Kinijos turgelio stebuklai: patobulėję virtualios realybės akiniai, dėmesio verta veiksmo kamera ir itin gerai vertinamos belaidės Bluetooth ausinės  ()

Tam tikri elektroniniai aksesuarai išlaiko santykinai didelį populiarumą ištisą sezoną. Ir šiuo atveju kalbame tikrai ne apie išmaniuosius telefonus, planšetinius ar nešiojamus kompiuterius - šią elektroniką jau galima priskirti pirmo būtinumo prekėms be kurių sunkiai įsivaizduojame savo kasdienybę. Tuo tarpu išmanieji laikrodžiai, fiziniai aktyvumo asistentai, veiksmo kameros, ausinės ar virtualios realybės sprendimai kol kas yra būtent tai, kas domina technologijų rinkos entuziastus, tačiau kur kas rečiau intriguoja likusius pirkėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto kinai šiuos nusistovėjusius stereotipus stengiasi pakeisti minėtąją elektroniką potencialiems pirkėjams siūlydami įsigyti už kiekvienam prieinamą kainą. Tenka pripažinti, kad bene geriausiai tokius ketinimus šią savaitę atspindi „Cool Summer Electronics“ išpardavimas ir jame fiksuojama itin gausi praktiškų bei nestandartinių aksesuarų pasiūla.

Virtualios realybės akiniai

Virtualios realybės VR sprendimai nors ir sunkiai, tačiau pamažu tikrai atranda savo pirkėją. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šią savaitę virtualios realybės akinius „FIITVR 3F“ galima įsigyti vos už 24 eurus.

Šie pigūs virtualios realybės akiniai pirkėjų dėmesio susilaukia dėl to, kad yra suderinami su visais išmaniaisiais telefonais, pradedant 4 colių ir baigiant 6,4 colių ekrano įstrižainėmis.

Čia dar reikia pridėti, kad „FIITVR 3F“ turi specialius funkcinius mygtukus, tačiau bene labiausiai šiuo atveju stebina tai, kad šie virtualios realybės akiniai geba užtikrinti net 112 laipsnių apžvalgos kampą ir taip pat gali pasigirti korpuse integruotomis ausinėmis.

Jeigu kada turėjote svajonę pigiai išbandyti virtualią realybę, šis pasiūlymas gali būti kaip tik tai ko reikia - akiniai gerokai patobulėję, lyginant su senesne karta, tačiau kaina lieka priimtiname diapazone. 

Veiksmo kamera „EKEN V8s“

Ieškantiems tikrai profesionalios bei kokybiškos veiksmo kameros su priedais šią savaitę tikrai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 106 eurus kainuojančią veiksmo kamerą „EKEN V8s“ su vaizdo stabilizavimo funkcija.

Nors kaina šį kartą tikrai nėra pati mažiausia, tačiau „EKEN V8s“ kiekvieną pirkėją maloniai nustebins ne tik atsparumą vandeniui bei dulkėms patvirtinančiu IP68 sertifikatu, 2 colių ekranu ar talpia 1050 mAh baterija, tačiau ir integruotu itin našiu „Ambarella A12S75“ lustu bei išskirtine galimybe, kuri leidžia 4K raiška filmuoti 25 kadrų per sekundę sparta (FPS). Verta paminėtą ir specialų triukšmus naikinantį programinį sprendimą „EIS“.

Be to, pagal technines specifikacijas panašu, kad kamera neturi daugumos problemų, kurias pastebėjome apžvelgdami 60€ kainuojančią „Hawkeye Firefly 7S“ kamerą ir tuo pačiu pasižymi visos minėtomis gerosiomis savybėmis.

Čia dar reikia pridėti ir tai, kad „EKEN V8s“ komplekte taip pat yra pridedamas nuotolinis net iki 8 metrų atstumu veikiantis veiksmo kameros valdymo pultelis, kurio pagalba galima aktyvuoti vaizdo įrašymą ar tiesiog padaryti nuotrauką.

Pagal galimybes „EKEN V8s“ kamera dažnai lyginama su „GoPro HERO4“, tačiau pastarosios kaina - apie 400€:

Belaidės Bluetooth ausinės

Galiausiai šią savaitę verta pagalvoti ir apie belaidžių Bluetooth ausinių „Bluedio T3+“ įsigijimą. Pastarosios visą ausį dengiančios ir 36 eurus kainuojančios ausinės itin daug pirkėjų dėmesio susilaukia dėl savo sulankstomo korpuso konstrukcijos, tačiau taip pat maloniai stebina ir apie 20 valandų atlaikančia baterija, įdiegtu 3D garso techniniu sprendimu, integruotu mikrofonu ir Micro SD kortelės lizdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()