Vis tiek lis visą vasarą: 6 linksmi daiktai iš Kinijos lietingoms dienoms prašviesinti  ()

Labai gali būti, kad kai skaitote šiuos žodžius už lango lyja. Tokia mūsų 2017-ųjų vasara. Bet orai mūsų nelepina jau ne pirmą kartą ir mes esame pripratę prie lietingos vasaros. Tačiau visada geriau būti pasiruošusiems. Todėl šiandien pristatome 6 Kinijos turgelio produktus, kurie yra linksmi ir gali apsaugoti nuo lietaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Skėčio laikiklis dviračiui

Vasarą taip smagu važinėti dviračiu, bet šiais metais orai kėsinasi pavogti šį malonumą. Bet juk iš tikrųjų kelionė dviračiu nesibaigia su pirmais lietaus lašais. Šis skėčio laikiklis yra lengvai tvirtinamas prie dviračio rankenos ir gali būti visaip sukiojamas ir lankstomas, kad apsisaugotumėte nuo lietaus iš bet kurios krypties. Abi rankos išliks ant vairo, todėl toks važiavimas žymiai saugesnis nei pačiam laikant skėtį. Šis laikiklis kainuoja €4,43.

2. Uždangalas dviračiui ar motoroleriui

Gali būti, kad dviratį teks trumpam palikti lauke. Geriau jau jį pridengti nuo lietaus, ypač jei jis yra elektrinis ar turi kokių nors elektronikos prietaisų. Tam puikiai tinka toks uždangalas, kuris kompaktiškai susilanksto ir telpa į bet kokią kuprinę ar sportinį krepšį.

Šis uždangalas tinka tiek dviračiui, tiek motoroleriui (ilgis 2,1 m). Jis kainuoja €6,78.

3. Šoninių veidrodėlių „antakiai“ nuo lietaus

Nuo patvinusių gatvių apsisaugoti niekaip nepavyksta. Tačiau net nestiprus lietus kelia kitų rūpesčių. Ant šoninių automobilio veidrodėlių kaupiasi lietaus lašai, kurie ne tik erzina, bet ir riboja matomumą. Išeitis - tokie plastikiniai „antakiai“.

Taip kinai vadina plastikinius stogelius virš šoninių automobilio veidrodėlių. Jie yra lengvai tvirtinami dvipuse lipnia juostele ir efektyviai apsaugo veidrodėlius nuo lietaus lašų. Galima rinktis iš dviejų variantų - permatomo ir juodo. Šie „antakiai“ nuo lietaus kainuoja €0,82 už dvi poras.

4. Šautuvo formos skėtis

Žinoma, svarbiausias daiktas, kuomet lauke lyja, visuomet yra skėtis. Tačiau skėtis nebūtinai turi būti nuobodus. Gerai paieškojus rinkoje galima rasti ir visai įdomių daiktų, kurie ir atrodo linksmai, ir efektyviai saugo nuo lietaus.

Šis skėtis yra šautuvo formos ir yra nudažytas kamufliažinėmis spalvomis. Permestas per petį jis atrodys išties įspūdingai, bet nieko neapgaus (ir tai yra gerai). Šis šautuvo formos skėtis kainuoja kiek mažiau nei 14 eurų. Tačiau tai toli gražu nėra keisčiausias nuo lietaus saugantis kinijos turgelio produktas.

5. Skraidančios lėkštės formos skėtis-gobtuvas

Kai kurie žmonės skėčių nemėgsta. O kartais jų tiesiog negalima nešiotis, nes kokiems nors darbams reikalingos abi rankos. Žinoma, galima pasikliauti striuke su gobtuvu, tačiau galima ir linksmesnė išeitis - toks skėčio ir gobtuvo hibridas.

Na taip, jis atrodo keistai, tačiau stovyklaujant ar žvejojant šis daiktas tikrai praverstų. Jo nereikia laikyti, jis neriboja matomumo, yra lengvas ir kompaktiškai susilanksto. Šis gobtuvas-skėtis kainuoja €4,44.

6. Tradicinis skėtis-skrybėlė

Jei jums nepatinka skėtis-gobtuvas, galbūt tiks tradicinis pasirinkimas - skėtis-skrybėlė. Tai ant galvos dedamas skėtis, kurio taip pat nereikia laikyti. Jis gali saugoti ir nuo saulės, tačiau šiemet mums labiau reikalingas dėl lietaus. Jis itin pravers žvejyboje ar kitose situacijose, kur reikalingos abi rankos. Šis skėtis-skrybėlė kainuoja kiek daugau nei 4 eurus.

Su orais kovoti neįmanoma. Todėl belieka gerai nusiteikti ir tikėtis, kad gražių dienų dar bus. Vasara dar juk net nepasiekė savo vidurio taško, kas gali žinoti, kaip atrodys, tarkim, rugpjūčio pabaiga. Kita vertus, tinkamai pasiruošus ir lietus nėra baisus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(10)
(-1)

Komentarai ()