TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos iki 20€: LCD rašymo lenta iš „Xiaomi“, reguliuojamas grąžtas įvairiausių skylių pjovimui, labai patogi magnetinė apyrankė ir išmanusis valdymo blokas LED apšvietimui (Video)  (1)

Kinijos rinkoje galima surasti visokių įdomybių - nuo paprastų įrankių iki išmaniųjų prietaisų namų valdymui. Štai 5 pavyzdžiai:

- „Xiaomi“ 12 colių rašymo lenta su 19 % nuolaida;

- reguliuojamas grąžtas 12 % pigiau;

- magnetinė meistro apyrankė su 21 % nuolaida;

- išmanus LED valdymo blokas su 34 % nuolaida;

- išmani pakabinama spyna už €18,18.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Itin plona ir lengva LCD rašymo lenta „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

€20,35 | 19% nuolaida + nuolaidų kuponas GBGO01

Tai - itin plona ir lengva LCD rašymo lenta. Jos svoris - 215 gramų, tačiau pagrindiniai įrenginio komponentai sudaro labai mažą jo dalį. Įdomu tai, kad nors ši rašymo lenta naudoja CR2016 bateriją, iš tiesų tai nėra elektroninis prietaisas.

Tokios LCD rašymo lentos baterijų energiją naudoja tik tuomet, kai ateina laikas piešinį ar užrašą ištrinti. Piešiant įprastai kristalai tiesiog reaguoja į spaudimą ir pakeičia savo orientaciją taip, kad matomos žalios spalvos žymės. Paleidus silpną elektros srovę kristalai vėl susirikiuoja tvarkingai ir piešinys dingsta. Todėl šis įrenginys turi vos vieną mygtuką, skirtą viso ekrano išvalymui.

Šis įrenginys labai patiks vaikams, nes ant jo galima piešti valandų valandas neieškant naujo popieriaus lapo. Jis taip pat puikiai tinka užrašams ar rašteliams rašyti, todėl gerai, jog nugarėlėje jis turi stiprų magnetą, kuris leidžia įrenginį pritvirtinti prie šaldytuvo.

Rašymo lentos padeda išvengti popieriaus atliekų, todėl tai yra ir ekologiškas pasirinkimas. Jos beveik nenaudoja energijos, yra lengvos ir patogios. Jausmas rašant ant tokios lentos yra tarsi rašant ant kiek slidesnio popieriaus.

Šiai rašymo lentai šiuo metu taikoma 19 % nuolaida ir ji kainuoja €20,35. Į Lietuvą ji siunčiama nemokamai.

2. Reguliuojamas grąžtas įvairaus dydžio skylėms pjauti „Adjustable Hole Saw Circle Cutter Drill Bit“

12 % nuolaida | €7,96.

Tai - reguliuojamas grąžtas įvairaus dydžio skylėms pjauti. Jis pravers tose situacijose, kuomet visi kiti įrankiai bus tiesiog per maži. Šis įrankis turi dvi nepriklausomai reguliuojamas pjovimo galvutes ir centrinį grąžtą. Geriausia tai, kad viską galima keisti - tiek ašmenys, tiek centrinis grąžtas yra lengvai išimami.

Šis įrankis gali pjauti 5-12 cm skersmens skyles. Ant skersinio yra paprasta skalė, kuri padeda nustatyti pjaunamo skylės dydį. Įdomu tai, kad ašmenys yra reguliuojami nepriklausomai. Tai reiškia, kad juos galite nustatyti skirtingiems diametrams ir kartu išpjauti ir didesnį žiedą, ir mažesnį skritulį.

Nors šis įrankis didelių apkrovų nepatiria (neskaitant grąžto ir ašmenų, bet jie yra keičiami), viskas vis tiek yra pagaminta iš kokybiško plieno. Dažai saugo nuo korozijos, todėl jis turėtų tarnauti ne vienerius metus. 

Pasak gamintojo, pjautuvas tinka pjauti skyles mikštos medienos lentose, faneros, plastiko, medžio drožlių ir gipso kartono plokštėse. 

Šiam reguliuojamam skylių pjautuvui šiuo metu taikoma 12 % nuolaida ir jis kainuoja €7,96. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai. 

Štai kaip veikia tokio tipo pjautuvai:

Šis įrankis patinka pirkėjams - vidutinis šiam grąžtui skiriamas pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,94 žvaigždutes iš 5. Štai ką savo atsiliepimuose minėjo keli pirkėjai:

  • Andrejs: „Puikus gaminys! Gera kokybė, tikrai rekomenduoju. Pagamintas iš kokybiško plieno, tvirtas, atsparus dėvėjimuisi. Aštrus ir lengvai naudojamas“.
  • helen b: „Šis skylių pjautuvas yra puikus. Mano baldų gamykloje jį išbandė keli darbuotojai ir gerai apie jį atsiliepė. Geriau veikia santalo medienoje“.
  • Roger C.: „Kol kas išpjoviau tik vieną skylę, bet jos kraštai buvo lygūs. Reguliuoti dydį yra pakankamai lengva pridedamais raktais. Vienintelis trūkumas yra ribotas gręžimo gylis“.

3. Magnetinė apyrankė meistraujantiems - „Gocomma Magnetic Wristband“

21 % nuolaida | €5,31.

Tai - magnetinė meistro apyrankė įvairioms smulkmenoms. Jei mėgstate meistrauti savo namuose, tikriausiai esate susidūrę su viena dažna problema - nėra kur pasidėti smulkių vinių, elektrinio suktuvo galvučių, varžtų ir kitų smulkmenų. Jei ką nors pametate ant grindų, surasti smulkų metalinį daiktą nėra beveik jokių šansų. Šią problemą ši apyrankė ir išsprendžia.

