10 įdomių ir naudingų daiktų iš Kinijos: išmanusis žiedas su NFC, tamsoje švytinčios juostelės, vaikystę primenančios laidynės ir kelionėms skirtas nutrinamas žemėlapis  ()

Ar jums būna taip, kad į parduotuvę užsukate apsižvalgyti, o išeinate su pilnu krepšiu pirkinių? Kartais tiesiog surandame įdomių daiktų, kuriuos norisi išbandyti. Tokių produktų yra ir internete, ypač, Kinijos rinkoje. Štai 10 įdomių, naudingų ar linksmų daiktų, kuriuos tiesiog norisi išbandyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Elektroninis paukščių atbaidymo prietaisas

Greitai prasidės tikrasis pavasaris, kuomet skubėsime tvarkyti sodus. Jau visai greitai sužydės medžiai, pradės augti vaisiai ir uogos ir juos labai mielai sules įvairūs paukščiai. Tačiau toks scenarijus šiemet neprivalo pasikartoti. Šis paprastas paukščių atbaidymo prietaisas reaguoja į judesius ir skleidžia šūvių garsus bei ryškius šviesos blyksnius.

Kadangi šis prietaisas veikia naudodamas judesio daviklį, reikės jį pakabinti taip, kad priešais nejudėtų kokios nors šakos. Jis taip pat turi saulės energijos elementą, todėl geriau parinkti vietą, kur nepritrūks saulės. Galima šį paukščių baidytuvą nustatyti taip, kad jis skleistų tik garsą, arba ir garsą, ir šviesą. Šis įrenginys kainuoja €13,10.

2. Priklijuojama lenta rašymui kreida

Tai - suvyniojama rašymo lenta. Šiame dviejų metrų ilgio rulonėlyje iš esmės yra tas pats daiktas, kuriuo anksčiau kreida rašydavo priešais visą klasę. Ją labai lengva įrengti - tereikės atkirpti norimo dydžio atraižą, nulupti kitoje pusėje esantį apsauginį popieriaus sluoksnį ir priklijuoti jūsų naują rašymo lentą prie švaraus, lygaus paviršiaus.

Ši rašymo lenta pravers ir suaugusiems, ir vaikams, ir įvairioms kavinėms ir parduotuvėms. Gerai ir tai, kad pakuotėje rasite 5 įvairiaspalvės kreidos gabalėlius. Ši priklijuojama rašymo lenta kainuoja €4.67 ir pirkėjų vidutiniškai yra vertinama net 4,92 žvaigždutėmis iš 5.

3. „Zanmax 3201“ multifunkcinis įrankis dviračiams

Jau greitai atšils orai ir jūs norėsite kuo daugiau važinėti dviračiu. Dviračiams, kaip ir kitoms transporto priemonėms, reikalinga priežiūra, o dažnai ir remontas kelyje. Tam būtina pasiruošti. „Zanmax 3201“ multifunkcinis įrankis turi visus pagrindinius įrankius, kurių gali prireikti kelyje - net kelių dydžių veržliarakčiai, atsuktuvai, stipinų reguliavimo įrankis. Rinkinyje taip pat yra ir specialus įrankis išleisti orui iš padangų, nedidelė dildė, keli lopai.

 

Su „Zanmax 3201“ gausite ir patogų dėklą. „Zanmax 3201“ multifunkcinis įrankis dviračiams kainuoja €6,56. Jį pirkėjai vertina labai palankiai - vidutiniškai 4,97 žvaigždutėmis iš 5.

4. Laidynės

Ne visi daiktai turi būti praktiški - kai kurie gali būti tiesiog linksmi. Pavyzdžiui, sena gera laidynė, kuri mus taip džiugino vaikystėje. Gearbest.com portale jų yra daugybė, pasirinkimas yra didžiulis. Pavyzdžiui, ši, turi tris poras elastingų virvelių ir stabilizatorių.

Ši laidynė yra plastikinė, tačiau pakankamai tvirta ir lengva. Ji kainuoja vos mažiau nei 10 eurų.

5. Išmanusis žiedas R3F

Išmaniaisiais laikrodžiais ir apyrankėmis jau nieko nenustebinsite, o žiedais? Šis įrenginys neturi ekrano ar daugybės daviklių ir funkcijų. Kita vertus, jis turi NFC mikroschemą, todėl R3F tikrai gali praversti. Jums reikės nuspręsti, kaip jį panaudosite.

Tinkamai sukonfigūruotas žiedas gali atidaryti specialiais elektroniniais užraktais rakinamas spynas, lengvu prisilietimu atrakinti išmaniojo telefono programėles, perduoti kitiems įvairią informaciją, pavyzdžiui, jūsų kontaktinius duomenis.

Verta pastebėti, jog žiedas turi dvi NFC mikroschemas, tad galima pasirinkti skirtingus režimus, kas nutiks jei naudosite viršutinę ar apatinę žiedo dalį. 

Gamintojas taip pat teigia, kad šiame žiede yra ir žmogaus energijai padedantys akmenys. Dėl to tikrai neaišku, bet NFC mikroschema yra visai naudinga - 4 pirmi pirkėjai šiam žiedui vienbalsiai skyrė 5 balus iš 5.

 R3F išmanusis žiedas kainuoja  €14,48.

6. Tamsoje švytinti juostelė

Tai - tamsoje žaliai švytinti 1 cm pločio juostelė. Ja galėsite pažymėti laiptus, švies jungiklius, durų rankenas ir kitus daiktus, kuriuos naktį gali būti sunku surasti. Galite sukurti ir švytintį meno kūrinį ant savo sienos. Ši juostelė yra pagaminta iš PVC plastiko, todėl yra atspari vandeniui. Viename ritinėlyje yra 3 metrai.

Ši juostelė vos po 10-30 minučių šviesoje tamsoje gali šviesti 6 valandas. Ji kainuoja  €4,10.

7. 20 neodimio magnetų

Jei mėgstate žaisti su magnetais ar ką nors meistrauti, šis pirkinys yra kaip tik jums. Dvidešimt 15 X 10 mm dydžio neodimio magnetų gali pasitarnauti daugybėje situacijų. Juos galima panaudoti praktiškai (pavyzdžiui, kaip užraktą kokiai spintelei ar dėžutei uždaryti, pranešimams prilipinti prie šaldytuvo ar kito metalinio paviršiaus) arba tiesiog su jais žaisti, taip raminant savo nervus.

20 stiprių neodimio magnetų kainuoja €6,14.

8. Nutrinamas žemėlapis keliautojams

Kas šiais laikais nemėgsta keliauti? Visi norime išvykti į kitas šalis bent 2-3 kartus per metus. Tam, kad visas šalis, kuriose buvote, matytumėte geriau, galite jas pasižymėti žemėlapyje. Šis žemėlapis yra tarsi nutrinamas loterijos bilietas - nutrintos šalys pasižymi skirtingomis spalvomis, todėl iš toli matysite, kur jau esate buvę.

Šio žemėlapio dydis - 59 X 82,5 cm. Jis kainuoja  €7,60.

9. Šviečiantys batų raišteliai „YWXLight Up“

Tai - visiškai nepraktiškas, bet įdomus ir linksmas daiktas. Šie batų raišteliai šviečia įvairiomis spalvomis ir gali pagyvinti, pavyzdžiui, šventinį kostiumą ar tiesiog penktadieninį laiką naktiniame klube su draugais. Šis įrenginys naudoja mažą bateriją ir porą LED elementų. Patys raišteliai, kurių pakuotėje yra apie 80 cm, nešviečia - jie tik atspindi ir išryškina LED šviesą.

„YWXLight Up“ leidžia pasirinkti mirksėjimo režimą - jūsų raišteliai gali mirksėti greitai, lėtai arba likti įjungti nuolat. „YWXLight Up“ šviečiantys raišteliai kainuoja €2,26.

10. Mažytė belaidė klaviatūra „i8 Mini“

Jei savo išmanųjį telefoną ar planešetinį kompiuterį naudojate ir darbui, jums reikia belaidės klaviatūros. „i8 Mini“ turi integruotą pelę, garso valdymo mygtukus, QWERTY klaviatūrą ir apšvietimą. Ši belaidė klaviatūra turi itin talpią 1080 mAh ličio jonų bateriją, kurios pakaks ilgoms darbo valandoms. Gerai ir tai, kad nenaudojama „i8 Mini“ po kiek laiko išsijungia.

Tiesa, reikės priprasti prie neįprastai išdėstytų mygtukų - jie visi tvarkingai sudėti į eilutes ir stulpelius, kiek kitaip nei įprastoje klaviatūroje. „i8 Mini“ kainuoja  €8,91.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai ()