Kinijos turgelio stebuklai: paaiškėjo, kiek gi kainuoja tikrai geras, garsiausiems pasaulio analogams nenusileidžiantis kiniškas išmanusis telefonas (Video)  (7)

Besidomintys kiniškais išmaniaisiais telefonais sutiks, kad pastarųjų asortimentas atrodo begalinis. Be to, Kinijoje gaminamų išmaniųjų telefonų kainos tikrai nesikandžioja. Tačiau dėl to daugeliui gali kilti filosofinis klausimas – kiek gi iš tikrųjų gali kainuoti geras Kinijoje pagamintas išmanusis telefonas? Panašu, atsakymas jau yra. Ir šią dilemą padeda išspręsti visiškai niekam nežinomo prekinio ženklo kiniškas išmanusis telefonas „Vernee Mars“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti už 230 JAV dolerių, tačiau pasinaudojus išskirtiniu kodu vernee8Mars, galima įsigyti dar pigiau – už 200 JAV dolerių.  Gal ir keista, bet tokios kainos vietinių Kinijos gamintojų sukurtas išmanusis galėtų konkuruoti su garsiausiais technologijų rinkos žaidėjais ne tik  dizainu ir našumu, bet ir techniniais sprendimais.

Šis aukštosios raiškos (1920×1080) 5,5 colių įstrižainės ekraną turintis „Vernee Mars“ išmanusis telefonas išsiskiria itin našiu aštuonių branduolių 64 bitų centriniu procesoriumi „Helio P10“, aprūpintas „Mail-T860“ vaizdo plokšte bei 32 GB vidine atmintimi (TF kortele galima praplėsti dar 128 GB), o kas svarbiausia, turi net 4 GB dydžio RAM atmintinę.

Net ir išrankiausią pirkėją nustebinti turėtų „Vernee Mars“ galinėje dalyje panaudotas „SONY IMX258“ 13 megapikselių foto kameros sensorius, o lietimui jautraus ekrano itin gerą tikslumą užtikrina panaudota „Sharp TDDI“ technologija.

Verta paminėti ir visiškai metalinį šio išmaniojo telefono korpusą, integruotą piršto atspaudų skaitytuvą  bei neįtikėtinas ryšio galimybes. Čia „Vernee Mars“ išsiskiria ne tik integruotu 4G ryšio moduliu, bet ir įdiegtu 2,4 GHz ir 5 GHz dažnio ruože veikiančiu WiFi moduliu, palaikančiu IEEE 802.11ac standartą.

Galiausiai, tiesiog neįmanoma nesižavėti ir 3000 mAh talpos ličio polimerų baterija, kurią iki 50% ribos galima pakrauti vos per pusvalandį – tam naudojamas „Vcharge“ techninis sprendimas.

Ir jeigu išvardinti privalumai neįtikino „Vernee Mars“ galimybėmis, dar galima pridėti, kad šiame išmaniajame telefone yra integruota USB-C tipo jungtis, realizuotas dviejų SIM kortelių palaikymas bei naudojama visiškai originali ir jokių modifikacijų neturinti bei tiesiai iš „Google“ serverių atnaujinama „Android 6.0“ operacinė sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(47)
(4)
(43)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: