Kinijos turgelio stebuklai: kitokie būdai, kaip skaičiuoti nueitus žingsnius, suvartotas kalorijas, miego kokybę, o rytais pabusti be jokio žadintuvo (Foto, Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės savo pasiūlymais, atrodytų, pirkėjus visame pasaulyje gali stebinti ištisus metus. Vis dėlto šios šalies gyventojai turi savo ypatingą tarptautinę šventę – tai beveik dvi savaites trunkančias Kinų naujųjų metų sutiktuves. Būtent sausio pabaigoje ir pirmąją vasario savaitę Kinijoje gyvenimas tarsi sustoja. Šiuo laikotarpiu net ir nuolatos besikeičiantys išpardavimai elektroninėse parduotuvėse užsibūna šiek tiek ilgiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ būtent dėl šios kasmetinės šventės jau antrąją savaitę pradeda skaičiuoti „Happy Chinese Lunar Year Best Electronics and Gadgets Flash Sale“ išpardavimas.

Pastarojo išpardavimo esmė šį kartą yra ne momentinės nuolaidos, bet ilgalaikiai nuolaidų kodai, kuriuos kiekvienas potencialus pirkėjas gali rasti specialiame šiam išpardavimui skirtame puslapyje.

Šnipų vertas išmanusis telefonas „Vphone S8“

 

Šiuo metu pasinaudojus nuolaidos kodu GBMBP itin unikalų mažų gabaritų išmanųjį telefoną „Vphone S8“ su 1,54 colių įstrižainės ekranu galima įsigyti už 27 eurus (be nuolaidos 31 euras). Šis į delną telpantis išmanusis telefonas su integruotu 2G ryšio moduliu, žinoma, ypatingu tampa dėl savo matmenų (4,67 x 3,73 x 0,99 cm), tačiau maloniai stebina ir neįprastu funkcionalumu.

Nors ir kaip neįtikėtinai tai skamba, bet „Vphone S8“ gali veikti ne tik kaip 2G telefonas, bet ir kaip fizinis aktyvumo asistentas, kuris matuoja pulsą, skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas bei seka miego kokybę.

Be to, „Vphone S8“ Bluetooth ryšiu taip pat gali būti sujungiamas su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais. Būtent šis sprendimas tiesiog naudojantis „Vphone S8“ leidžia atsiliepti į išmaniojo telefono skambučius ir praverčia tada, kai norint save įsiamžinti asmenukėse prireikia nuotoliniu būdu valdyti išmaniajame telefone integruotą kamerą.

Itin praktiškas fizinio aktyvumo asistentas „I5 Plus“

 

Tuo tarpu pasinaudojus kitu nuolaidos kodu GBCE fizinį aktyvumo asistentą „I5 Plus“ dabar galima įsigyti vos už 13 eurų (be nuolaidos 15 eurų). Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „I5 Plus“ greičiausiai sudomins tuos pirkėjus, kurie ieško praktiškumo, bet ne unikalumo.

Kitaip sakant, šis fizinis aktyvumo asistentas kaip ir dauguma kitų yra atsparus vandeniui (IP65), gali sekti miego kokybę, fiksuoti nueitus žingsnius, įveiktą atstumą bei sudegintas kalorijas, o taip pat būti naudojamas kaip begarsis ant riešo vibruojantis žadintuvas.

Fiziniame aktyvumo asistente „I5 Plus“ yra integruotas ir Bluetooth ryšio modulis bei santykinai didelis 0,91 colio įstrižainės lietimui jautrus OLED ekranas, todėl jis puikiai tinkamas ir išmaniojo telefono pranešimams („Twitter“, „Facebook“, SMS žinutės, įeinantys skambučiai) peržiūrėti.

Galiausiai svarbu pabrėžti tai, kad „I5 Plus“ pasižymi net iki 7 dienų laikančia baterija net ir tuo metu, kai yra aktyvuotas įeinančių skambučių iš išmaniojo telefono pranešimų rodymas. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas yra kraunamas naudojant standartinę USB jungtį ir gali būti itin paprastai atskiriamas nuo silikoninės apyrankės, kas praverčia tuo atveju, kai pastarajai dėl vienų ar kitų priežasčių susidėvėjus ją tenka pakeisti nauja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()