Kinijos turgelio stebuklai: naujas perlas vidutinės klasės išmaniųjų telefonų rinkoje - anonsuotas beveik berėmis įspūdingos išvaizdos „Elephone S8“ su puikiu ekranu ir tiesiog fantastiška kaina (Video)  ()

Vietinis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Elephone“ veiklą pradėjo dar 2006 metais. Tuo tarpu pirmąjį viso pasaulio pirkėjus pakerėjusį išmanųjį telefoną „Elephone S7“ bendrovei pavyko sukurti tik 2016 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nors savu laiku šis išmanusis telefonas neišvengiamai buvo kritikuojamas dėl panašumo į „Samsung Galaxy S7 Edge“ (kai gal tai net nebuvo trūkumas, o kaip tik privalumas), užsienio apžvalgininkai dažnai skirdavo pagyras „Elephone S7“ ekranui, baterijai, operacinei sistemai bei našumui savo kainų grupėje. Ypatingai džiugina ir tai, kad „Elephone“ įdėmiai įsiklausė į apžvalgininkų pastabas, todėl šį rudenį gali pasitikti su dar didesniais lūkesčiais. Pastarųjų šį kartą jau leidžia siekti naujos kartos išmanusis telefonas „Elephone S8“.

Ko galime tikėtis iš „Elephone S8“ kol kas iš dalies yra neaišku, tačiau išmaniojo telefono dizaino bei techninių charakteristikų atnaujinimai bent jau iš pirmo žvilgsnio tikrai nenuvilia. Įdomu ir tai, kad bent jau šiuo metu „Elephone S8“ išlieka gana riboto prieinamumo išmaniuoju telefonu – bet kur jo tikrai nenusipirksite. Oficialiame „Elephone“ tinklalapyje skelbiama, kad išankstinė išmaniojo telefono prekyba yra vykdoma tik Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“.

Nemažiau stebina ir tai, kad anonso metu siūloma „Elephone S8“ kaina neženkliai viršija 200 eurų, kai tuo tarpu senesnės kartos atnaujinto leidimo išmanusis telefonas „Elephone S7“ be nuolaidos yra pardavinėjimas už maždaug 195 eurus. Neabejotinai, ne akcijų metu „Elephone S8“ turėtų kainuoti geriau brangiau, bet akcijų metu tai labai patrauklus pasirinkimas.

Grįžtant prie „Elephone S8“ svarbu atkreipti dėmesį į 6 colių įstrižainės 2K raiškos (2560 x 1440) ekraną, kuris dar stebina ir itin siauru kraštiniu rėmeliu – tai duoklė naujausiai berėmių telefonų madai.

Įdomu ir tai, kad gamintojas šiame išmaniajame telefone taip pat paliko priekyje integruotą fizinį mygtuką. Tai reiškia, kad „Elephone S8“ yra vienas iš nedaugelio šiais metais išleistų išmaniųjų telefonų, kuris vis dar gali pasigirti priekyje integruotu piršto antspaudų skaitytuvu. Papildomą akcentą „Elephone S8“ dizainui suteikia ir galinėje dalyje naudojamas stiklas. Jis, pasak gamintojo, išmaniojo telefono atspalviui suteikia papildomos gyvybės – analogiškas sprendimas anksčiau buvo aktyviai reklamuojamas „Samsung Galaxy S6“ serijos išmaniuosiuose telefonuose.

Galiausiai būtina paminėti ir „Elephone S8“ technines galimybes. Kaip jau galima nuspėti vien pagal kainą, tai vidutinės klasės išmanusis telefonas, tačiau šioje grupėje niekuo nenusileis net geriausiems konkurentams.  Visų pirma, šis 4G išmanusis telefonas su „Android 7.1“ operacine sistema yra aprūpintas pažangiu ir dažnai šios klasės telefonuose sutinkamu dešimties branduolių „Helio X25“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali T880“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Be to, „Elephone S8“ taip pat išsiskiria talpia 4000 mAh baterija, 802.11ac standartą palaikančiu WiFi ryšio moduliu bei maloniai stebina galinėje dalyje integruota net 21 megapikselio kamera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(6)
(14)

Komentarai ()