Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga 5" įstrižainės išmanusis „Homtom HT37 Pro“ parduodamas už 80 € ir iš karto tapo vienu iš pačių pigiausių telefonų su 3 GB RAM  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai pastaruoju metu kelia sau naują iššūkį. Tenka pripažinti, kad dauguma jau įpratome prie Kinijoje gamintų išmaniųjų telefonų kainų, kurios dažniausiai neviršija nei 200 eurų ribos. Vis dėlto kinai bando įrodyti, kad ekonominės klasės išmanieji telefonai išlaikydami analogišką našumą gali kainuoti dar mažiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir ta naujoji riba, kurios stengiamasi neperžengti, nuo šiol yra net per pus mažesnė, t. y. 100 eurų. O vienas naujausių pavyzdžių, kad tokių standartų yra įmanoma laikytis – tai išmanusis telefonas „Homtom HT37 Pro“.

Nors šiuo metu patraukti potencialių pirkėjų dėmesį darosi vis sunkiau, ekonominės klasės išmaniajam telefonui „Homtom HT37 Pro“ ši užduotis bent jau kol kas atrodo lengvai įveikiama. Kitaip sakant, pirkėjus šiuo atveju maloniai stebina „Homtom HT37 Pro“ surinkimo kokybė bei siūlomas našumas, o prie visa to dar pridėjus nei 90 eurų nesiekiančią kainą dažniausiai kito varianto daugumai pirkėjų net ir nesinori ieškoti.

Šis išmanusis telefonas su 5 colių „Sharp“ ekranu (1280 x 720) Kinijos elektroninėse parduotuvėse yra parduodamas sidabrinės, rožinės ir tamsiai pilkos spalvos, o kas įdomiausia taip pat yra aprūpintas „Android 7.0 Nougat“ operacine sistema bei santykinai talpia 3000 mAh baterija. Be to, čia svarbu pabrėžti ir tai, kad išmaniojo telefono „Homtom HT37 Pro“ galinė dalis yra pagaminta iš aliuminio lydinio, o priekyje esantis ekranas apsaugotas specialiu 2.5D tipo stiklu su užapvalintais kraštais.

Atsižvelgus į „Homtom HT37 Pro“ kainą priekaištų sunku atrasti ir išmaniojo telefono techninėms charakteristikoms – už tokią kainą niekas ir nesitiki konkurencijos su flagmanais, tačiau tai, ką siūlo šis mažylis, iš tikro stebina. Kaip įprasta, moderniems išmaniesiems, šis išmanusis telefonas gali pasigirti integruotais WiFi, Bluetooth, GPS bei 4G LTE ryšio moduliais, garso apdorojimo posistemės lustu „Awinic“, 8 megapikselių kamera, 2 SIM kortelių palaikymu ir piršto antspaudų skaitytuvu.

Visas operacijas atlieka integruotas keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinis procesorius – turbūt už minėtą telefono kainą, geresnio pasirinkimo sunku ir tikėtis. Tačiau sutikite, 3 GB operatyviosios RAM atmintinės ir talpi 32 GB vidinė flash atmintis, kurią naudojant TF tipo atminties kortelę bet kada galima praplėsti dar 64 GB jau tikrai stebina. Juk mažiau nei 100€ kainuojantiems telefonams net ir 2GB RAM yra labai geras rodiklis, tačiau „Homtom HT37 Pro“ kažkaip sugebėjo pridėti dar vieną GB ir neperlipti magiškos 100€ ribos.

Na ir pabaigai, tai dar ne visos staigmenos iš „Homtom“ kompanijos. Pardavimų pradžioje nuo liepos 3 d. iki 10 d. „Homtom HT37 Pro“ siūlomas su papildoma nuolaida – jis kainuoja viso labo 80€ (verta pastebėti, jog visame asortimente nėra pigiau kainuojančio telefono su 3 GB RAM) ir iš karto parduodamas su nemokamai pridedamu telefono dėklu ir laikikliu. Akivaizdžiai, dar vienas įdomus pasiūlymas tiems, kas ieško telefono vaikams arba antro/trečio modelio darbinėms situacijoms. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()