Pati apyrankė sveria tik 98 gramus, todėl tikrai per daug nenuvargins riešo. Ji yra pagaminta iš minkšto nailono, kuris yra pakankamai tvirtas ir per greitai nenusidėvės. Šios apyrankės išmatavimai - 42 x 9cm.

Šio daikto paslaptis - sintetiniame audinyje paslėpti 15 magnetų. Jie yra pakankamai stiprūs, kad išlaikytų atsuktuvus, nedidelius veržliarakčius, o štai vinys ir suktuvo galvutės nesukels jokių problemų. Čia taip pat yra nedidelė kišenėlė, kuri užtikrina, kad nieko nepamesite greitai nušokę nuo kopėčių. Šiai meistro apyrankei taikoma 21 % nuolaida ir ji kainuoja €5,31. Dar €0,18 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Gearbest.com portale ši magnetinė meistro apyrankė vidutiniškai yra vertinama 4,8 žvaigždutėmis iš 5, tačiau savo nuomonę kol kas pateikė tik 5 pirkėjai. Štai ką sakė keletas iš jų:

  • Marxien: „Labai stiprūs magnetai. Rekomenduoju dėvėti ant nedominuojančios rankos riešo (kairės, jei esate dešiniarankis). Pakankamai sunki, ypač jei yra aplipdoma vinimis, varžtais ir kitais daiktais“.
  • Alex Brosnahan: „Išlaiko visus mano varžtus vienoje vietoje. Puikus priedas įrankių rinkiniui. Stiprūs magnetai varžtams ir veržlėms išlaikyti“.
  • Carlos ross: „Puikus įrankis veržlėms ir varžtams laikyti. Labai padeda, kai dirbu ant kopėčių ar šiaip aukštesnėje vietoje“.

4. Išmanusis valdymo blokas LED apšvietimui „ZDM WiFi RGB LED Smart Controller“

34 % nuolaida | €7,30.

Tai - išmanusis valdymo blokas LED apšvietimui. Prie jo prijungtus LED elementus galima kontroliuoti pridedamu pulteliu arba per išmaniąją telefono programėlę. Galima keisti apšvietimo spalvas, ryškumą, įjungti laikmatį bei valdyti kitas funkcijas.

Gamintojas teigia, kad galima rinktis iš 16 milijonų skirtingų spalvų, tačiau jos bus lengviau prieinamos tik programėlėje. Pultelis taip pat leidžia keisti spalvas, tačiau tuomet lengviau naudoti vieną iš numatytų pasirinkimų. Šis blokas turi ir keturis specialius režimus mirksėjimui, kurie skiriasi savo dažniu ir intensyvumu.

Taip pat reikėtų paminėti tai, kad šis LED valdymo blokas turi ir „Wi-Fi“ modulį. Jis leidžia per atstumą programėle valdyti apšvietimą. Jis taip pat gali būti suderinamas su „Amazon Alexa“ - tai leidžia apšvietimą valdyti balsu. Šiam LED valdymo blokui su pulteliu šiuo metu taikoma 34 % nuolaida ir jis kainuoja €7,30. Siuntimas į Lietuvą kainuos €0,43.

Pirkėjams patinka ne tik kaina, bet ir kitos šio gaminio kokybės. Vidutinis pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,8 žvaigždutes iš 5. Štai ką sakė keletas iš pirkėjų:

  • Nektarios: „Tai – labai naudingas ir smagus įrenginys. Prijungiau jį prie LED juostelės ir ją valdau telefonu. Galiu keisti spalvas, nustatyti skirtingas programas ir keisti galybę kitų nustatymų. Tai galiu daryti iš didelio atstumo. Įsigijau vieną ir pirksiu dar vieną“.
  • Mike: „Lengvai prijungiamas, veikia su 5 V LED juostele. Puikiai veikia ir valdomas pulteliu, ir per „Wi-Fi“. Man šis valdiklis labai patinka, nes jį taip lengva prijungti. Programėlė yra labai gera. Įsigijau dar du kitoms LED juostelėms“.
  • Norm: „Panaudojau šį bloką apšvietimui po savo lova. Po to, kai prijungiau prie „Wi-Fi“, jis veikia puikiai. Taip pat jį be jokių problemų prijungiau prie savo virtualaus „Google“ asistento. Puikus gaminys“.

5. Išmanioji spyna „Smart Password Padlock APP Control Travel Backpack Luggage Lock“

€18,18.

Tai - išmani spyna įvairioms spintelėms ar lagaminams užrakinti. Kitaip tariant, ši spyna nėra skirta itin vertingiems daiktams ar pastatams saugoti. Jos viduje - CR2025 baterija, užtikrinanti išmaniąsias įrenginio funkcijas - šiai spynai nereikia rakto.

Ne tik, kad rakto nereikia, bet jo apskritai net nėra - ši spyna neturi rakto skylutės. Ją atrakinti galima surinkus 6 dalių kombinaciją - tam spynos priekinėje dalyje yra penki mygtukai. Pirmiausia reikia nuspausti vidurinįjį, kuris spyną pažadina, o tuomet palei spynos perimetrą išdėstytais mygtukais surinkti nustatytą kombinaciją.

Kitas būdas atrakinti šią spyną - išmanioji programėlė. Reikės prieiti vos vieno metro atstumu, pažadinti spyną, o tuomet programėlėje paspausti „Unlock“. Nemanykite, kad išsekus baterijos energijai spyna visiems laikams liks užrakint - naują bateriją galima įstatyti per mažytį plyšį, o kombinacijos spyna tikrai nepamirš.

Spynos korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o jos mechanizmas - iš nerūdijančio plieno. Ji sveria vos 80 gramų ir yra visai nedidelė. Ši spyna kainuoja €18,18, dar €0,16 kainuoja siuntimas į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai (1)