Universalesnė ir patogesnė „Xiaomi ROIDMI 3S“ versija? Su nuolaida siūlomas visiškai kitokios konstrukcijos automobilinis įkroviklis „Houzetek“ su atskiru ekranu ir valdymo galimybėmis  ()

Kadangi visur keliaujame su savo išmaniaisiais įrenginiais, automobilinis įkroviklis yra tiesiog būtinas. Šiais laikais dauguma automobilinių įkroviklių atlieka ir kelias papildomas funkcijas. Jau vien pažvelgus matyti, kad šis „Houzetek“ įrenginys gali kur kas daugiau nei tik įkrauti jūsų telefoną. Kokias funkcijas jis dar atlieka?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis „Houzetek“ įkroviklis turi įprastą USB lizdą telefonui ar kitiems įrenginiams įkrauti. USB lizdas yra sumontuotas prie pat kištuko, o štai ekranas su mygtukais ir kitais lizdais yra atskirtas ant ilgo stiebo. Toks dizaino sprendimas priimtas siekiant naudotojams suteikti patogumo - valdymui reikalingus mygtukus galima pasukti patogiausiu kampu. Jais valdomos visos papildomos „Houzetek“ įkroviklio funkcijos.

„Houzetek“ įrenginys yra ne tik įkroviklis, bet ir FM moduliatorius. Jis pats muziką gali gauti įvairiais būdais - įprasta 3,5 mm audio jungtimi, „Bluetooth“ ryšiu ar per atminties kortelę. Tuomet įrašai yra transliuojami FM bangomis, kurias pasigauna automobilio audio sistema. FM moduliatoriai labai praverčia automobiliuose su senesnės kartos garso sistemomis, kurios nepalaiko „Bluetooth“, neturi USB ar atminties kortelių lizdo.

1,44 colių įstrižainės ekrane matysite dainos pavadinimą, skambinančiojo vardą, radijo dažnį. Jį, beje, galėsite reguliuoti ant korpuso esančiais mygtukais. Kiti mygtukai yra skirti dainoms perjungti ar muzikai pagarsinti. Tikriausiai net nereikia kartoti, kad „Houzetek“ veikia ir kaip laisvų rankų įrangą. Tačiau tikriausiai prisimenate panašias funkcijas turintį prietaisą, kuris jokių mygtukų ir ekranų neturėjo.

„Houzetek“ automobilinis įkroviklis/FM moduliatorius/laisvų rankų įranga su nuolaida dabar kainuoja vos €12,08.

Praktiškai etalonu laikomas „Xiaomi ROIDMI 3S“ taip pat yra automobilinis įkroviklis su dviem USB lizdais.

Jis taip pat turi „Bluetooth“ modulį ir taip pat moduliuoja FM bangas. „ROIDMI 3S“ neturi atminties kortelių skaitytuvo ar įprasto 3,5 mm lizdo, tačiau vienu metu gali įkrauti net du įrenginius. Šalia to dar pridėkite garsų gamintoją, laiko patikrintą veikimą ir gausite šiek tiek brangesnį įrenginį, tačiau kaip aiškiai matosi, jis turės mažesnį jungčių kiekį, o FM moduliatoriaus ir visą muzikos valdymą turėsite atlikti per išmanųjį įrenginį. „Xiaomi ROIDMI 3S“ kainuoja €14,17.

Tad ką rinktis? „ROIDMI 3S“ yra laiko patikrintas ir labai kokybiškas daiktas (galite paskaityti „ROIDMI 3S“ apžvalgą), puikiai tinkamas patikimų daiktų mėgėjams. O štai „Houzetek“ yra įdomus, originalus, funkcionalesnis, bet naujas sprendimas, todėl labiau tinkamas nebijantiems naujovių ir eksperimentų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()