Kinijos turgelio stebuklai: geriausias visų išmaniųjų dizaino idėjas apjungęs telefonas vos už 130 JAV dolerių (Video)  (1)

Išmanieji telefonai iš Kinijos ne visada kelia didelį pasitikėjimą. Vis dėlto kad jie kokybe ir našumu gali lenkti net ir pačius garsiausius gamintojus puikiai įrodė „OnePlus“ serijos išmaniųjų telefonų pavyzdys. Pastaruoju metu tokių gamintojų sparčiai daugėja, o kinai vis dažniau dėmesį kreipia ne tik į techninę dalį, bet ir į kuriamų išmaniųjų telefonų dizainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį teiginį dar kartą puikiai patvirtina mažai kam pasaulinėje rinkoje žinomas vietinis Kinijos gamintojas „Letv“. Pastarosios bendrovės išmanusis telefonas „Leeco One X600“ didžiausių rinkos žaidėjų kol kas tikrai nenurungs, tačiau ekonominės klasės telefono ieškančius pirkėjus gali labai rimtai sudominti. Šis išmanusis telefonas Kinijos „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje šiuo metu kainuoja vos 130 JAV dolerių. Vis dėlto tai ne vienintelis aspektas, kuriuo „Leeco One X600“ išmanusis telefonas gali sudominti potencialų pirkėją.

Vos tik žvilgtelėjus į „Leeco One X600“ galima maloniai nustebti. „Letv“ tikrai įdėjo labai daug pastangų siekdamas pirkėją nustebinti ne tik technine dalimi, bet ir išmaniojo telefonu dizainu. Susidaro toks įspūdis, kad „Leeco One X600“ dizainas buvo kuriamas gerai išanalizavus pagrindinių telefonų gamintojų populiariausius modelius. Tačiau verta pažymėti, kad „Letv“ nesistengė aklai kopijuoti konkurentų išmaniųjų telefonų dizaino - „Leeco One X600“ išmanusis telefonas tiesiog apjungia geriausias skirtingų gamintojų dizaino akcentų idėjas viename įrenginyje ir toks „Letv“ sprendimas yra tikrai labai sveikintinas.

Greta dizaino taip pat būtina paminėti dar ir tai, kad šis 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x1080) IPS ekraną turintis išmanusis telefonas yra aprūpintas 64 bitų keturių branduolių „MTK helio X10“ centriniu ir „Imagination PowerVR G6200“ grafiniu procesoriais, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, talpia 3000 mAh baterija, 4G ryšio moduliu bei USB-C tipo jungtimi.

Išmaniojo telefono gamintojas „Letv“ pristatinėdamas „Leeco One X600“ ypatingai daug dėmesio skiria ir galinėje dalyje integruotai 13 megapikselių kamerai. Pastaroji ypatinga tuo, kad turi dvigubą šviesos diodų blykstę, HDR palaikymą bei optinį vaizdo stabilizavimo OIS mechanizmą. Tuo tarpu priekyje integruota kamera vaizdo pokalbiams yra 5 megapikselių.

Galiausiai būtina paminėti ir „Leeco One X600“ įdiegtą „Android 5.0“ operacinę sistemą. Ji ypatinga ir išskirtinė tampa dėl tos priežasties, kad naudoja „Letv“ bendrovės specialiai šiam išmaniajam telefonui sukurtą vartotojo sąsają „Ecology EUI“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (1)