Dvigubai daugiau interneto vos už 7 eurus: geriausias 2017 metų WiFi signalo stiprintuvas pagal tarptautinį „IF“ apdovanojimą  ()

Dabar be interneto turbūt neįsivaizduojame savo gyvenimo. Jis mus lydi kiekviename žingsnyje. Ar tai būtų išmanusis telefonas, ar planšetė ar galų gale kompiuteris. Net ir patys paprasčiausi įrenginiai jau reikalauja interneto ryšio. Akivaizdu, kad ir ateityje tokia tendencija išliks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmonėms interneto reikia vis daugiau, vis stipresnio ryšio ir greitesnio duomenų srauto.

Nors Lietuva gali pasigirti vienu greičiausiu internetu pasaulyje, bet, deja, net ir pas mus būna lėtųjų interneto zonų. Ką daryti jei namuose reikia stipresnio interneto srauto, o signalo stiprumo visiems neužtenka?

Reikia paprasto, bet labai naudingo WiFi signalo stiprintuvo. Vienas tokių yra „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“.

Vokietijos tarptautinės dizaino spacialistų komandos teigimu „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra estetiškas, praktiškas ir inovatyvus. Specialistai už šias savybes „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvą apdovanojo tarptautiniu „IF“ apdovanojimu.

Specialistų komentaras: „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas padidina vidutinio stiprumo WiFi signalą. Šis prietaisas efektyviai išplečia tinklo aprėptį ir leidžia greitai prijungti įrenginius bei tikrinti tinklo parametrus per išmaniojo telefono programėlę. Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvo ašį galima lenkti 180 laipsnių kampu. Jis suprojektuotas taip, kad galima pritaikyti įvairioms tinklo aplinkoms ir vietovėms. „Xiaomi Mi WiFi“ veikia su dauguma rinkoje esančių pagrindinių maršrutizatorių bei palaiko greitą įrenginių suporavimą per USB jungtį.“

Verta paminėti, kad „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

Pagrindinės „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvo specifikacijos:

1) 12 x 3 x 9 cm., lengvas (vos 30 gr.), tad jį labai lengva ir patogu neštis ten kur reikia papildomo WiFi signalo stiprumo;

2) specialus USB maitinimo blokas, pats „Xiaomi Mi WiFi“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu;

3) „Xiaomi Mi WiFi“ gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų;

4) detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas;

5) paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia;

6) „Xiaomi Mi WiFi“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį;

7) WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia didesnės spartos interneto greičio. Šio įrenginio funkcionalumu įsitikino ir tūkstančiai pirkėjų. Internetinės parduotuvės Gearbest.com vartotojai šiam WiFi signalo stiprintuvui davė 4,92 balus iš 5 galimų. Tai išties puikus įvertinimas atsižvelgiant į tai, kad „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvą vertino daugiau kaip 3500 pirkėjų. Dabar šis WiFi signalo stiprintuvas kainuoja 8.5 euro.

Svarbi informacija: skirtumas tarp kiniškos ir angliškos „Xiaomi Mi WiFi“ versijos yra tik tas, kad skiriasi programėlės kalba. Kiniškoje versijoje yra kinų kalba, o angliškoje versijoje – anglų kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(8)
(8)

Komentarai ()