Su nuolaida siūlomas tiesiog nepamainomas daiktas visuose namuose: 5 USB jungtys ir „Qualcomm“ greitojo įkrovimo prievadas - aprūpins energija kiekvieną įrenginį  ()

Dabar, dažnu atveju, turime net po kelis išmaniuosius įrenginius. Ar tai būtų išmanieji telefonai, planšetės, muzikos grotuvai ir taip pat. Visi jie reikalauja energijos ir kartais atsitinka taip, kad tiesiog net trūksta laisvos rozetės jiems įkrauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiais atvejais „Dodocool“ USB įkrovimo stotis tampa tiesiog nepamainomu įrenginiu. Šis nedidelis įrenginys vienu metu leidžia įkrauti iki 6 USB prievadą turinčių įrenginių. O dabar šiai „Dodocool“ USB įkrovimo stotelei internetinėje parduotuvėje Tomtop taikoma 39 % nuolaida, tad „Dodocool“ kainuos vos 18 eurų.

Joje yra 5 universalūs USB įkrovimo prievadai ir greitojo įkrovimo „Quick Charge 3.0“ prievadas, tad savo įrenginius, gamintojo teigimu, galima įkrauti tiesiog akimirksniu.

„Dodocool“ USB įkrovimo stotis automatiškai aptinka prijungtus įrenginius ir pritaiko optimalią elektros srovę šiems įrenginiams. USB 2.0, „Quick Charge 1.0“ ir „Quick Charge 2.0“ prievadų maksimali galia siekia 5V/2,4A, o „Quick Charge 3.0“ – 3,6-6,5V/3A, 6,5-9V/2A arba 9-12V/1,5A.

Integruotos perkaitimo, per didelės srovės ar įtampos, perkrovų, trumpojo jungimo, višįtampos sistemos apsaugo ne tik pačią „Dodocool“ USB įkrovimo stotį, bet ir įkraunamus įrenginius.

„Dodocool“ USB įkrovimo stotyje įrengta naujausia ir efektyviausia USB įkrovimo technologija – „Quick Charge 3.0“. Šis greitojo įkrovimo prievadas yra iki 4 kartų greitesnis nei įprasti įkrovikliai. Tad įrenginius iki 80 % galima įkrauti vos per 35 minutes, o tai yra dvigubai greičiau nei naudojant „Quick Charge 1.0“ įkrovimo prievadą ir 38 % efektyviau, lyginant su „Quick Charge 2.0“.

Kompaktiška ir erdvę taupanti „Dodocool“ USB įkrovimo stotis leidžia saugiai ir tvarkingai įkrauti savo išmaniuosius įrenginius.

Gamintojo teigimu, tarptautinis įtampos suderinamumas (AC 100-240 V) ir nešiojamas dydis (99,3 x 70,6 x 28,2 mm dydžio bei 212 gramai svorio) „Dodocool“ paverčia idealiu kelionių adapteriu.

Pakuotėje yra ir standartinis kintamosios srovės 1,5 metro ilgio maitinimo laidas su europiniu kištuku.

„Dodocool“ USB įkrovimo stotis suderinama su daugeliu „Quick Charge 3.0“, „Quick Charge 2.0“, „Quick Charge 1.0“ ar kitus standartinius USB įkrovimo prievadus turinčiais išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ar kitais USB įkrovimą palaikančiais įrenginiais. „Quick Charge 3.0“ suderinamas su tokiais įrenginiais, kaip: LG G5, HTC 10, HTC One A9, HP Elite x3, Asus ZenFone 3 Deluxe ir daugeliu kitų.

Universalus USB įkrovimo prievadas suderinamas su iPhone, iPad, su Android operacinėmis sistemomis dirbančiais išmaniaisiais telefonais ir planšetėmis bei kitais įrenginiais, kurie palaiko standartinį USB įkrovimo būdą.

Svarbi informacija

„Dodocool“ USB įkrovimo stotis, kuri šiuo metu siūloma su nuolaida ir kainuoja  18 eurų, turi CE ir FCC sertifikatus bei suteikiama 12 mėnesių garantija. Pakuotėje yra „Dodocool“ USB įkrovimo stotis, standartinis maitinimo laidas ir naudojimo instrukcija anglų/prancūzų/vokiečių/ispanų/italų ir japonų kalbomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()