Ruošiantis mokslo metams: 6 būtini daiktai, reikalingi kiekvienam besimokančiam  ()

Iki oficialios mokslo metų pradžios liko mažiau nei mėnesis. Daugelis po truputį jau perkasi pagrindinius reikmenis. Kol kas skubėti nėra reikalo, todėl galima pasižvalgyti ir internete. Perkant iš Kinijos galima surasti ir įdomių, ir pigesnių daiktų - šešis tokius pristatome šįkart.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Kaulus primenantys rašikliai

Rašiklio tai jau tikrai reikės visiems, nepriklausomai nuo to, ar būsite studentas ar mokinys. Net šiame skaitmeniniame amžiuje mokymosi įstaigose greičiau griebiamės rašiklio ir parkerio, o ne klaviatūros. Tačiau rašiklis rašikliui nelygu.

Galite rašyti įprastu, kiekviename žingsnyje matomu tušinuku arba nusipirkti ką nors keisto. Pavyzdžiui, šių kaulus primenančių rašiklių rinkinį. Jis patiks ne visiems, bet iš esmės gali būti ir šmaikščia dovana. Šis rašiklių rinkinys su penkiais tušinukais su pristatymu kainuos vos daugiau nei du eurus. O į ką šiuos rašiklius susidėti?

2. Protinga pieštukinė

Ant kiekvieno rašomojo stalo turi būti gera pieštukinė. Jos visus pieštukus ir rašiklius patogiai laiko po ranka, tačiau kai kurios atlieka ir keletą papildomų funkcijų. Pavyzdžiui, ši pieštukinė su ekranu, kuriame matysite ne tik laiką.

Ši pieštukinė rodo temperatūrą, datą, savaitės dieną, primena apie gimtadienius, turi laikmatį ir žadintuvą. Mėlyna šviesa, kuri šiaip jau erzina akis, visą laiką nedega - ji trumpam įsijungia nuspaudus mygtuką. Ši pieštukinė kainuoja €7,43.

3. Pakyla kompiuteriui lovai ar stalui

Iš tikrųjų, dirbti stovint yra sveikiau tiek nugarai, tiek širdžiai. Paprasta pakyla gali kilstelti kompiuterį į reikiamą aukštį, kad galėtumėte dirbti stovėdami. Šalia kompiuterio tilps ir kavos puodelis, o mažame stalčiuje - ausinės. Kita vertus, tokia pakyla gali būti naudojama ir visai atvirkštinei situacijai - darbui lovoje.

Dirbti gulint tikrai nepatariame, bet gali pasitaikyti visokių situacijų, kuomet tai yra gera išeitis. Ši pakyla išlaikys kompiuterį patogiu kampu, pakankamai aukštai virš jūsų kojų. Tokia pakyla kainuoja vos daugiau nei 34 eurus.

4. Kuprinė

Kuprinė yra reikalinga ir mokiniui, ir studentui. Jų pasirinkimas yra didžiulis. Svarbu išsirinkti tokią, kuri atitiks visus jūsų poreikius ir pasitarnaus ne tik einant į pamokas ar paskaitas, bet ir keliaujants. Ši kuprinė - vienas iš pasirinkimo variantų.

Ji yra gana talpi (25 l), pagaminta taip, kad viduje lengvai tilptų nešiojamas kompiuteris, neperšlampama, turi reguliuojamus dirželius ir patogią nugarėlę. Galima rinktis iš keturių ryškių spalvų. Maksimalus palaikomas svoris - net 18 kilogramų, todėl ji tiks ir kelionėms į kitas šalis. Ši kuprinė kainuoja kiek mažiau nei 14 eurų.

5. Dailės rinkinys

Į mokyklą jau ruošiasi ir mažiausi mokiniai. Dailė jiems - viena mėgstamiausių pamokų, tačiau jai reikia nemažai reikmenų. Šiame rinkinyje yra viskas, ko gali prireikti žemesnių klasių vaikų dailės pamokoms.

86 dalių rinkinys turi spalvotų pieštukų, flomasterių, kreidelių, teptukų, akvarelinių dažų, drožtuką, žirkles ir dar daugybę įvairių daiktų. Šis rinkinys kainuoja kiek mažiau nei 16 eurų.

6. Rinkinys braižybai

Galiausiai, verta paminėti, kad iš Kinijos galima nusipirkti ir matematikos pamokoms reikalingų rinkinių. Šiame - liniuotė, pora kampainių, skriestuvas, matlankis, mechaninis pieštukas ir trintukas. Šis rinkinys kainuoja €6,64.

Apsipirkinėti prieš mokslo metus internete yra visai patogu ir saugu. Svarbiausia tikrinti pristatymo kainą ir laiką. Geriausia užsakyti keletą daiktų iš karto, kad vėliau nereikėtų atlikti dar vieno užsakymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(23)
(-22)

Komentarai ()