Kinijos turgelio stebuklai: organizuojamas specialus, ekstremaliomis sąlygoms pritaikytų „AGM“ telefonų išpardavimas (Foto, Video)  ()

Susidaro įspūdis, kad kinams gaminti įprastą dizainą turinčius išmaniuosius telefonus pamažu atsibosta. Vis dėlto trauktis iš šios rinkos jie tikrai nesiruošia. Greičiausiai kiekvienas sutiks, kad ekstremalias sąlygas galinčių atlaikyti išmaniųjų telefonų pasiūla rinkoje kol kas yra tikrai labai ribota. Būtent šią problemą pirmieji suskubo spręsti vietiniai Kinijos gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nors dalis kinų vis dar blaškosi ieškodami geriausio sprendimo, panašu jog naujasis vietinis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „AGM“ galutinai apsisprendė dėl savo prioritetų. Kitaip sakant, „AGM“ pagrindinis tikslas – ekstremalioms sąlygoms pritaikyti telefonai (IP68, atsparumas smūgiams), kuriuos įvertinęs savo galimas išlaidas pajėgtų įsigyti kiekvienas norintis.

Susipažinti su šios kompanijos išmaniaisiais telefonais dabar labai tinkamas metas, nes gamintojas kartu su Gearbest parduotuve organizuoja specialią akciją „The AGM Mobile Phone Flash Sale“. Ši akcija yra viena iš daugelio, organizuojamų kinų internetinė parduotuvės „Gearbest“ 3 metų gimtadienio proga. Priminsime, jog gimtadienio proga perkant daugiau nei 54.94 € kainuojantį prietaisą, galėsite iš galimų variantų pasirinkti antrą už vos 3.05 € kainą. Tarp pastarųjų yra klaviatūrų, ausinių, adapterių ir netgi planšetinis kompiuteris!

Akcijos metu su ženklia nuolaida siūlomi visi „AGM“ telefonų modeliai, o mes pasižvalgėme, kas iš šios gausos yra įdomesnio ir verto dėmesio skirtingų poreikių pirkėjams.

Šiuo atveju vertėtų pradėti nuo vos 32 eurus kainuojančio klasikinio dizaino fizinių mygtukų telefono su 2 colių ekranu „AGM M1“.

Šis telefonas gali pasigirti integruotu FM radijo imtuvu, TF kortelės lizdu, dviejų SIM kortelių palaikymu, itin ergonomišku bei patogiu dizainu, 2 megapikselių kamera bei talpia 2570 mAh baterija. Pasak „AGM“, tokios talpos baterija garantuoja, kad „AGM M1“ veiks bent penkis kartus ilgiau nei bet kuris kitas išmanusis telefonas, kas reiškia jog šis telefonas be papildomos įkrovos gali būti naudojamas ilgiau nei penkias dienas.

Nors kaina yra itin maža, bet tai ne išmanusis, o paprastas telefonas, tad nereikia baimintis lėto veikimo dėl per mažų techninės įrangos resursų. Tačiau telefone jau nerasite lietuvių kalbos – gera žinia ta, kad yra anglų bei kitos populiariausios Europos kalbos, tad meniu problemų neturi sukelti.

Pagal kainą ir funkcionalumą, tai turbūt idealus antrojo ar net trečiojo telefono variantas, kuomet planuojate žygius į gamtą ar kitas pavojingas išvykas. Tuomet retai prireikia išmaniojo funkcionalumo, svarbu fizinis atsparumas ir ryšio galimybė.

Pirkėjus, kurie ieško patvaraus, tačiau itin pigaus išmaniojo telefono turėtų sudominti šios bendrovės išmanusis telefonas „AGM A2 Rio“ už 87 eurus.

Šis 4 colių įstrižainės „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotą ekraną (800 x 480) turintis išmanusis telefonas išsiskiria integruotu „Snapdragon 210“ keturių branduolių centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąją RAM bei 16 GB vidine ROM atmintimis, 8 megapikselių kamera, 2600 mAh baterija, dviejų SIM kortelių palaikymu bei įdiegtais NFC, 4G LTE ryšio moduliais.

Techninė įranga nėra fejerverkai, bet ir kaina atitinkama. Šiuo atveju protingas gamintojo sprendimas įdiegti „Android 5.1“ – nors tai senoka OS versija, bet reikalaujanti mažiau resursų, tad galima tikėtis stabilaus telefono darbo.

Jeigu naujam ekstremalioms sąlygoms pritaikytam išmaniajam telefonui planuojate išleisti bent 130 eurų, pats laikas susipažinti su „AGM A8“.

Šis išmanusis telefonas jau gali pasigirti 5 colių įstrižainės „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotu ekranu (1280 x 720), 13 megapikselių kamera, dar našesniu keturių branduolių „Snapdragon 425“ centriniu procesoriumi, 3 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimis, o taip pat įdiegtais NFC, 4G LTE ryšio moduliais bei iki dviejų dienų laikančia 4050 mAh talpos baterija.

O svarbiausia, telefone jau surasite pačią naujausią „Android 7.0“ operacinę sistemą. Visa techninės ir programinės įrangos komplektacija pretenduoja jei ne į pirmąjį, tai bent į antrąjį telefono pasirinkimą. Žinoma, jei atspariojo išmaniojo telefono dizainas yra priimtinos išvaizdos.

Tuo tarpu už „AGM“ aukščiausios klasės išmanųjį telefoną „AGM X1“ teks mokėti beveik 230 eurų.

Vis dėlto „AGM X1“ techninės galimybės tikrai maloniai nustebins net ir pačius išrankiausius pirkėjus, nes šis išmanusis telefonas yra aprūpintas 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080, 401 PPI) „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotu „Samsung Super AMOLED“ technologijos ekranu, aštuonių branduolių „Snapdragon 617“ centriniu procesoriumi, 4 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimis, 13 megapikselių dviguba kamera, 802.11ac WiFi, 4G LTE, NFC ryšio moduliais, piršto anspaudų skaitytuvu bei įspūdingos 5400 mAh talpos baterija.

Negalima nepaminėti ir jo išvaizdos – jis atrodo nepalyginamai dailiau nei pigesnieji kompanijos modeliai ir šia prasme jau puikiai tinkamas kaip pagrindinis telefonas. Visgi „AGM“ flagmanas kai kuriuos pirkėjus gali nuvilti dėl operacinės sistemos – jame įdiegta „Android 5.1“. Kodėl pasirinktas toks sprendimas, gamintojas neaiškina, bet kitą vertus, telefonas turėtų veikti itin sparčiai.

Tuo atveju, jei atsparieji telefonai nedomina, vertėtų pasižvalgyti po bendrą mobiliųjų telefonų išpardavimą „Mobile phones“ - čia surasite kur kas daugiau modelių iš visų pagrindinių Kinijos gamintojų.  Taip pat užmeskite akį ir į išpardavimą „Phone Accessories“, jei  ieškote apsauginių plėvelių, įkrovimo adapterių, telefonų dėklų ir kitų naudingų priedų mobiliai elektronikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()