Tiesiai į tinklą jungiamas išorinių diskų valdiklis su 1 Gbps spartos sąsaja, pilnu šifravimu, 2 USB ir viena SD kortelės jungtimi bei galimybe praplėsti iki 8 TB atminties („Wankeyun WS1608“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Wankeyun WS1608“ – tai prie kompiuterinio namų tinklo prijungimas išorinis diskų valdiklis, kuriame saugomą informaciją lengvai galima pasiekti tiek iš kompiuterio, tiek iš išmaniojo telefono (nepriklausomai nuo to esate namie ar išvykę). Šis išorinių diskų valdiklis yra aprūpintas 8 GB eMMC tipo vidine atmintimi, tačiau ją bet kada galima plėsti pasinaudojus dviem integruotomis USB jungtimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Wankeyun WS1608“ specifikacijos

  • Disko talpa: 8 GB (eMMC).
  • RAM atmintis: 1 GB (DDR3).
  • Jungtys: RJ-45, 2x USB, SD.
  • Operacinė sistema: Linux
  • Papildomos funkcijos: išorinių diskų pajungimas iki 8 TB talpos, perduodamų duomenų šifravimas; gigabitinė (1 Gbps) tinklo sąsaja; lengva rinkmenų prieiga naudojant išmanųjį telefoną; intelektualus rinkmenų filtravimas pagal formatą; automatinis SD kortelės duomenų kopijos sukūrimas.
  • Matmenys ir svoris: 14,5 x 9 x 4,3 cm; 350 g.

„Wankeyun WS1608“ kaina

  • Gearbest“ – 97,90 €.
  • Dabar parduodamas su 15% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kiekvieną dieną vis labiau tampame priklausomi nuo skaitmeninių duomenų. Praktika rodo, kad daugelis juos nori pasiekti nepriklausomai nuo savo esamos buvimo vietos. Taip puikiai paaiškina debesų kompiuterijos sprendimų populiarumą. Jeigu norite turėti privačią nuotoliniu būdu pasiekiamą duomenų saugyklą savo namuose, rekomenduojame pasidomėti „Wankeyun WS1608“ išoriniu disku.

Išorinis diskas „Wankeyun WS1608“ yra ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia tiesiog savo namuose turėti privačia debesų kompiuterijos principais veikiančią duomenų saugyklą. Trumpai tariant, „Wankeyun WS1608“ yra jungimas prie kompiuterinio namų tinklo, todėl jame saugomus duomenis lengvai galima pasiekti tiek iš kompiuterio, tiek iš išmaniojo telefono. Ir šiuo atveju visiškai nėra svarbu ar būsite namuose, ar biure, ar kitoje pasaulio šalyje.

Prie to paties dar norisi pridėti ir tai, kad toks sprendimas itin patiks tiems, kurie nenori savo skaitmeninių duomenų patikėti trečiųjų šalių paslaugų tiekėjams. Duomenų perdavimas interneto tinklu naudojantis „Wankeyun WS1608“ taip pat yra maksimaliai saugus, nes šioje duomenų saugykloje yra įdiegti papildomi saugumo mechanizmai, kurie atitinkamai kiekvieną kartą užtikrina ryšio kanalo šifravimą.

Visi šie techniniai sprendimai garantuoja, jog „Wankeyun WS1608“ savininkas būtų vienintelis skaitmeninių duomenų valdytojas, nepaliekant jokios galimybės juos tikrinti, peržiūrėti ar kitaip paveikti trečiosioms šalims.

Prie kompiuterinio namų tinklo prijungiamą išorinį diską „Wankeyun WS1608“ dar norisi pagirti ir dėl to, nes jis turi integruotą 1 Gbps spartos RJ-45 jungtį. Tai reiškia, kad šioje duomenų saugykloje saugomus duomenis visada galėsite pasiekti maksimalia įmanoma sparta ir visiškai nesvarbu nuotoliniu būdu norėsite peržiūrėti nuotraukas ar aukštosios HD raiškos filmą.

Gerą „Wankeyun WS1608“ našumą šiuo atveju pavyksta pasiekti dėka integruoto keturių branduolių centrinio procesoriaus bei 1 GB operatyviosios RAM atmintinės. Šie sprendimai garantuoja, kad dažniausiai naudojamos rinkmenos nuolatos bus saugomos greitos prieigos laikinojoje „cache“ atmintyje, o tai reiškia, jog jas visada galėsite pasiekti tiesiog akimirksniu.

Be to, „Wankeyun WS1608“ dar turi dvi USB jungtis, kas esant reikalui leidžia išplėsti šio išorinio disko talpą prie jo, pavyzdžiui, prijungiant kitus išorinius diskus iki 8 TB talpos. Galiausiai norisi pridėti, kad „Wankeyun WS1608“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi specialų vaizdo įrašų dekodavimo lustą, kuris garantuoja, jog saugomus filmus esant reikalui be jokių problemų galėsite peržiūrėti ir senesnės kartos televizoriuose.

„Wankeyun WS1608“  atsiliepimai

Pirmieji „Wankeyun WS1608“ pirkėjai yra labai patenkinti šiuo disku - vienbalsiai paskyrė 5 balus iš 5. Štai ką keli iš jų parašė:

  • Lauren.R. Aš nusipirkau šį įrenginį, kad galėčiau sukurti atsargines nuotraukas ir vaizdo įrašus mano „iOS“ ir „Android“ įrenginiuose atostogų metu. Jis puikiai tinka tokio tipo failų saugojimams. Didelės apimties vaizdo įrašus rekomenduoju įkelti rankiniu būdu. Bendrai paėmus įrenginys man patko, rekomenduoju.
  • Melon.chell. Aš atidžiai perskaičiau keletą panašių produktų apžvalgų ir galiausiai pasirinkau šį. Jis nenuvylė manęs. Aš nusipirkau šį prietaisą asmeniniam naudojimui - naudoju jį visų šeimos kompiuterių ir išmaniųjų telefonų atsarginėms kopijoms sukurti į išorinį kietąjį diską. Aš turiu diską apie 3 mėnesius ir kol kas jokių problemų. Dėl kainos ir funkcijų gausos tikrai rekomenduoju.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()