TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - nuo pakopinio grąžto ir ant prisukėjo dedamo laidų susukiklio, iki karščiui atsparių pirštinių ir plytelių keltuvo (Video)  (1)

Dirti rankomis yra smagu ir naudinga, tačiau tam reikia gerų įrankių. Štai 5 įdomūs įrankių pasiūlymai iš Kinijos:

- karščiui atspari pirštinė 8 % pigiau;

- plytelių ir plokščių keltuvas su 13 % nuolaida;

- pakopinis grąžtas vos už €12,29;

- laidų susukimo antgalis - €5,54;

- kūginė freza metalui su 31 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karščiui atsparios pirštinės „Yarn High Heat Resistant Silicone Cotton Insulation Glove“

8 % nuolaida | €6,19

Tai – karščiui atspari pirštinė (pakuotėje rasite tik vieną), skirta darbui virtuvėje. Išskirtinis šios pirštinės bruožas – prigludęs penkių pirštų dizainas. Tai reiškia, kad galėsite atskirai valdyti visus savo pirštus- taip bus lengviau ką nors sugriebti, valdyti kitus įrankius. Kartu toks dizainas užtikrina, kad pirštinė lengvai nenukris.

Ši pirštinė yra padengta termoplastiko taškeliais, kurie pasižymi didesne trintimi – padeda ką nors sugriebti ir nepaleisti. Pačios pirštinės turi dvigubą izoliacinę medžiagą, todėl yra itin atsparios karščiui. Jas galite naudoti ir traukdami skardas iš orkaitės, ir dirbdami prie griliaus. Žinoma, šios pirštinės taip pat yra visiškai nedegios. Tai yra tik kelios priežastys, kodėl šios pirštinės patinka pirkėjams.

Gearbest.com portale ši pirštinė vidutiniškai yra vertinama 4,75 žvaigždutėmis iš 5. Štai ką apie ją sakė kai kurie pirkėjai:

  • Deberab: „Myliu šias pirštines. Savo namus šildome medienos krosnimi ir kartais sunku nenusideginus į ją dėti malkas. Naudojau kitą pirštinę, bet net kelis kartus ji nuslydo ir sudegė krosnyje. Su šiomis pirštinėmis taip nenutinka, nes jos puikiai tinka. Aplink riešą yra silikono žiedas, kuris neleidžia joms lengvai nusimauti. Jos taip pat yra atsparios ugniai. Svarbiausia – net nejaučiu jokio karščio. Nuostabu!“
  • Hennie: „Kiek nustebau, kai pamačiau, kad atsiunčiama tik viena pirštinė, maniau, kad pakuotėje jų bus dvi. Gerai neperskaičiau aprašymo ir nepamačiau, kad nurodoma vienos pirštinės kaina. Kol kas dar neišbandžiau, bet tikiuosi, kad bus gera“.
  • Jack: „Jūs tikrai pamilsite šį gaminį. Pagaliau jokių nudegimų traukiant skardas iš orkaitės. Ši pirštinė taip pat praverčiant dirbant prie kepsninės. Rekomenduoju ją kiekvienam!“
  • Victor Ramirez: „Man kaip kepėjui karščiui atsparios pirštinės yra būtinos. Jos yra lengvos ir lanksčios. Su jomis galiu pakelti ir smulkius daiktus. Geresnės nei tos, kurias naudojau anksčiau“.

Šiuo metu šiai pirštinei taikoma 8 % nuolaida ir ji kainuoja €6,19. Dar 11 centų kainuos siuntimas į Lietuvą.

Plokščių ir durų keltuvas „Tile Ceramic Adjustable Leveling Locator“

13 % nuolaida | €12,41

Tai – plytelių, plokščių ar durų keltuvas. Statybose ir apdailos įrengimo sferoje dirbantys žmonės žino, kad kartais tiesiog ima trūkti rankų. Tai itin pasijaučia, kuomet reikia šiek tiek kilstelėti tvirtinamą gipskartonio plokštę ar kokią keraminę plytelę. Jau nekalbant apie situaciją, kai reikia įstatyti duris. Būtent tokioms situacijoms šis įrankis ir sukurtas.

Tai – paprastas mechaninis keltuvas. Jis veikia labai paprastai. Tereikia jį pastatyti ant žemės ir pakišti atbrailą po objektu, kurį ketinate pakelti. Tuomet tereikia kelis kartus paspausti rankeną ir daiktas ims kilti. Platus 10 cm pagrindas užtikrina stabilumą, o metalinė konstrukcija – tvirtumą.

Su šiuo įrankiu galėsite pakelti ne vieną lakštą ar montuojamą durų varčią, nes maksimalus keliamas svoris siekia net 100 kg. Naudodami kelis tokius keltuvus šį svorį galite dar labiau padidinti. Maksimalus kėlimo aukštis – 9,5 cm.

Šis lakštų ir plytelių keltuvas dabar parduodamas 13 % pigiau - kainuoja €12,41, o į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Daugiapakopis grąžtas „Hex Shank Nitriding Spiral Grooved Step Conical Cone Drill Bit“

€12,29

Tai – pakopinis grąžtas, tinkamas medienai, metalui, plastikui ir kitoms medžiagoms. Šis grąžtas turi net 15 pakopų – kiekviena yra 2 mm didesnė už praėjusią. Efektyvumą didina spiralinė konstrukcija, o 10 mm galas tiks daugeliui elektrinių suktuvų.

Šio grąžto pakopų skersmuo – nuo 4 iki 32 mm. Kiekvienos pakopos dydis yra užrašytas tiesiai ant įrankio, todėl bus galima lengvai pamatyti, kuomet laikas sustoti, nes pasiektas norimas skylės diametras. Įrankio ilgis – 101 mm, tačiau jis labiau tinka plonoms medžiagoms.

Tokius pakopinių grąžtus dažnai naudoja įvairiai skardai, elektros instaliacijų dėžutėms, ar kitoms plonoms medžiagoms gręžti. Jis netinka uždaroms skylėms, tačiau vis tiek yra labai naudingas. Grąžtas yra pagamintas iš atsparaus plieno bei yra specialiai padengtas nuo korozijos saugančia dangą.

Šis grąžtas šiuo metu kainuoja €12,29, dar 3 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

Automatinis laidų sukiklis „Automatic Safety Wire Twister for Electrical Drill“

€5,54

Tai – specialus įrankis susukti atviriems laidams. Vedžiojant elektros instaliaciją anksčiau ar vėliau tenka sudaryti skirtingų laidų jungtį. Ji turi būti ne tik gerai apsaugota, bet ir mechaniškai tvirta. Tam ir skirtas šis elektrinio suktuvo priedas.

Šis įrankis gali greitai ir lengvai susukti 2,3, 4 ar 5 laidus. Sudaroma mechaniškai tvirta ir tvarkinga jungtis, kurią belieka izoliuoti. Pats įrankis yra lengvai naudojamas su praktiškai bet kokiu elektriniu suktuvu. Štai kaip atrodo šio įrankio veikimo principas:

Naudojimas yra labai paprastas – į šį įrankį tereikia įstatyti atvirus laido galus kaip parodyta instrukcijoje, ir juos susukti. Svarbu, kad laisvas laidų galas būtų prilaikomas – taip susukta jungtis bus tvarkingesnė. Pats įrankis yra cinkuotas, todėl yra atsparus korozijai.

Šis įrankis šiuo metu kainuoja €5,54, dar €0,29 kainuoja siuntimas į Lietuvą.

Drožtukas, kuris gali nusmailinti metalinių strypų galus - „External Deburring Chamfering Grinding Tool“

31 % nuolaida | €4,38.

Tai – freza metalui. Ji tarsi drožtukas gali nusmailinti metalinių strypų galus. Šis įrankis gali pašalinti po kalimo atsiradusį išplatėjimą ar kitus defektus.

Defektų šalinimas itin svarbus varžtų atveju – kitaip neįmanoma užsukti veržlės. Ši freza gali išspręsti šią problemą per kelias sekundes. Jos kotas yra vos 7 mm dydžio, todėl šis įrankis tinka daugeliui elektrinių suktuvų. Maksimalus pjaunamo strypo diametras – 22 mm.

Šis įrankis yra pagamintas iš tvirto ir kokybiško plieno, todėl gali pjauti daug skirtingų medžiagų. Mediena, plastikas, aliuminis ir stiklo pluoštas jam nesudarys jokių problemų, tačiau juo taip pat galima pjauti varį, plieną, nerūdijantį plieną, žalvarį ir kitas medžiagas.

Šiai frezai šiuo metu taikoma 31 % nuolaida ir ji kainuoja €4,38. Dar €0,18 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (1)