Kinijos turgelio stebuklai: vėl sumažintos kainos turbūt stilingiausiam pasaulyje „Xiaomi“ termometrui, itin gerai vertinamam elektroniniam dantų šepetėliui, daugybę gerų atsiliepimų sulaukusiam „Xiaomi“ vaizdo registratoriui ir stilingai metalinei stalinei lempai (Video)  ()

Daugelis sutinka, kad metų pradžia puikiai tinka naujiems iššūkiams. Vis dėlto greičiausiai sutiksite, kad šis laikotarpis taip pat tinkamas ir senoms svajonėms įgyvendinti. Pavyzdžiui, galbūt jau seniai domitės tam tikru aksesuaru iš Kinijos, tačiau vis dar nedrįstate jo įsigyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar tam turite puikią progą, kadangi šią savaitę „New Years Resolutions“ išpardavime galite įsigyti ne tik naudingų elektroninių aksesuarų, bet ir daugybę labai praktiškų daiktų, kuriuos tikrai pritaikysite kasdieninėje namų buityje.

Vėl atpigintas vienas iš pačių stilingiausių termometrų - „Xiaomi Mi Home iHealth“

Nepriklausomai nuo to kaip dažnai tenka naudotis medicininiu termometru greičiausiai sutiksite, jog pastarąjį galima rasti praktiškai kiekvienuose namuose. Jeigu manote, kad atėjo laikas atsinaujinti, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 22 eurus kainuojančiu naujos kartos bekontakčiu termometru „Xiaomi Mi Home iHealth“.

Pasak gamintojo, bekontaktis temperatūros matavimas naudojant infraraudonuosius spindulius yra ypač tikslus ir greitas, o kas svarbiausia taip pat kur kas labiau higieniškas, o to, sutikite, itin trūksta įprastiems medicininiams termometrams.

Jį tereikia laikyti netoli sergančiojo kaktos, nuspausti mygtuką ir po sekundės ekrane pasirodys skaičiai. Apie tai įspės ir vibracija - garsinis signalas pažadintų miegantį vaiką. Apie šį puikų termometrą jau rašėme atskirame pristatyme, deja po rudeninių išpardavimų jis buvo pabrangęs virš 25€. Dabar jo kaina vėl sumažinta, tad verta į jį atkreipti dėmesį.

Daugybę gerų vertinimų sulaukęs dantų šepetėlis „SooCare X3 Sonic“

Jeigu pabodo dantis valytis standartiniu dantų šepetėliu, tuomet šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 35 eurus kainuojančiu elektroniniu dantų šepetėliu „SooCare X3 Sonic“. Be nuolaidų jis kainuoja gerokai virš 40€, kartais pabrangsta ir iki 45€, tad geriausia jį pirkti pritaikius geriausios kainos pasiūlymą, kaip kad yra dabar.

„SooCare X3 Sonic“ iš tikro yra labai geras dantų šepetėlis, išsiskiriantis keičiamomis šepetėlio galvutėmis, kurių kiekviena naudojant ultravioletinius spindulius yra sterilizuojama dar prieš pardavimą.

Šis elektroninis dantų šepetėlis gali pasigirti vandeniui atspariu korpusu (IPX7) bei integruota 1000 mAh talpos baterija, kurią įkrovus belaidžiu būdu „SooCare X3 Sonic“ vėliau galima naudotis net apie 25 dienas. Įjungtas  šepetėlis vibruoja itin aukštu dažniu. Jis juda daugiau nei 37 tūkstančius kartų per minutę, todėl dantys yra valomi itin efektyviai.

Be to, „SooCare X3 Sonic“ taip pat turi integruotą Bluetooth ryšio modulį, todėl esant poreikiui dar gali būti susiejamas ir su specializuota gamintojo į išmanųjį telefoną diegiama taikomąją programa. Tiesa, su programa gali kilti įvairių niuansų – apie tai išsamiai rašėme „Soocare X3“ apžvalgoje.

Apibendrinant daugybę apžvalgų ir komentarų, „Xiaomi Soocas X3“ iš tikro yra labai geras produktas, turintis visą eilę įdomių funkcijų, kuriomis kiti panašūs įrenginiai nepasižymi. Pavyzdžiui, šis šepetėlis dantis valo keturiais režimais – galėsite pasirinkti tą, kuris jums atrodys tinkamiausias.

Minimalistinis ir universalus stalinis šviestuvas

Skaitytojai, kurie vertina minimalistinį dizainą, turėtų susidomėti ir vos 17 eurų kainuojančiu staliniu šviestuvu „Yeelight Minimalist E27“.

Iš karto norime pabrėžti, kad šis šviestuvas jums tikrai nepasiūlys jokių šiuolaikinių išmaniųjų sprendimų – tai tiesiog paprastas 53 centimetrų aukščio stalinis šviestuvus pagamintas iš metalo ir turintis E27 tipo lemputės cokolį – galima naudoti bet kokio tipo lemputę (kaitrinę, taupiąją ar LED).

Šiuo atveju tik norisi pabrėžti tai, kad komplekte su šviestuvu taip pat yra pridedama ir lemputė, todėl greičiausiai sutiksite, kad minėta „Yeelight Minimalist E27“ kaina šiuo metu yra labai patraukli. Vis dėlto čia reikia įvertinti tai, kad „Yeelight Minimalist E27“ dabar yra taikoma net 57% siekianti nuolaida (įprasta kaina svyruoja ~40 eurų ribose).

Naujos kartos „Xiaomi“ automobilinis registratorius

Automobilio registratorius šiais laikais yra būtinas, ypač žiemomis, kuomet nustatyti eismo įvykio kaltininką yra dar sunkiau. Šis dar visai neseniai pristatytas „Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR“ automobilinis registratorius turi 130 laipsnių objektyvą ir filmuoja HD raiška, o pirkėjų tarpe labai sparčiai renka gerus atsiliepimus. Dar pernai metais jis kainavo virš 30€ su geriausiomis nuolaidomis, o dabar jau siūlomas už 27€.

Įdomu ir tai, kad šis įrenginys neturi ekrano, tačiau tai nėra problema todėl, kad „Xiaomi“ pasirūpino, jog jis „WiFi“ ryšiu prisijungtų prie išmaniojo telefono. Prisijungę galėsite peržiūrėti įrašus - nereikės ieškoti laidų ar atminties kortelės.

„Xiaomi“ taip pat pateikia valdymo balsu galimybę - komandos balsu leidžia  fotografuoti, valdyti mikrofoną, įjungti „Wi-Fi“ ir pasiekti kitas funkcijas.  „Xiaomi“ teigia, kad šis vaizdo registratorius puikiai atsako į komandas balsu, nepriklausomai nuo naudotojo akcento. Tai - retas bruožas, tačiau, jei viskas veikia taip, kaip žada gamintojas, galėsite balso komandomis fotografuoti, valdyti mikrofoną, įjungti „Wi-Fi“ ir pasiekti kitas funkcijas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()