Kinijos turgelio stebuklai: beprotiškas išpardavimas „Fant4stic Fall“ kyla su nauja banga – nuo 13$ kainuojančių dronų iki transformerių už 130$ ir visiškai nemokamų dovanų  (2)

Ruduo – puikus laikas naujiems pirkiniams. Nors elektroninės parduotuvės įvairius išpardavimus organizuoja ištisus metus, tačiau šiuo laikotarpiu tikrai egzistuoja bent maža galimybė tam tikrą produkciją įsigyti už tokią kainą, kuri yra artima savikainai. Ir tokia galimybė egzistuoja būtent todėl, nes pardavėjai stengiasi išparduoti senų prekių likučius dar prieš prasidedant didžiausioms metų šventėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ prasidėjęs rudens išpardavimas „Fant4stic Fall“ šį kartą pirkėjams siūlo ne tik nuolaidas, bet ir dovanas. Kitaip sakant, šios surengtos akcijos metu elektroninės parduotuvės pirkėjai gali pasinaudoti išskirtiniais kodais, kurie suteikia nuolaidas pačiai įvairiausiai produkcijai.

Kadangi „Fant4stic Fall“ išpardavimas vyks net penkias dienas, „Gearbest“ aktyviausius pirkėjus žada pradžiuginti dovanomis. Pirkėjai, kurie pateks į laimingųjų sąrašą galės džiaugtis papildomais nuolaidų kodais, specialiais pirkinio sumą kompensuojančiais kuponais ar netgi išskirtine nuolaida išmaniajam telefonui „XiaoMi Mi4“ bei išmaniajam laikrodžiui „OUKITEL A58“.

Patys akyliausi ir ištikimiausi parduotuvės lankytojai „Fant4stic Fall“ metu iš anksto numatytomis valandomis taip pat turės galimybę įvairią produkciją įsigyti kur kas pigiau. Pavyzdžiui, 100 vienetų „Xiaomi Air 12“ nešiojamų kompiuterių „Gearbest“ ruošiasi parduoti už 590 JAV dolerių, o 10 pirmųjų „JXD 510G“ drono pirkėjų pastarąjį galės įsigyti vos už 61 JAV dolerį. Tiesa, yra ir dar pigesnių, bet mažesnių dronų - bene pigiausias iš jų kainuoja iš vis tik 13$.

Be to, kai kurią produkciją šio išpardavimo metu galima gauti ir visiškai už dyką. Pavyzdžiui, išmanųjį laikrodį „U80 Smart“ ar 32 GB „Samsung Class 10“ atminties kortelę aktyviam lankytojui „Gearbest“ pažada atiduoti nemokamai, tačiau mainais už tai prašo padėti generuoti pardavimus elektroninėje parduotuvėje per specialias nuorodas.

Galiausiai „Fant4stic Fall“ išpardavimas ypatingas tampa dar ir dėl to, nes jo metu vietinių Kinijos gamintojų hibridus su „Intel“ centriniais procesoriais galima įsigyti iš karto su komplekte pridedama klaviatūra.

Pavyzdžiui, „CHUWI VI10 PLUS“ kartu su klaviatūra šiuo metu tekainuoja 130 JAV dolerių, o kitas itin funkcionalus hibridas „Teclast Tbook 16“, kurį laisvai galima naudoti kaip ir įprastą nešiojamą kompiuterį, dabar yra parduodamas už 210 JAV dolerių. Šioje „Intel Inside“ prekių kategorijoje galima rasti ir daugiau nuolaidų, tačiau išparduodamų hibridų kiekis šiuo atveju yra tikrai labai ribotas ir priklausomai nuo modelio niekada neviršija 500 vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: