Kinijos turgelio stebuklai: birželio pabaiga su itin plataus asortimento išpardavimu – tik 16€ kainuojanti „Xiaomi“ išorinė baterija, 50 val. veikiantis LED prožektorius su OLED ekranu ir 4K raiškos veiksmo kamera  (1)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ skambiai pradėjusi pirmąjį vasaros mėnesį analogiškai taip pat ruošiasi jį ir užbaigti. Bene geriausias to įrodymas šį kartą – „Last Wave on June“ išpardavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios savaitės išpardavimas ypatingas tuo, nes jame galima rinktis prekes ne tik pagal gamintojus, bet ir pagal prekių kategorijas. O tiek vienu, tiek kitu atveju iš ko rinktis tikrai yra, nes į „Last Wave on June“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą įtrauką net 10 populiariausių gamintojų bei 17 pačių įvairiausių prekių kategorijų.

Itin pigiai siūloma „Xiaomi Power Bank 2“ baterija

Tenka pripažinti, kad išmaniųjų telefonų baterijos netobulėja taip sparčiai kaip jų galimybės. Tai yra bene pagrindė priežastis kodėl poreikis su savimi kartu turėti ir išorinę bateriją (angl. power bank) pamažu tampa įprastu standartu.

Jeigu ieškote tokio tipo aksesuaro, tai šią savaitę turite puikią progą net 10000 mAh talpos išorinę bateriją „Xiaomi Power Bank 2“ įsigyti vos už 16 eurų.

Ši išorinė baterija pirkėjų dėmesio susilaukia dėl patikimos metalinės konstrukcijos ir taip pat itin teigimai yra vertinama dėl savo vos 14,1 milimetrų storio korpuso.

„Xiaomi Power Bank 2“ maloniai stebina ir tuo, nes geba užtikrinti net 2,4 A stiprumo išėjimo srovę, kas be jokių problemų maksimaliai sparčiai leidžia įkrauti net ir pačius naujausius išmaniuosius telefonus.

4K raiškos veiksmo kamera „Elephone Explorer Elite“ už itin simpatišką kainą

Vis dažniau įprastu kelionių atributu tampa veiksmo kameros. Jeigu apie vieną tokių svajojate, tai šią savaitę tikrai vertėtų pasidomėti „Gearbest“ už 56 eurus parduodama veiksmo kamera „Elephone Explorer Elite“.

Pastaroji yra ypatinga tuo, nes iš karto yra parduodama su gausiu papildomų aksesuarų rinkiniu, o kas svarbiausia taip pat geba filmuoti 4K raiška (3840 x 2160) ir kiekvieną potencialų pirkėją nuolatos stebina itin talpia net iki 75 minučių atlaikančia 1050 mAh baterija.

Šiuo atveju taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad „Elephone Explorer Elite“ filmuojant 4K raiška užtikrina 60 kadrų per sekundę FPS spartą. Vis dėlto esant reikalui ši veiksmo kamera gali filmuoti ir 120 FPS sparta, tačiau tuomet teks tenkintis 720P raiškos (1280 x 720) vaizdo įrašu.

Galiausiai reikia nepamiršti ir to, kad „Elephone Explorer Elite“ gali būti valdoma išmaniuoju telefonu, esant reikalui atstoja 12 megapikselių fotoaparatą ir taip pat gali pasigirti plačiu 170 laipsnių matymo kampu bei „NTK96660“ tipo integruotu lustu.

50 valandų atlaikantis LED prožektorius

Tamsusis metų periodas dar pakankamai toli, tačiau Kinijoje prožektoriai išlieka santykinai paklausia preke ištisus metus. Pavyzdžiui, prožektorių „IMALENT DN70“ šią savaitę galima įsigyti už 52 eurus.

„IMALENT DN70“ pirkėjus iš viso pasaulio itin domina todėl, nes šis prožektorius yra aprūpintas talpia net iki 50 valandų atlaikančia 4500 mAh baterija, o kas įdomiausia taip pat gali būti kraunamas naudojant įprastą USB laidą.

Čia svarbu pabrėžti ir tai, kad „IMALENT DN70“ yra vos 113 milimetrų ilgio, o dauguma pirkėjų maloniai nustemba išgirdę ir tai, kad šis prožektorius leidžia keisti skleidžiamos šviesos ryškumą, gali pasigirti integruotu informaciniu OLED ekranu, yra atsparus vandeniui (IPX-8) ir taip pat išsiskiria išmania sistema, kuri šiuo atveju padeda užtikrinti stabilias prožektoriaus temperatūrines charakteristikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (1)