikselių kamera.

Galiausiai nežymius skirtumus galima pastebėti ir kalbant apie išmaniuosiuose telefonuose integruotą „Snapdragon 821“ centrinį procesorių. Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Mi5s“ CPU taktinis dažnis siekia 2,15 GHz, tai „Xiaomi Mi5s Plus“ turėdamas tą patį centrinį procesorių jau gali pasigirti 2,35 GHz taktinio dažnio CPU.

Tuo tarpu visos likusios šių „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų techninės charakteristikos ir galimybės yra identiškos. Abu jie parduodami su iš anksto įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija bei specialiai adaptuota „MIUI 8“ vartotojo sąsaja, turi LTE ir Bluetooth 4.2 ryšio modulius, 64 GB dydžio vidinę atmintį bei yra aprūpinti „Adreno 530“ vaizdo plokšte ir dviejų SIM kortelių palaikymu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()