Kaip iš tikro veikia populiariausia elektrinė barzdaskutė iš Kinijos turgelio, kodėl ji taip mėgstama ir kuo skiriasi nuo visiškai kitokio dizaino „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ („Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga, Video)  (1)

Kai kalba pasisuka apie įvairius barzdos skustuvus, Sean Blog apžvalgos yra vienos populiariausių „Youtube“. Ir tuo turbūt nevertėtų stebėtis, kadangi šis apžvalgininkas jas padaro itin išsamias ir neapsimetinėdamas pasako kas jam patinka, kurie kompanijų sprendimai išties yra puikūs, o kurie ir ne tokie geri. Tad šioje apžvalgoje ir susipažinsime su „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“, pamatysime, kaip ji skuta ir sužinosime kuo skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Electric Shaver“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-01-18 Kaip iš tikro veikia populiariausia elektrinė barzdaskutė iš Kinijos turgelio, kodėl ji taip mėgstama ir kuo skiriasi nuo visiškai kitokio dizaino „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ („Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sean Blog jau išbandė tikrai ne vieną barzdaskutę. Pirmiausiai jis įsigijo, „Manual Razor Set From Xiaomi Yuopin“, vėliau išbandė „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, tada „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ – apie kurią jau rašėme išsamią apžvalgą ir su testų rezultatais.

Na, o dabar atėjo eilė išbandyti ir „Xiaomi Mijia Waterproof Electric Shaver“, kuri dar vadinama „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Verta pastebėti, kad tai labai populiari ir perkama barzdaskutė - Kinijos turgelyje tai perkamiausia barzdaskutė tarp visų kitų.

Tad ilgai nedelsdami ir keliaukime prie šios barzdaskutės apžvalgos ir pasižiūrėkime ką sako tikras tokių įrenginių specialistas.

Pakuotė atkeliauja tvarkinga ir gerai supakuota. Ant pačios skustuvo dėžutės yra speciali holograma, tad galima patikrinti ar tai tikrai originalus „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvas.

Taip pat ant pakuotės pateiktos visos techninės charakteristikos, tačiau į pastarąsias stipriai nesigilinsime, kadangi visą techninę informaciją ir pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

Iš svarbiausių tereikėtų paminėti, kad šis skustuvas yra atsparus vandeniui (IPX7), turi galingą bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 2 valandas, tačiau naudotis be sustojimo galima net visą valandą. USB įkrovimas, 3 apskritimo formos, kurių kiekvieną sudaro dvi poros peiliukų, du skutimo režimai ir palaikomas sausas bei drėgnas skutimas.

Tad pačioje pakuotėje yra labai trumpa kiniška instrukcija, tačiau viskas pavaizduota vizualiai: kaip nuimti skustuvo galvą, ją ir patį skustuvą išplauti, kaip skusti barzdą ir panašiai. Tad čia problemų tikrai nekils net ir tiems, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo skustuvas.

Ant pačio skustuvo yra „Remington“ ženkliukas ir apžvalgos autorius prisipažįsta, kad tiksliai nežino ką jis reiškia. Šiuo atveju reikėtų pasakyti tik tiek, kad „Xiaomi“ kurdama šį elektrinį skustuvą bendradarbiavo su „Remington“ (dar kitaip žinoma kaip „Spectrum Brands“). Ši kompanija dėl ilgametės patirties yra itin gerai žinoma skustuvų ir kirpimo mašinėlių segmente. Tad bendras kompanijų darbo rezultatas turėjo gautis itin kokybiškas, o kaip yra iš tikrųjų – tuojau ir sužinosime.

Pakuotėje dar yra peiliukams valyti skirtas šepetėlis ir USB įkroviklis su specialia skustuvo įkrovimo stotele. Tad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvo apačioje esanti įkrovimo jungtis yra specifinė.

Kalbant kiek plačiau apie pačią skustuvo įkrovimo stotelę, ji yra guminė ir su „Mijia“ logotipu. Nurodyti parametrai yra 5V/1A. Pats laidas yra apie vieno metro ilgio ir labai elastingas. Kitame jo gale yra standartinė USB jungtis, tad iš principo šią barzdaskutę galima įkrauti praktiškai iš bet kokio įrenginio.

Patį skustuvą laikyti rankoje yra patogu. Jo korpusas yra plastikinis, matinis, tad nerinks purvo bei pirštų atspaudų. Taip pat yra savotiška ketera, dėl kurios šį skustuvą laikyti rankoje tampa dar patogiau.

Ant skutimo galvos užsideda plastikinė apsauga, o pati skutimo galva juda 360 laipsnių kampu, tad viskas vizualiai atrodo išties šauniai.

Įjungimo/išjungimo mygtukas yra įrengtas patogiai ir barzdaskutė dirba itin tyliai – „praktiškai nesigirdi jokio triukšmo“. Taip pat palyginus su „Xiaomi Mijia Electric Shaver“ barzdaskute matyti akivaizdus skleidžiamo garso skirtumas (7:40 min). „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ beveik nesigirdi, kai yra įjungta „Xiaomi Mijia Electric Shaver“.

Apžvalgininkui taip pat patinka, kad itin paprastai nusiima „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvo galva ir, kad atgal ją uždėti yra dar paprasčiau. Ji yra simetriška, tad nereikia specialiai įsiminti, kaip ją nuėmėte. Kaip tai atrodo vizualiai, galite pamatyti vaizdo įraše nuo 8:30.

Apžvalgininkui taip pat labai patinka, kad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra lengva barzdaskutė, nors ir jaučiasi, kad turi savyje įkraunamą bateriją. Taip pat barzdaskutė yra nei per daug ilga, nei per trumpa – „tiesiog idealiai guli rankoje“.

Tad skustuvas atrodo labai gražiai, yra patogus laikyti rankoje ir pagamintas kokybiškai.

Tačiau nors tai ir svarbu, bet esminis klausimas yra, o kaip gi skuta ši barzdaskutė?

Nuo 10:40 minutės galite pasižiūrėti, kaip apžvalgos autorius testuoja šią barzdaskutę.

Jis yra nesiskutęs 4-5 paras ir priešais kamerą išbando „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ ir palygina su „Xiaomi Mijia Electric Shaver“.

Apžvalgininkas iškart pabrėžia, kad kai įsigijo „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, tiksliai nežinojo, kaip ji darbuosis, tačiau dabar yra labai ja patenkintas. Ji yra skirta kasdieniniam ir nedidelės barzdos skutimui. Su šia užduotimi ši nedidelė barzdaskutė susidoroja puikiai. Tačiau keleto dienų barzda jai tampa neįveikiama – vaizdo įraše tai matoma nuo 11:28 minutės.

Tad tokiems sudėtingesniems ir daugiau jėgos reikalaujantiems darbams reikia galingesnės ir tam pritaikytos barzdaskutės, todėl apžvalgininkas ir įsigijo „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutę.

Ji puikiai ir greitai nuskuta keleto dienų barzdą ir dėl 360 laipsnių kampu besisukančios galvos puikiai prisitaiko prie veido kontūrų.

Sean Blog yra patenkintas šia barzdaskutę ir kaip ji skuta ir įrašo pabaigoje (14:40) pademonstruoja kaip nuimti barzdaskutės galvą, ją ir pačią barzdaskutę išplauti po tekančiu vandeniu.

Na, o šiame įraše galite pasižiūrėti, kaip tas pats apžvalgininkas dar kartą testuoja „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutę, tik šįkart išbando drėgną skutimą:

Išsami techninė apie „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ barzdaskutę ir pirkėjų atsiliepimai:

„Dabar tikrai negrįžčiau nei prie vieno anksčiau naudoto skustuvo“: skelbiama 34% nuolaida perkamiausiai ir itin galingai „Xiaomi“ barzdaskutei iš Kinijos ( „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Kaina ir sąlygos

Pati perkamiausia kiniška barzdaskutė bet kokio ilgio barzdos skutimui - „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest 35.40 €.
  • 29 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Įtraukta į „Bestseller“ (labiausiai perkamų) įrenginių kategoriją.

Kasdieniniam labai tiksliam skutinimui - „Xiaomi Mijia Electric Shaver“

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 35.40 €.
  • 16 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kelioninė mini barzdaskutė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest 19.47 €.
  • 42 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Itin tiksliam skutimui - rankinis skustuvas „Manual Razor Set From Xiaomi Youpin“

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest 34.27 €.
  • Siuntimas į Lietuvą 0.22 €.

Dar daugiau gerų barzdaskučių pasiūlymų rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai (1)