TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - motorizuotas grindų plovimo šepetys, itin geros kainos mobili fotografijos studija, vienas iš ryškiausių žibintuvėlių ir pirkėjų rekomenduojama radijo stotelė (Video)  (1)

Kinijos rinkoje - daugybė funkcionalių daiktų. Štai 5 naudingi pavyzdžiai, kurie dabar kainuoja nedaug:

- elektrinis grindų plovimo šepetys su 15 % nuolaida;

- kišeninis LED žibintuvėlis su 45 % nuolaida;

- konstruktorius vaikams su 38 % nuolaida;

- mini fotostudija vos už €8,90;

- pora mobilių radijo stotelių su 30 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belaidis elektrinis grindų plovimo šepetys „Alfawise F528A“

15 % nuolaida | €80,10

Tai – belaidis elektrinis grindų plovimo šepetys. „Alfawise F528A“ turi 2600 mAh bateriją, kuri po 2 valandų ir 40 minučių įkrovimo užtikrina 30 minučių darbą. Gamintojas teigia, kad tiek laiko pakaks daugeliui namų. Šis šepetys sveria vos 3,2 kg ir turi keičiamas šluostes. Tačiau, žinoma, didžiausias privalumas yra tai, kad jis – motorizuotas.

„Alfawise F528A“ turi du besisukančius šluosčių laikiklius. Jie efektyviai surenka nešvarumus ir nublizgina grindis. Geriausia tai, kad nors šluostės sukasi 220-250 apsisukimų per minutę greičiu, „Alfawise F528A“ skleidžia vos 65 dB triukšmą – net nepažadinsite kitame kambaryje miegančių žmonių. Šis įrenginys tinka tiek sausam, tiek drėgnam grindų valymui.

„Alfawise F528A“ turi 220 ml vandens talpą. Vanduo yra purškiamas priešais šepetį, kad atpalaiduotų prie grindų prilipusius nešvarumus. Pats šepetys yra valdomas viena ranka ir automatiškai išsijungia, kai rankena yra statmenai pakelta. Šis įrenginys gali ir plauti, ir blizginti grindis, priklausomai nuo pasirinktos šluostės, o pakuotėje jų rasite keturias.

„Alfawise F528A“ – tai puikus įrenginys, norint palaikyti grindų švarą. Šiuo metu jam taikoma 15 % nuolaida ir jis kainuoja €80,10. Dar €11,21 kainuoja siuntimas į Lietuvą.

„Vienas geriausių žibintuvėlių, kokius tik esu laikęs savo rankose“ - „Convoy S2+“

45 % nuolaida | €8,90

Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“ – tai įrenginys, kurį galite palikti automobilyje ar tiesiog visada nešiotis kišenėje. Šis žibintuvėlis turi išvaizdų, bet gana kompaktišką aliuminio korpusą ir sveria vos 90 gramų. „Convoy S2+“ naudoja vieną 18650 standarto bateriją (kuri nėra pridedama).

„Convoy S2+“ turi vieną LED elementą, kurio skleidžiamos šviesos intensyvumas pasiekia net 1000 liumenų. Žinoma, ryškumas yra reguliuojamas – silpnesnis režimas leidžia sutaupyti baterijos energijos. Pasiekiama šviesos spalvos temperatūra yra maždaug 6500-7000K. Spindulio nuotolis – 50-100 metrų.

„Convoy S2+“ turi stiklinį lęšį, tačiau nereikėtų manyti, kad šis žibintuvėlis yra labai trapus. Gamintojas teigia, kad jis išgyventų ir nukritęs iš 1,5 metrų aukščio. Jis taip pat yra atsparus vandeniui. „Convoy S2+“ ilgis siekia 12,18 cm, o įjungimo mygtukas yra galinėje dalyje, todėl tai iš tikrųjų yra labai patogus mažas žibintuvėlis.

„Convoy S2+“ šiuo metu taikoma 45 % nuolaida ir jis kainuoja €8,90. Dar 9 centus kainuos siuntimas į Lietuvą. Visos šios savybės ir kaina patinka ir pirkėjams – vidutinis jų skirtas įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,96 žvaigždutes iš 5. Štai kas rašoma kaliuose atsiliepimuose:

  • Convoy S2+: „Puikus LED žibintuvėlis už nedidelę kainą. Tinkamas kasdieniam naudojimui tiek namie, tiek lauke. Turi tris ryškumo režimus ir porą mirksėjimo režimų. Žibintuvėlis yra tikrai mažas, todėl ilgiau naudojamas pradeda kaisti“.
  • Billar: „Vienas geriausių žibintuvėlių, kokius tik esu laikęs savo rankose. Galingas, ryškus, kokybiškas. LED elementas yra labai kokybiškas, o korpuso dizainas leidžia elektronikai efektyviai aušintis. Aišku, naudojant su maksimaliu ryškumu korpusas ima kaisti. Įsigijau jau antrą ir esu labai patenkintas“.
  • Matthew: „Geras mažas žibintuvėlis, kuris šviečia labai ryškiai. Šviesa gražiai paskleidžiama ir visada yra ryškesnė centre. Naudoju baterijas iš senų nešiojamųjų kompiuterių, todėl negaliu pasakyti nieko blogo. Jis netgi atsimena paskutinį naudotą režimą“.

Sunkvežimio konstruktorius „Xiaomi MiTU Building Block Mining Truck“

38 % nuolaida | €29,37

Tai – konstruktorius, skirtas vaikams nuo 6 metų. Jame – daug smulkių plastikinių detalių, todėl tėvų priežiūra vis tiek gali būti reikalinga, tačiau tai vis tiek yra labai įdomus žaislas. Geriausia tai, kad su šiuo žaislu įdomu žaisti ir kai konstruktorius yra visiškai surinktas.

Po kelių valandų detalių rinkimo surenkamas karjerų sunkvežimis. Jis atrodo pakankamai realistiškai. Vaikams ypač turėtų patikti tai, kad šis sunkvežimis turi tikrus ratus, todėl jį galima stumdyti. Visi 6 ratai turi gumines padangas.

Žinoma, ir krovinių kėbulas juda, todėl jį galima pakrauti, o vėliau išversti. Galiausiai, priekiniai ratai yra vairuojami – mažas vairas įrengiamas virš sunkvežimio kabinos.

Šis „Xiaomi MiTU“ konstruktorius lavina loginį mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžius. Šiuo metu jam taikoma 38 % nuolaida ir jis kainuoja €29,37. Į Lietuvą šis žaislas siunčiamas nemokamai.

„Dabar fotografuoju kaip profesionalas“. Mini foto studija su LED apšvietimu „Alfawise PULUZ PU5022“

1 % nuolaida | €8,90

Šiais laikais visi žmonės fotografuoja, tačiau retas turi reikalingą įrangą, kad šį hobį perkeltų į kitą lygį. „Alfawise PULUZ PU5022“ yra sulankstoma mini foto studija su LED apšvietimu. Šis įrenginys per kelias minutes sukuria aplinką, kurioje galima daryti įvairių daiktų nuotraukas. Tai ypač pravers tiems, kurie užsiima elektronine prekyba.

„Alfawise PULUZ PU5022“ išskleidžiama vos per 3 sekundes. LED šviestuvai įjungiami į USB lizdą ir efektyviai apšviečia dėžutės vidų. Viršuje yra apvalus dangtelis, kurį atidarius galima daryti nuotraukas ir iš šio kampo.

Dėžutės vidus yra visiškai baltas, tačiau „Alfawise PULUZ PU5022“ rinkinyje rasite ir 6 skirtingų spalvų fonus. Jie pravers fotografuojant labai šviesius daiktus, kurie tarsi pranyksta baltame fone. „Alfawise PULUZ PU5022“ šiuo metu kainuoja €8,90 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Šis daiktas patinka pirkėjams – jie „Alfawise PULUZ PU5022“ vidutiniškai vertina 4,96 žvaigždutėmis iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Gergo: „Man labai patinka šis daiktas. Siuntimas buvo greitas, o kokybė labai gera. Kaina tiesiog nuostabi. Ši mobili studija turi dvi USB linijas LED šviestuvams ir 6 spalvotus keičiamus fonus. Sulankstyti ir išlankstyti šį daiktą galima per 3 sekundes. Labai geras daiktas. Labai gerai tinka smulkiems daiktams – laikrodžiams, kolekcionuojamiems daiktams, smulkiems dirbiniams. Galima naudoti ir profesionalią kamerą ir telefoną – tiesiog palengvina gyvenimą. Tikrai rekomenduoju!“
  • Almir: „Tai yra nuostabus daiktas, ypač jei pardavinėjate smulkius daiktus – telefonus, smulkią techniką ir pan. Šis daiktas padeda daryti kokybiškesnes nuotraukas. Ši studija yra labai kompaktiška ir lengva. Turi kelis spalvotus fonus ir patogų dėklą. Dabar fotografuoju kaip profesionalas“.
  • Adrian: „Tai maža fotografijos studija. Medžiagos yra labai kokybiškos, o LED juostelės – pakankamai galingos, kad baltas fonas būtų gražus ir lygus. Net nesitikėjau tokios kokybės už tokią kainą“.

„Tobulas daiktas už tokią kainą, tobula kokybe“. Mobili radijo stotelė „BAOFENG BF - T3“

30 % nuolaida | €14,24

Tai – mobili radijo stotelė, veikianti 462 - 467MHz dažniuose. Šis įrenginys turi 8 kanalų atmintį, garsinius pranešimus, integruotą anteną ir LED žibintuvėlį. Visos funkcijos yra patogiai valdomos ant korpuso esančiais mygtukais ir ekranu.

„BAOFENG BF - T3“ sveria vos 80 gramų. Šiame rinkinyje – net dvi tokios stotelės, kurios užtikrins kokybišką komunikaciją, pavyzdžiui, žygiuojant gamtoje. „BAOFENG BF - T3“ veikimo nuotolis – 1-3 km, priklausomai nuo to, kokios kliūtys stovi radijo bangų kelyje.

„BAOFENG BF - T3“ naudoja keturias AAA standarto baterijas. Ekranas yra apšviestas, o iškilius mygtukus bus lengva paspausti ir dėvint pirštines. Tai yra tiesiog paprasta ir kokybiška mėgėjiška mobili radijo stotelė. Šiuo metu „BAOFENG BF - T3“ taikoma 30 % nuolaida ir ji kainuoja €14,24. Į Lietuvą „BAOFENG BF - T3“ siunčiamas nemokamai.

Vidutinis „BAOFENG BF - T3“ pirkėjų skirtas įvertinimas Gearbest.com portale – 4,83 žvaigždutės iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • John: „Tobulas daiktas už tokią kainą, tobula kokybe. 1-3 km veikimo nuotolis, naudoja 4 AAA standarto baterijas. 1 colio LCD ekranas yra kokybiškas, pakankamai ryškus, o įrenginys įsimena 8 kanalus. Labai naudingas, puikiai tinka vaikams. Jis taip pat praverčia ieškant nuotykių gamtoje ar vairuojant“.
  • Elias Lag: „Gera kokybė, aiškiai girdimas pašnekovo balsas, daug kanalų. 10 skambučio tonų ir integruotas LED žibintuvėlis taip pat yra geros savybės. Ekranas yra apšviestas. Rekomenduoju“.
  • Gromek: „Greitas pristatymas, gera gaminio savybė. Nors įrenginys yra plastikinis, jo kokybė yra gera. Ši stotelė puikiai tinka nedideliems atstumams ar pastatams. Vartotojo sąsaja labai paprasta, o ir instrukcijos yra anglų kalba“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai (1)