Kinijos turgelio stebuklai: Europoje šių gamintojų nerasite, bet nuo jų produkcijos įvairovės ir kainų raibsta akys  (3)

Vietinių Kinijos gamintojų tikrai yra visa galybė, tačiau galima net neabejoti, kad ne visi jie susilaukia pripažinimo. Pavyzdžiui, „Xiaomi“ bendrovė įrodė, kad gali būti žinoma ne tik vietinėje rinkoje, bet ir visame pasaulyje. Tačiau greta šio gerai technologijų rinkoje žinomo vardo Kinijoje jau rikiuojasi ir daugiau gamintojų. Gali susidaryti įspūdis, kad pastarieji eina „Xiaomi“ jau pramintu taku, todėl nereikėtų nustebti jeigu per artimiausius keletą metų didelė dalis vietinių Kinijos gamintojų pataps tarptautiniu mastu gerai žinomais prekiniais ženklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikią pažintinę akciją su šiais vietiniais Kinijos gamintojais šiuo metu organizuoja elektroninė parduotuvė „Gearbest“. Surengto „2nd Anniversary Brands Flash Sale“ išpardavimo metu vienu šūviu galima nušauti du zuikius: susipažinti su populiariausiais Kinijos gamintojais ir taip pat įsigyti jų populiariausią produkciją gerokai pigiau.

Šiuo atveju galima pradėti nuo itin palankiai Kinijoje vertinamo prekinio ženklo „Teclast“, kuris aktyviai užsiima planšetinių ir hibridinių kompiuterių gamyba, tačiau vis dažniau savo gerbėjus pradeda vilioti dar ir pigiais fiziniais aktyvumo asistentais. Pavyzdžiui, „2nd Anniversary Brands Flash Sale“ išpardavimo metu „Teclast H10“ fizinį aktyvumo asistentą galima įsigyti vos už 10 JAV dolerių.

Tuo tarpu ieškantiems pigesnės „GoPro“ veiksmo kamerų alternatyvos šio išpardavimo metu derėtų dėmesį atkreipti į Kinijos gamintoją „SJCAM“. Pastarasis už patrauklią kainą gali pasiūlyti pačios įvairiausios vaizdo filmavimo įrangos, kuri vaizdo įrašus gali fiksuoti tiek 1080p, tiek 4K raiška. Pavyzdžiui, šiuo metu kamerą „SJCAM SJ5000X“ gebančią vaizdo filmuoti 4K raiška galima įsigyti už itin patrauklią 106 JAV dolerių kainą.

„2nd Anniversary Brands Flash Sale“ išpardavime taip pat yra pristatoma ir dronų bei kvadrokopterių gamyba užsiimanti bendrovė „Hubsan“. Kadangi ši bendrovė specializuojasi tik viename konkrečiame rinkos segmente, dronų bei kvadrokopterių kainos nėra pačios mažiausios, tačiau „Husban“ tinkamų alternatyvų už prieinamą kainą gali pasiūlyti tikrai kiekvienam.

Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ kvadrokopteris „Hubsan H111C Mini“ yra parduodamas už 40 JAV dolerių. Vien pagal kainą matosi, kad tai kuklių charakteristikų pradedantiesiems skirtas dronas - pavyzdžiui, idealiai tiktų vaikams. Tuo tarpu ieškantys aukštesnės klasės sprendimų gali investuoti 360 JAV dolerių į to paties gamintojo kur kas funkcionalesnį droną „Hubsan H109S X4 PRO“.

Ir tai yra tik maža dalis pripažintų Kinijos gamintojų, kurių produkciją „2nd Anniversary Brands Flash Sale“ surengto išpardavimo metu su išskirtinėmis nuolaidomis galima įsigyti „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje. O susipažinti su šiais gamintojais vertėtų, nes po keleto metų labai tikėtina, kad jie gali būti gerai žinomi ne tik Kinijoje, bet ir Europoje bei Amerikoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: