4 metus budėjimu režimu veikianti baterija, pilnai atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui, visos svarbiausios funkcijos: Cafago skelbia nuolaidų kuponą neįtikėtinai geros kainos itin tvirtam išmaniajam laikrodžiui (Video)  ()

Naujausias Cafago pasiūlymas turėtų ypač patikti tiems, kurie mėgsta rimtus ir tvirtus išmaniuosius laikrodžius. Su šiuo „Spovan Smart Outdoor Watch“ gražuoliu nebaisus joks oras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Cafago šį „Spovan“ išmanųjį laikrodį parduoda už 13,30 eurų.
  • Taikomas specialus nuolaidos kupono kodas CC9042.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart norisi pabrėžti, kad šis išmanusis laikrodis – „Spovan Smart Outdoor Watch“ – leis galutinai pamiršti ką reiškia kas savaitę ar kas keletą dienų vis įkrauti laikrodžio bateriją.

Šis laikrodis aprūpintas japoniška ir pakeičiama „Maxell CR2450“ baterija, kurios talpa yra 610 mAh. Jos budėjimo režime užtenka net 4 metams.

Žinoma, išmanųjį laikrodį naudojant aktyviai, jos užteks vieneriems metams, o kai energijos bus belikę visai nedaug – laikrodis apie tai pats automatiškai informuoja. Tad tokie baterijos tarnavimo rodikliai yra išties geri, ypač atsižvelgiant į tai, kad šis laikrodis užtikrina daug funkcijų.

Šis laikrodis yra iš principo skirtas aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Jis yra pilnai atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui (5ATM standartas).

Taip pat „Spovan Smart Outdoor Watch“ palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas su „iOS 7.0“/„Android 4.3“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Palaikomos įvairios kalbos, tarp kurių yra anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.

Išmanusis laikrodis palaiko ir gausybę įvairių funkcijų, tarp kurių yra: žingsnių, kalorijų ir nueito atstumo skaičiavimas, informavimas apie gautus skambučius, pranešimus (SMS bei įvairių socialinių tinklų), nuotolinis kameros valdymas ir taip toliau.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad šis išmanusis laikrodis yra tvirtas ir kokybiškai pagamintas bei visa informacija puikiai matoma ir esant ryškiam apšvietimui.

Smagu ir tai, kad „Spovan Smart Outdoor Watch“ turi papildomą ekrano apšvietimą, tad ir tokia funkcija užtikrins, kad viskas būtų aiškiai ir ryškiai matoma tiek dienos, tiek nakties metu.

Dar svarbu paminėti, kad pats laikrodis turi 2 colių įstrižainės ekraną, su apyranke yra 27 cm ilgio, sveria 64 gramus ir yra patogiai valdomas 5 mygtukų pagalba. Išties geras, tvirtas ir dabar dar labai pigiai parduodamas išmanusis laikrodis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(4)
(12)

Komentarai ()