„Lenovo“ sukurtam išmaniajam vis dar nėra lygių: tai geriausias telefonas pagal kainos ir našumo santykį  (7)

Testavimo programos „AnTuTu“ kūrėjai paskelbė atnaujintą informaciją, kuri padės renkantis geriausią telefoną. Reitingas sudarytas pagal minėtoje programėlėje Kinijos gamintojų prietaisų pademonstruotus vidutinius rezultatus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-03-14 „Lenovo“ sukurtam išmaniajam vis dar nėra lygių: tai geriausias telefonas pagal kainos ir našumo santykį  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reitingo lyderiu išliko „ZUK Z2“ išmanusis. Tai yra vienas pigiausių išmaniųjų telefonų su lustu „Snapdragon 820“.

Lyderį persekioja iškart trys „LeEco“ produktai: „Le Max 2“ 4 GB RAM ir 32 GB ROM modifikacija užėmė antrąją vietą, trečioji reitingo vieta atiteko „Le 2“ su 3/32 GB atminties, o ketvirtąja tapo „LeEco Le Pro 3“ versija su 4/32 GB atminties.

Palyginti su ankstesniu Top 10, parengtu šių metų sausį, reitinge įvyko nemažai pokyčių, kuriuos nulėmė kai kurių modelių sumažintos kainos.

Reitingo karalius „ZUK Z2“ telefonas turi metalinį rėmelį, o jo priekinį ir galinius skydelius saugo stiklas. Išmaniojo techninė įranga tikrai įspūdinga, ypač atsižvelgiant į jo kainą. Išmanusis telefonas turi  5“ ekraną su 1920 x 1080 taškų raiška, „Qualcomm Snapdragon 820“ lustą su 2.15 GHz dažniu, 4 GB RAM, 64 GB vidinės atminties, pirštų atspaudų skaitytuvą, 8 megapikselių priekinę kamerą ir 3500 mAh bateriją.

Pagrindinė kamera naudoja 13 megapikselių ISOCELL jutiklį, spartų automatinį fokusavimą ir elektroninę vaizdo stabilizavimo sistemą. Jos pikselių dydis yra 1,32 mikronų.

„ZUK Z2“ telefono kaina tuoj po pristatymo 2016 m. siekė apie 245 €, tuo tarpu artimiausias tuometinis jo konkurentas „Xiaomi MI5“ su 3 GB RAM ir 1,8 GHz „Snapdragon 820“ Kinijoje kainavo 272 € ir iš karto buvo užgožtas Lenovo gaminio. Situacija nepasikeitė ir po metų - „Lenovo ZUK Z2“ pagal galingumą ir kainą išlieka praktiškai nepralenkiamas modelis. Ypač dabar, kai Gearbest parduotuvė švenčia savo gimtadienį ir šį galingą išmanųjį dabar pardavinėja už 173.97€ kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(26)
(7)
(19)

Komentarai (7)