Pigiau tiesiog nebūna? Skelbiamas nuolaidų kuponas „3 in 1“ detektoriui „Floureon TH-210“ – sienose aptinka ne tik elektros laidus, bet ir metalo konstrukcijas ir net medį („Floureon TH-210“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Floureon TH-210“ – tai universalus detektorius, kuris padeda aptikti laidus, medieną bei metalą įvairiuose paviršiuose. Šis šiuolaikiškas prietaisas yra tikras išsigelbėjimas atliekant namų remontą, nes leidžia lengvai nustatyti kas slepiasi po sienų tinku jų iš anksto nepažeidžiant.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Floureon TH-210“ specifikacijos

  • Aptinkamos medžiagos: medis, metalas ir laidai su elektros įtampa.
  • Aptikimo gylis: elektros įtampos, laidų ir metalo karkasų aptikimas iki 76 milimetrų gylyje; medienos aptikimas - iki 38 milimetrų gylyje.
  • Svarbiausios savybės: LCD ekranas su pašvietimu; garsinis ir vaizdinis įspėjimas; automatinis išjungimo laikmatis; patogus žymeklis, kurį galima naudoti prietaiso neatitraukiant nuo sienos.
  • Maitinimas: viena 9 V baterija.
  • Darbo temperatūra: -20 oC iki 50 oC.
  • Matmenys ir masė: 15 x 7 x 3 cm; 340 g.

„Floureon TH-210“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“8,81 €.
  • Su nuolaidos kodu GBFL210
  • „AliExpress“11,43 €.
  • „Amazon“14,60 €.

Palyginimui: Lietuvoje kitų gamintojų profesionalūs integruoti metalo ir medžio ieškikliai kainuoja nuo €86

Greičiausiai sutiksite, kad namų buityje tenka susidurti su labai įvairiomis situacijomis. Kai kurios iš jų pasikartoja gana retai, todėl reikalauja papildomų pastangų ir susikaupimo. Pavyzdžiui, pakabinti spintelę ant sienos kartais gali būti sudėtingiau nei įsivaizduojate. Visų pirma turite būti tikri, jog toje vietoje yra tvirtas pagrindas, o visų antra privalote įsitikinti, kad gręžiamoje vietoje nėra laidų.

Tai įvertinti yra gana sunku, jeigu įsigijote jau įrengtą būtą. Tuomet tikimybė netyčia nugręžti laidą yra tikrai didelė. Vis dėlto šiuo metu išvengti tokių nenumatytų problemų ir pavojų yra gana lengva aprūpinus specialiais įrankiais. Svarbiausia, kad jie dabar santykinai pigūs, todėl yra prieinamai tikrai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, įsigijus „Floureon TH-210“ detektorių galėsite lengvai sužinoti kur sienose yra paslėpti laidai bei medinės ir metalinės konstrukcijos. Be to, „Floureon TH-210“ taip pat turi specialią išpjovą viršuje, todėl suradus tinkamą vietą gręžti ar tiesiog norit atsižymėti kurioje vietoje yra metalas bei mediena, tą galėsite padaryti iš karto neatitraukdami prietaiso nuo sienos.

Galiausiai norisi pridėti tai, kad „Floureon TH-210“ detektoriui maitinimą teikia 9 V baterija, todėl šis prietaisas yra maksimaliai mobilus ir patogus naudoti net ir statybų metu. Reikšmingais privalumais galima laikyti ir „Floureon TH-210“ optimaliai parinktus korpuso matmenis (15 x 7 x 3 cm) bei pašvietimu aprūpintą LCD ekraną.

„Floureon TH-210“  atsiliepimai

Detektorius „Floureon TH-210“ yra gana specifinis prietaisas, tačiau praktika rodo, kad jį įsigiję pirkėjai dažniausiai lieka patenkinti. Pavyzdžiui, šiuo metu „Floureon TH-210“ Kinijoje turi 4,65 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Vidutinį 3 žvaigždučių įvertinimą kol kas skyrė tik vienas pirkėjas. Tuo tarpu kiti pirkėjai „Floureon TH-210“ įvertino 4 arba 5 žvaigždutėmis.

  • Gabriel. Atkeliavo greičiau nei per dvi savaites. Jau išbandžiau „Floureon TH-210“ ir galiu patvirtinti, kad jis veikia. Elektros laidus pavyko aptikti 10 cm atstumu, o metalinės konstrukcijos aptinkamos dar tiksliau. Galbūt tai nėra pats tiksliausias detektorius kokį teko bandyti, tačiau tikrai nepaneigsi, kad „Floureon TH-210“ savo darbą atlieka puikiai.
  • Bolasic. Tikrai dideliu jautrumu pasižymintis detektorius. Man itin praverčia aptinkant elektros laidus. Esu patenkintas savo pirkiniu ir neturiu jokių priekaištų „Floureon TH-210“. Kitaip sakant, tai gerą kainos ir kokybės santykį turintis prietaisas. Noriu atkreipti dėmesį tik į tai, kad komplekte baterijos nerasite.
  • Dicemaster. Puikus daiktas už prieinamą kainą. „Floureon TH-210“ pilnai atitinka mano lūkesčius. Jis tiesiog atlieka tai ką žada gamintojas ir tai yra svarbiausia. Žinoma, tai nėra pats tiksliausias prietaisas, bet kai jo prireikia keletą kartų per metus išleisti daugiau paprasčiausiai nesinori. Tai yra pagrindinė priežastis kodėl pasirinkau „Floureon TH-210“.
  • Argi. Labai naudingas prietaisas, kuris puikiai tinka naudoti namuose. Esu patenkintas „Floureon TH-210“ surinkimo kokybe ir kaina. Turiu pripažinti, kad tai nėra profesionalus prietaisas, tačiau atsižvelgiant į kainą puikiai atlieka savo funkciją. Tikslumas taip pat yra pakankamas ir mane pilnai tenkina.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()