Kinijos turgelio stebuklai: prasideda didžiausių metinių išpardavimų savaitė „11.11“ – net milijardo dolerių vertės nuolaidos, telefonai, 3D spausdintuvai vos už keliolika eurų  (2)

Jeigu domitės Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais, tuomet greičiausiai jau esate girdėję apie lapkričio mėnesį vykstantį išpardavimą „11.11“. Priminsime, kad paprastai Kinijos elektroninės parduotuvės šiai dienai paminėti skiria beveik pusę mėnesio. Tai reiškia, kad įvairiais ir ne kasdieniniais pasiūlymais galėsite pasinaudoti pirmąsias dvi lapkričio savaites.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-05 Kinijos turgelio stebuklai: prasideda didžiausių metinių išpardavimų savaitė „11.11“ – net milijardo dolerių vertės nuolaidos, telefonai, 3D spausdintuvai vos už keliolika eurų  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, gerai Lietuvoje žinoma Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ išpardavimui „11.11“ skirtais pasiūlymais savo pirkėjams šiais metais leis pasinaudoti iki lapkričio 14 d.

Pirmasis išpardavimo etapas šį kartą tęsis nuo lapkričio 5 iki 10 dienos.

Tuo tarpu antrasis etapas prasidės lapkričio 11 d. ir vyks iki pat minėtosios lapkričio 14 d.

Smagu pranešti, kad „Gearbest“ šiais metais savo ištikimiems lankytojams žada daug pramogų. Šį kartą per „11.11“ išpardavimui skirtą laikotarpį bus išdalinta daugybė nuolaidų kuponų, kurių bendra nuolaidos vertė sieks net 1 mlrd. JAV dolerių.

Be to, „Gearbest“ per šį laikotarpį stebins ne tik loterijomis, bet ir specialiais išpardavimais (nuolaidos iki 50%, o kartais dar didesnės), greitu prekių pristatymu ir išskirtine galimybe, kuri „Gearbest“ sąskaitoje laikomus pinigus leis padvigubinti ar netgi patrigubinti.

Dalis aukščiau aptartų pasiūlymų bus prieinami ir parsidėjus antrajam „11.11“ išpardavimo etapui. Vis dėlto jo metu lauks daugybė naujų pasiūlymų, kurių metu, pavyzdžiui, galėsite įsigyti „Xiaomi Redmi Note 6“ vos už 11,11 JAV dolerių (iš viso 20 vnt.).

Analogiškai kitos prekės (TV priedėliai, 3D spausdintuvai ir kt.) bus siūlomos už 1,11 JAV dolerio kainą. Šiais specialiais 11,11 ir 1,11 JAV dolerio pasiūlymais bus galima pasinaudoti kiekvieną dieną 10, 14, 18 ir 22 valandą Lietuvos laiku nuo lapkričio 11 iki 14 d.

Svarbu pabrėžti, kad lapkričio 5 – 10 dienomis pirkėjų lauks specialūs kuponai, kurie leis sutaupyti nuo 50 iki 111 JAV dolerių. Šiuo laikotarpiu taip pat galėsite įsigyti net tris daiktus už 9,99 arba 49 JAV dolerius. „Gearbest“ tvirtina, kad pirkėjams, kuriems pavyks pasinaudoti šiuo pasiūlymu džiaugsis ne mažesnėmis nei 30% nuolaidomis.

Įvairiais pasiūlymais pirkėjai bus lepinami kiekvieną dieną, tačiau lapkričio 11 diena bus tikrai išskirtinė. „Gearbest“ praneša, kad šią dieną surengs 24 valandų trukmės „Flash Sale“ išpardavimą. Jame „Gearbest“ žada pasiūlyti geriausią kainą šiais metais net 12 skirtingų gamintojų produkcijai. Svarbu atkreipti dėmesį, kad šie gamintojai atrinkti atsižvelgus į pirkėjų įpročius ir pomėgius, kas reiškia, kad lapkričio 11 d. turėtume sulaukti nuolaidų tokių gamintojų produkcijai, kaip „Xiaomi“, „Alfawise“ ar „Cubot“.

Galiausiai norime atkreipti dėmesį, kad tai tik preliminari Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pateikta informacija žiniasklaidai. Kitaip sakant, lapkričio pirmoje pusėje pasiruoškite netikėtumams. Jeigu esate nusižiūrėję tam tikrus daiktus, rekomenduojame jų kainą tikrinti kiekvieną dieną, o ypatingai 10, 14, 18 ir 22 valandą. Jeigu toks būdas netinka, tuomet galite bandyti sutaupyti specialų nuolaidų kuponų pagalba. Daugiausia kuponų „Gearbest“ taip pat ruošiasi išdalinti atitinkamai 10, 14, 18 ir 22 valandomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: