TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: mažiausia kaina 2019 metų flagmanui „Xiaomi Mi 9“, 133.50€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Ninebot ES2“, nuolaidų kuponai perkamiausiam dantų valytuvui ir naujos kartos lazeriniam matuokliui (Video, 2019 m. 13 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 3 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9“

- 133.50€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida naujos kartos lazeriniam atstumo matuokliui (su nuolaidos kuponu)

- 17 % nuolaida bet kokios formos kontūro šablonui „Contour Gauge Woodworking Shape Duplicator“

- 30 % nuolaida elektriniam, belaidžiam tarpdančių valytuvui „Alfawise F5020E“ (su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida itin modernaus dizaino uodus naikinančiam šviestuvui „Utorch Photocatalytic Mosquito Killer Lamp“

- 22 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Dibea D18“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 27 % nuolaida vienam pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“ (iš Čekijos sandėlio)

- 37 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 3 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

445€ | 3 % nuolaida

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

  • Gearbest - 445€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 3.42€ Priority Line būdu.

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

Dabartinė 445€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu 133.50€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

356€ | su nuolaidos kuponu GBES2GNC | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose.

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

  • Gearbest - 356€.
  • Su nuolaidos kuponu GBES2GNC, sutaupoma 133.50€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 469€

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (509 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

16.02€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBLIVEZYGJ10 | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

„Alfawise LS-1“ – tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.02€.
  • Dabar parduodama su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.29€.
  • Nuolaidos kodas: GBLIVEZYGJ10

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.02€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (2 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

4. Su 17 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas bet kokios formos kontūro šablonas „Contour Gauge Woodworking Shape Duplicator“

6.40€ | 17 % nuolaida | 4.44 balai iš 5 (27 vertinimai)

Tai – kontūrų šablonas. Šis labai paprastas įrankis leidžia be detalių matavimų nukopijuoti įvairių objektų kontūrus. Priglaudus šabloną prie kokio nors paviršiaus, pastumiami maži metaliniai strypeliai. Tuomet šį įrankį galima paguldyti ant popieriaus lapo ar kokios nors kitos medžiagos ir kontūrą nukopijuoti.

Šis metalinis šablonas yra gana tvirtas ir patvarus, tačiau nesunkus – sveria vos 112 gramų. Jis turi ir liniuotę, kuri nurodo ir maksimalų kopijuojamo paviršiaus ilgė – 125 mm.

Aišku, tai nėra vienintelis tokio tipo įrankis – kai kuriems žmonėms nepatiks, kad jis metalinis. Štai plastikinė versija yra šiek tiek didesnė, todėl su ja šiek tiek lengviau dirbti. Ji taip pat turi liniuotę ir yra gana kompaktiška.

Plastikiniam kontūrų šablonui šiuo metu taikoma 40 % nuolaida ir jis kainuoja 8.01€. Į Lietuvą ši versija atkeliaus nemokamai.

Dabartinė 6.40€ kaina yra mažiausia šio kontūrų šablono kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas „Alfawise F5020E“

24.03€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBEXBSP26 | „Alfawise F5020E“ specifikacijos

„Alfawise F5020E“ - tai elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas, valantis dantis aukšto slėgio vandens srove. Vanduo prasibrauna į tarpdančius ir po dantenų linija, šalina maisto likučius ir apnašas. „Alfawise F5020E“ turi 1400 mAh bateriją, kurios pakanka dviem savaitėms, ir didelę 280 ml vandens talpą. Pirkėjams patinka ir trys režimai, kompaktiškas dydis ir labai aukštas vandens srovės slėgis.

Vandens srovė yra pakankamai stipri išplauti maisto likučiams, bet nedirgina jautrių dantų. Man patinka visi trys režimai, ypač skirtas masažui. Savo dantis taip prižiūriu kiekvieną savaitę. Pastebėjau, kad jie tapo baltesni, ypač aplink šaknis ir tarpdančius. Manau, kad vandens talpa yra pakankamai didelė – vienu metu jos net neišnaudoju. (Elisa)

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

  • Lietuvoje neparduodamas;
  • „Gearbest“ - 24.03€.
  • Su nuolaidos kuponu GBEXBSP26
  • 30 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Alfawise F5020E“ – tai elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas. Kaip žinote, sveikai burnos higienai dantų šepetėlio ir pastos nepakanka – dėmesio reikia ir tarpdančiams, kuriuos įprastai valome siūlu. Tačiau dantų siūlas, nors vis tiek jo neturėtumėte pamiršti, negali išvalyti mažų tarpelių palei šaknis. Juo taip pat gana sudėtinga naudotis, siekiant giliau burnoje esančių tarpdančių. Galiausiai, dantų siūlai gali būti brangūs ir juos naudojame tik kartą.

„Alfawise F5020E“ tarpdančius valo 2,76-6,2 barų vandens srove. Mažytė, labai plona, bet stipri srovė prasiskverbia į mažiausius kampelius, pašalina apnašas ir maisto likučius. Tai yra itin patogu, jei nešiojate kabes ar turite dantų implantuos.

„Alfawise F5020E“ turi tris valymo režimus - švelnųjį, įprastą ir pulsuojantį. Jie skiriasi vandens slėgiu. Švelnusis tiks jautriems dantims, bet jei šios problemos neturite, geriau rinktis įprasto valymo režimą. Pulsuojančios srovės režimas yra skirtas dantenų masažui. Visos funkcijos valdomos ant prietaiso esančiais mygtukais.

Šis prietaisas turi 1400 mAh bateriją, kurią įkrauti reikės tik porą kartų per mėnesį. Vanduo laikomas 280 ml talpoje, kurią galima pripildyti tiesiog iš čiaupo. Pats „Alfawise F5020E“ yra visiškai atsparus vandeniui – atitinka IPX7 standartą. Gerai ir tai, kad šis įrenginys sveria tik 314 gramų – tai reiškia, kad jį labai patogu pasiimti keliaujant. Pakuotėje yra ir papildoma galvutė, pažymėta kitos spalvos žiedu, kad nesupainiotumėte, jei tuo pačiu tarpdančių valytuvu dalinsitės su partneriu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Vandens slėgis: 2,76-6,2 barai.
  • Baterija: 1400 mAh, po 8 valandų įkrovimo pakanka 2 savaitėms;
  • Režimai: švelnusis, įprastas ir pulsuojantis (masažo);
  • Vandens talpa: 280 ml;
  • Atsparumas vandeniui: IPX7;
  • Triukšmas: 80 dB;
  • Išskirtinės savybės: rinkinyje yra dvi paženklintos galvutės, pats įrenginys yra pakankamai kompaktiškas, puikiai tinka nešiojant kabes ar implantuos.
  • Išmatavimai ir svoris: 31,00 x 9,00 x 5,00 cm, 314 gramų.

6. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

35.60€ | 16 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBAQ0002„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 35.60€
  • Tai mažiausia kaina iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GBAQ0002
  • 16 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.26€.
  • Naujas filtras kainuoja 11.57€.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (71 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

Dabartinė 35.60€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje iš Čekijos sandėlio:

7. Su 22 % nuolaida siūlomas itin modernaus dizaino uodus naikinantis šviestuvas „Utorch Photocatalytic Mosquito Killer Lamp“

11.57€ | 22 % nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai)

Tai – sparčiai populiarėjantis uodus naikinantis šviestuvas. Nors uodų sezonas dar neprasidėjo, jam jau reikėtų ruoštis. Šis prietaisas yra prijungiamas prie USB lizdo ir gali efektyviai naikinti kraujasiurbius uodus. Pirmieji pirkėjų atsiliepimai labai teigiami - jie vienbalsiai skiria 5 balus iš 5 ir teigia, kad lempa tikrai pasiteisina. 

Uodus prietaisas vilioja mėlyna šviesa, todėl jis geriausiai veikia tamsoje, bent metrą pakeltas nuo grindų paviršiaus. Priskridę uodai yra įsiurbiami į prietaiso vidų, iš kur jau negali ištrūkti. Žmogui ir augintiniams šis prietaisas nekenkia.

Šis įrenginys skleidžia mažesnį nei 35 dB triukšmą, o pati šviesa nėra labai stipri. Taigi, jis kenkia tik uodams. Jis taip pat nesunaudoja daug energijos, nes jo galia siekia tik 5 W.

8. Iš Lenkijos sandėlio su 22 % nuolaida siūlomas belaidis dulkių siurblys „Dibea D18“

88.11€ | 22 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Dibea D18“ specifikacijos

„Dibea D18“ - tai tylus belaidis dulkių siurblys su 2200 mAh baterija, 120 W varikliu ir 9 kPa maksimalia siurbimo jėga. Šis įrenginys turi besisukantį šepetį, kuris pakelia gyvūnų plaukus ir smulkias dulkes, o antgalyje esantis LED apšvietimas leis geriau apžvelgti ant grindų esančius nešvarumus. Pirkėjams patinka ilgas baterijos veikimo laikas, žemas triukšmo lygis ir stipri siurbimo jėga.

Mažas, lengvas ir galingas siurblys! Siurbimo jėgos visiškai pakanka buitiniam naudojimui. Turi du režimus. Tinka ir kilimo bei baldų valymui. Antgalyje turi apšvietimą, todėl, jei norite, galite naudoti ir tamsoje. Baterijos pakanka išvalyti keliems kambariams. Visada  jį laikau įkrautą, kad galėčiau naudoti bet kuriuo metu. Tai labai patogu, nes nereikia jungti į elektros lizdą. Vertas kainos! (Russel)

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 88.11€.
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 22 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9.05€.

Palyginimui:

  • „Alfawise FJ166A“ - 88.11€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 15 % nuolaida, siuntimas 8.46€

Jei šiuo metu ieškosite gerą kainos ir kokybės santykį turinčio belaidžio dulkių siurblio ir susidomėsite pasiūlymais Kinijos parduotuvėse, iš karto pastebėsite du labai įdomius pasiūlymus - dabar du labai panašius siurblius „Dibea D18“ ir „Alfawise FJ166A“ parduotuvė „Gearbest“ savo gimtadienio proga organizuojamo išpardavimo metu siūlo už tą pačią kainą ir abu galima pirkti iš ES sandėlių. Kuo jie skiriasi, kuo panašūs ir kurį rinktis?

Apie „Alfawise FJ166A“ jau esame rašę detalų pristatymą ir išsamias testavimo apžvalgas. Iš jų buvo aišku, kad veikia dar tyliau nei nurodo gamintojas, o praktiniai siurbimo testai labai geri. Kuo pasižymi „Dibea D18“?

„Dibea D18“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas namų ir automobilio švarinimui. Tai yra lengvas ir kompaktiškas įrenginys su 2200 mAh baterija, kurios pakanka 45 minutėms naudojant silpnesnį nustatymą arba 25 minutėms nustačius stipriausią siurbimą. „Dibea D18“ turi ilgą vamzdį, kuris praverčia valant grindis, sienas ir užuolaidas. Tačiau jį pašalinus galima labai patogiai išvalyti automobilio saloną.

„Dibea D18“ turi cikloną su penkių lygių filtravimo sistema. Pagrindinis filtras yra plaunamas, jo nereikės keisti. Geriausia tai, kad „Dibea D18“ 120 W variklis užtikrina pakankamai stiprią siurbimo jėgą – galima pasirinkti 4 arba 9 kPa nustatymą, priklausomai nuo jūsų poreikių.

Palyginimui, „Alfawise FJ166A“ turi 130 W variklį, tačiau jis užtikrina tik 7 kPa siurbimo jėgą. Pagal specifikacijas šis dulkių siurblys kelia šiek tiek didesnį triukšmą (83 dB prieš 75), tačiau kaip yra iš tikrųjų kol kas neaišku - praktiniai testai rodo, kad „Alfawise FJ166A“ yra tylesnis nei nurodo gamintojas, bet ar pasiekia „Dibea D18“ lygį, paaiškės tik iš palyginamųjų apžvalgų, kurių kol kas nėra.

Be to, „Alfawise FJ166A“ baterija, nors yra tokios pat talpos (2200 mAh), užtikrina trumpesnį darbą (20-40 min. prieš 25-45). Tiesa, „Alfawise FJ166A“ turi ir privalumų prieš „Dibea D18“.

Minėjome, kad „Dibea D18“ turi penkių lygių filtravimo sistemą. Ji yra pakankamai gera, tačiau „Alfawise FJ166A“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina net mažiausias daleles.

Neskaitant šių skirtumų, „Alfawise FJ166A“ ir „Dibea D18“ yra labai panašūs įrenginiai. Abu siūlo kelių pakopų filtravimo sistemas su ciklonu, abu rinkinyje turi besisukančius šepečius, platų antgalį baldams ir užuolaidoms bei siauresnį sunkiai pasiekiamoms vietoms. Šiuo metu šie siurbliai net kainuoja vienodai. Tai kaip pasirinkti?

Jei filtravimas jums yra labai svarbus ir norite atsikratyti alergenų, „Alfawise FJ166A“ yra geras pasirinkimas. Tačiau jei norite potencialiai tylesnio, bet kartu šiek tiek stipresne jėga siurbiančio įrenginio, reikėtų rinktis „Dibea D18“. Juolab, kad šį siurblį puikiai vertina ir pirkėjai, ir apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (199 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 120 W, siurbimo galia – 4-9 kPa.
  • Filtras: ciklonas su plaunamu filtru.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,55 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 25-45 darbo minutes.
  • Triukšmas: 75 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys: 104 x 24 x 21 cm.

9. Iš Čekijos sandėlio su 27 % nuolaida siūlomas vienas pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“

34.71€ | 27 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Utorch UT30“ specifikacijos

„Utorch UT30“ šviestuvas yra labai panašus į itin populiarų „Yeelight YLXD01YL“ šviestuvą, tačiau „Utorch UT30“ yra šiek tiek plokštesnis, truputi platesnis ir beveik du kartus pigesnis.

Atsižvelgiant į tai, kad Utorch UT30 šviestuvo kaina yra du kartus mažesnė, palyginus su Yeelight YLXD01YL, kuris yra pats pigiausias ir paprasčiausias šviestuvas iš Xiaomi išmaniųjų namų sistemos, tai šis Utorch šviestuvas yra labai geras pasirinkimas mažiems kambariams. Plius, Utorch UT30 valdymas yra paprastas ir jo integracija į išmaniųjų namų sistemą (susiejimą su kitais įrenginiais, įvairių scenarijų kūrimas ir pan. aut. past.) yra paprasta ir nesudėtinga.

Kaina

Tikrinta 2019 03 29

Utorch UT30“ 30 cm dydžio (18W, 1680lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest34.71€
  • 27 proc. nuolaida
  • iš Čekijos sandėlio atsiųs už 5.26€

„Utorch UT30“ 40 cm dydžio (24W, 2240lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 35.60€
  • 12 proc. nuolaida
  • iš Kinijos sandėlio atsiųs už 9.15€

„Utorch UT30“ galingumas yra 18 W ir jo viduje išdėlioti LED šviestukai trimis juostomis.

Kiekvienoje šioje LED juostoje yra 4 šviestukai šviečiantys baltai ir 4 šviestukai šviečiantys gelsvai.

Nors parduotuvės specifikacijose rašoma, kad „Utorch UT30“ šviestuvas užtikrina 2000 liumenų ryškumą, iš tikro 30 cm diametro šviestuvas šviečia kiek silpniau - jo maksimalus šviesos srautas siekia 1680 Lm (tai atitinka vieną 100W galios kaitrinę lemputę). O štai 40 cm šviestuvas užtikrina jau 2240 Lm apšvietimą. 

