TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - nuo grąžtų ribotuvo ir šlifavimo priedo kampiniam šlifuokliui iki išmaniųjų USB įrenginių valdymo stotelės ir kampų kirpimo žirklių (Video)  ()

Kinijos rinka dažnai stebina įvairiais mažmožiais. Nepaisant jų kainos, jie gali būti net labai naudingi. Štai 5 pavyzdžiai:

- metalinės rankovės grąžtams – vos €3,23;

- universalus elektrinio suktuvo ar šlifuoklio laikiklis - €12,39;

- kampinio šlifuoklio priedas - €25,64;

- PVC kirpimo žirklės kampams - €18,26;

- išmanusis USB įrenginių valdiklis - €7,08.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Carbon Steel Bit Limit Ring“

€3,23

Tai – metalinės rankovės grąžtams. Šių plieninių daiktų paskirtis yra pakankamai paprasta – priveržti prie įprastų grąžtų jie neleidžia išgręžti per gilios skylės. Kitaip sakant, šie įrankiai leidžia tiksliai nustatyti gręžimo gylį ir šios ribos neperžengti. Tai ypač praverčia tuomet, kai turite išgręžti daugybę vienodo diametro skylių.

Rinkinyje yra 8 dažniausiai naudojamų dydžių rankovės – 4, 5, 6, 8, 10, 12 ir 16 mm. Čia taip pa yra šešiakampis raktas, skirtas šioms rankovėms pritvirtinti. Tai yra išties paprasta – tereikia kokiu nors matavimo įrankiu (geriausia – kampainiu) pasižymėti norimo skylės gylį ant tinkamo dydžio grąžto ir toje vietoje pritvirtinti tokią rankovę. Tuomet galėsite vieną po kitos gręžti identiškas skyles kaskart nekartodami matavimų.

Šie įrankiai yra pagaminto iš pakankamai tvirto plieno ir yra padengti antikorozine danga, todėl turėtų tarnauti pakankamai ilgai. Tinkamai naudojamos rankovės negadina grąžto ir neturi įtakos suktuvo veikimui, nes yra mažos ir lengvos.

Šis rankovių rinkinys grąžtams kainuoja vos €3,23 ir į Lietuvą yra siunčiamas už €0,13.

„Aluminum Alloy Electric Drill / Grinder Bracket 360 Degree Rotation“

€12,39

Tai – aliumininis elektrinio grąžto arba šlifuoklio laikiklis. Šis paprastas įrankis gali prie darbastalio pritvirtinti įvairius elektrinius įrankius, kurie įprastai yra laikomi rankose. Tai leidžia juos panaudoti kaip stacionarius įrankius šlifavimui, pjovimui ar pačių įrankių priežiūrai bei remontui.

Šis daiktas yra pagamintas iš aliuminio lydinio, todėl yra pakankamai tvirtas, bet kartu ir gana lengvas. Jis gali prisitvirtinti prie 0-50 mm storio darbastalio, o spaustuve tilps 38 - 41mm skersmens įrankiai. Labai pravers ir tai, kad įrankių laikiklio kampas yra reguliuojamas.

Stacionariu pavertę elektrinį grąžtą galėsite jį naudoti kaip nedidelį poliruoklį. Šis laikiklis taip pat tinka įvairiems rotaciniams įrankiams laikyti (tokiems kaip „Dremel“). Tai yra puikus sprendimas tiems, kurie neturi didelės darbo erdvės su nuolatinėmis įrankių vietomis.

Šis aliumininis elektrinio grąžto ar šlifuoklio laikiklis šiuo metu kainuoja €12,39 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

„Angle Grinder Sand Head“

€25,64

Tai – juostinio šlifuoklio priedas kampiniam šlifuokliui. Kad ir kaip keistai skambėtų ši kombinacija, tai – labai naudingas įrankis. Kampiniai šlifuokliai negali apdoroti sunkiai pasiekiamų vietų arba tiesiog nėra pakankamai tikslūs. Šis priedas iš esmės yra tarsi elektrinė dildė – jis pasieks viską.

Priklausomai nuo pasirinkto adapterio (M10 arba M14), šis priedas tiks daugeliui kampinių šlifuoklių, turinčių maždaug 800 W galios. Šlifavimo juostos greitis, žinoma, priklauso nuo pasirinktos juostos, tačiau pats šlifavimo priedas atlaikys 900-1800 apsisukimų per minutę. Juostos išmatavimai - 15 x 452 mm.

Gamintojas nurodo, kad, priklausomai nuo juostos, šis įrankis gali apdoroti medieną, metalą, plastiką ir kitas medžiagas. Jo rėmas yra pagamintas iš aliuminio, todėl yra pakankamai tvirtas. Visgi, niekada negalima pamiršti, kad kampinis šlifuoklis yra vienas iš pavojingiausių įrankių jūsų rankose, todėl visada pasirūpinkite savo saugumu.

Šis priedas kampiniam šlifuokliui šiuo metu kainuoja €25,64 ir į Lietuvą atkeliaus nemokamai.

„Multi Angle PVC Trunking Scissors“

€18,26

Tai – specialiai plastikui skirtos žirklės su pažymėtais kampais. Remontuojant namus dažnai įvairias medžiagas tenka pjauti ar kirpti kampu. Reikia pasižymėti tą kampą, išsirinkti tinkamus įrankius ir atsargiai atlikti pjūvį. Šios žirklės šį darbą atlieka labai greitai, nes ant jų pagrindo yra pažymėti dažniausiai naudojami kampai.

Ant nedidelės metalinės plokštelės pažymėti 45, 60, 75, 90, 105 ir 120 laipsnių kampai. Tai padės karpant PVC vamzdžius, plastikines apdailos detales ar kitas medžiagas. Gamintojas teigia, kad iš bėdos šiomis žirklėmis galima kirpti ir laidus, nes jos turi aštrius plieninius ašmenis, kuriuos galima pakeisti ar pagaląsti.

Gerai ir tai, kad šiomis žirklėmis yra labai patogu naudotis. Jos sveria apie 320 gramų, jų rankenos pasižymi ergonomiška forma ir turi gumuotą dangą. Šių žirklių ilgis – 21,6 cm – jos yra pakankamai trumpos, kad tilptų bet kuriame įrankių krepšyje.

Šios žirklės šiuo metu kainuoja €18,26 ir į Lietuvą yra siunčiamos nemokamai.

„Utorch USB WiFi Voice Control Smart Controller“

20 % nuolaida | €7,08

Tai – išmanusis USB laidais maitinamų prietaisų valdiklis. Šis labai paprastas įrenginys įvairiems prietaisams gali suteikti išmaniųjų savybių, kurias galėsite valdyti išmaniąja programėle. Valdiklis turi „Wi-Fi“ prieigą, kuri ir užtikrina išmaniąsias funkcijas.

Programėle galima nustatyti įrenginių veikimo laiką, juos įjungti, išjungti, peržiūrėti jų veikimo statusą. Viską atliksite telefonu, nepriklausomai nuo to, ar prijungėte neišmanius prietaisus.

Šis įrenginys ypač pravers reguliuojant apšvietimą. Prie jo galima prijungti įvairias LED juostas ar šviestuvus, o tada juos galima valdyti tiesiog telefono ekrane. Tai yra labai patogu ir paprasta, tuos pačius įrenginius gali valdyti keli šeimos nariai. Įrenginius taip pat galėsite valdyti naudodami virtualius asistentus „Google Home“, „Alexa“ ar „Siri“ - tai leis įvairius prietaisus valdyti balsu.

Šis išmanusis USB prietaisų valdymo blokas šiuo metu parduodamas su 20 % nuolaida ir kainuoja €7,08. Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuoja €0,38.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()