Geriausios žaidimų ausinės už tokią kainą? „Šitos ausinės tiesiog sutvertos žaidimams - kad ir kaip ieškosite, nieko geriau nerasite“ (Video, Apžvalga)  (4)

Apie „Superlux HD681“ ausines ir jų tinkamumą muzikos klausymui jau esame rašę kiek ankščiau - tai vienas iš pačių populiariausių ir perkamiausių ausinių iš Kinijos. Nors daugeliui jų išvaizda kelia jei ne pasibaisėjimą, tai šypseną, tačiau kainos ir kokybės santykis yra fantastiškas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas apžvalgos autorius per savo karjerą išbandė šimtus ausinių ir ištestavęs „Superlux HD681“ ausines teigė, kad šios ausinės yra „pereinamasis narkotikas į Hi-Fi pasaulį“. Tačiau tos apžvalgos autorius tyrinėjo „Superlux HD681“ ausinių tinkamumą tik muzikos klausymui.

Tačiau, juk ausinės naudojamos ir žaidžiant žaidimus. Tad yra labai įdomu kaip šios „Superlux HD681“ ausinės veikia žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

TheEdTech jau yra išbandęs daugybę ausinių, o šįkart išbandė „Superlux HD681“ ausines ir teigia, kad tai geriausios ausinės už tokią kainą, jei ketinate jas naudoti žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

Tačiau yra ne tik pliusų, bet ir tam tikrų minusų. Tad apie viską iš eilės.

Pirmiausia: „Superlux HD681“ ausinės iš išvaizdos nėra labai solidžios, nes atrodo taip, tarsi būtų pagamintos iš pigaus plastiko ir pačios ausinės atrodo silpnos konstrukcijos, tačiau iš tikro yra patikimos ir atsparios. 

Skamba nelabai įkvepiančiai? Tačiau iš tokio pačio plastiko pagamintos garsios ir žinomos žaidėjų ausinės, tokios kaip „AKG K612 Pro“, kurios yra įtrauktos net į Amazon rekomenduojamus produktus. 

Verta pastebėti, kad „Superlux HD681“ speciali ausinių juosta yra pagaminta taip, kad atitinka realią žmogaus galvos formą. Ir tai yra žymiai patogiau nei „AKG K612 Pro“ atveju. 

Dar vienas skirtumas, kad „Superlux HD681“ ausinės kainuoja 18 eurų, o „AKG K612 Pro“ daugiau kaip 100 eurų.

Su „Superlux HD681“ yra viena bėda - užsidėjus ausines, po kokių 10 minučių pradeda skaudėti ausis. Ir priežastis yra tos baisios ir visai nereikalingos „spurgos“ formos atsarginės pagalvėlės (žiūrėkite nuotraukoje aut. past.).

Pasak apžvalgininko, jose yra grynas oras, jos neduoda jokios naudos ir atrodo baisiai. Tiesiog iškart jas išmeskite ir nesikankinkite. Tada pajausite tikrąjį ausinių komfortą.

TheEdTech teigimu „Superlux HD681“ ausinės perteikia geriausią garsą kokį tik teko iki šiol girdėti per ausines, kurių kaina nesiekia nė 20 eurų.

Dažniausiai ausinės už tokią kainą turi tam tikrų silpnybių su kuriomis tenka susitaikyti. Bet „Superlux HD681“ ausinės turi labai platų perteikiamos kokybiškos muzikos spektrą. Ypač reikėtų pabrėžti, kad ausinės puikiai perteikia žemus tonus, taip pat ir aukštesnius vidutinius tonus.

Visgi, nors garsas yra išties malonus, tačiau kartais kurinys nereikalauja aukštesnių tonų pabrėžimo ir toks kūrinys pradeda skambėti kiek per daug aukšta nata.

Ir nors apžvalgos autorius teigia esąs gana jautrus muzikos tonams, jam šios „Superlux HD681“ ausinės yra žymiai geresnis pasirinkimas, nei kiti ausinių variantai. Net tokio giganto kaip „Mark 3“ ausinės, kurios yra praktiškai tobulos, turi šiek tiek per aukštus tonus.

TheEdTech manymu „Superlux HD681“ ausinės nėra pats geriausias pasirinkimas tiems, kurie ruošiasi tik klausytis muzikos. Žinoma, tai tikrai ne blogiausias pasirinkimas, juolab, kad už tokią kainą gausite tikrai kokybišką produktą, tačiau melonamas jos netiks. Kaip ir minėta kitoje apžvalgoje, šitos ausinės gali būti pirmieji žingsniai į Hi-Fi pasaulį - pradžioje pats tas, o vėliau įsinorės kažko dar geriau.  Apie tai plačiau jau esamę rašę ir ankščiau.

Tačiau „Superlux HD681“ ausinės yra tiesiog nuostabios žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Garso spektras yra pašėlusiai platus, o garso kokybė yra išties stulbinanti.

Apžvalgos autorius ne kartą pabrėžia, kad „Superlux HD681“ ausinės yra sutvertos žaidimams. Jums nereikės sukti galvos dėl aukštų tonų. Taip, giklų šūvių garsai gal bus kiek ir per garsūs, tačiau tai pastebėti bus gana sunku ir labai išlavintų ausų savininkui.

Žemi garsai perteikiami puikiai, kaip pavyzdžiui sprogimai ir pan. Vidutiniai tonai šiose ausinėse gauna mažiausiai dėmesio, bet perteikiami kokybiškai ir iš tikrųjų jie yra tikrai ne svarbiausi žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

TheEdTech: „jei ieškote ausinių kurias naudosite žaidžiant kompiuterinius žaidimus, rinkites „Superlux HD681“. Nieko geriau už tokią kainą nerasite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai (4)