Taip pat jis turi reguliuojamą šviesos temperatūrą nuo 3000K iki 6500K ir viskas gali būti kontroliuojama nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu – atsisiuntus programėlę ir prisijungus per „WiFi“ arba pasitelkus „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualius asistentus.

Beje, kalbant apie pačią „Utorch UT30“ pakuotę, tai viskas supakuota tvarkingai ir šviestuvas atkeliavo saugiai bei nepažeistas. Gamintojas į pakuotę pridėjo itin daug apsauginių minkštų įdėklų, tad „Utorch UT30“ visos kelionės metu yra labai gerai apsaugotas.

Taip pat pakuotėje yra reikalingi šviestuvo pritvirtinimui prie lubų varžtai ir matinis bei permatomas šviestuvo gaubtas. Pastarąjį reikia šiek tiek sulenkti ir įstatyti į patį šviestuvą, tačiau apžvalgininkas tai pataria daryti tuo atveju, kai pats „Utorch UT30“ šviestuvas jau bus pilnai įrengtas, prijungti visi reikalingi laidai ir „Utorch UT30“ pritvirtintas prie lubų, kadangi šį gaubtą įdėti yra lengva, tačiau išimti tampa jau sudėtingiau.

Na, o pačių laidų prijungimas prie „Utorch UT30“ šviestuvo yra visai paprastas ir lengvas. Tereikia spustelėti specialų šviestuve esantį laido spaustuką ir į jį įstatyti laidą.

Dar verta paminėti, kad pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba ir QR kodas, kurį nuskenavus galima atsisiųsti „Smart Life“ programėlę.

Belieka atsisiųsti programėlę, susikurti savo paskyrą, nurodyti el. pašto adresą arba telefono numerį, ir surandame iš didelio įrenginių sąrašo savo šviestuvą „Utorch UT30“.

Tada belieka suporuoti „WiFi“ ryšiu „Utorch UT30“ šviestuvą ir jūsų telefone turimą „Smart Life“ programėlę. Kai vyksta įrenginių poravimas, „Utorch UT30“ pradeda mirksėti.

Beje, jei esate prisijungę prie 5 Ghz, tai reikia laikinai persijungti prie 2.4 GHz „WiFi“ ryšio, įvesti slaptažodį ir palaukti porą minučių, kol bus baigtas įrenginių poravimas.

Baigus poravimą, „Utorch UT30“ šviestuvas atsiras įrenginių sąraše („All Devices“) ir dabar su išmaniuoju telefonu galima jį valdyti: įjungti/išjungti, kontroliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą.

Taip pat yra galimybė „Utorch UT30“ šviestuvą suporuoti su trečiųjų šalių sistemomis, kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualiais asistentais bei susiejus šviestuvą su kitais namų įrenginiais kurti įvairius scenarijus.

Apžvalgininko tie virtualūs asistentai ypatingai nedomina, ypač turint galvoje, kad programėlėje ir taip yra viskas ko reikia, bei galimybės viename telefone turėti daugybę įvairių įrenginių, juos kontroliuoti bei kurti įvairius scenarijus. Tačiau apžvalgininkas pasidomėjo ką internete kalba kiti vartotojai ir kaip naudotis „Google Home“.

Jis iškart rekomenduoja atsisiųsti kitą išmaniąją programėlę „Tuja Smart“, su kuria lygiai taip pat galima valdyti „Utorch UT30“ šviestuvą. Ji praktiškai identiška „Smart Life“ programėlei, tačiau yra esminis skirtumas.

„Tuja Smart“ programėlės paskyroje yra galimybė aktyvuoti „Google Home“ asistentą.

10. Su nuolaidos kuponu ir 37 % nuolaida siūlomas „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

12.46€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFFYL703 | 4.76 balai iš 5 (439 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: