TOP 10 savaitės perkamiausių: itin populiarus belaidis tarpdančių valytuvas su nuolaidos kuponu, „Reddot Design“ apdovanojimą laimėjęs lazerinis atstumo matuoklis ir sulankstoma mini foto studija su LED apšvietimu (Video, 2019 m. 13 savaitė)  (1)

- Elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas „Alfawise F5020E“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ (su nuolaidos kuponu)

- Sulankstoma mini foto studija su LED apšvietimu „Alfawise PULUZ PU5022“

- Naujos kartos per kaulus grojančios ausinės „Alfawise J20“

- Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“

- Robotas siurblys „Alfawise V8S“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanusis laikrodis „NO.1 DT 28“

- Perkamiausios išmaniosios svarstyklės „Yunmai Mini 2“ (iš Čekijos sandėlio)

- Išmanioji apyrankė „NO.1 DT58“

- „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas „Alfawise F5020E“

24.03€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBEXBSP26 | „Alfawise F5020E“ specifikacijos

Perkamiausia šios savaitės prekė iš Kinijos turgelio - „Alfawise F5020E“. Tai labai geros kainos ir su gerais atsiliepimais elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas, valantis dantis aukšto slėgio vandens srove. Vanduo prasibrauna į tarpdančius ir po dantenų linija, šalina maisto likučius ir apnašas. „Alfawise F5020E“ turi 1400 mAh bateriją, kurios pakanka dviem savaitėms, ir didelę 280 ml vandens talpą. Pirkėjams patinka ir trys režimai, kompaktiškas dydis ir labai aukštas vandens srovės slėgis.

Vandens srovė yra pakankamai stipri išplauti maisto likučiams, bet nedirgina jautrių dantų. Man patinka visi trys režimai, ypač skirtas masažui. Savo dantis taip prižiūriu kiekvieną savaitę. Pastebėjau, kad jie tapo baltesni, ypač aplink šaknis ir tarpdančius. Manau, kad vandens talpa yra pakankamai didelė – vienu metu jos net neišnaudoju. (Elisa)

„Alfawise F5020E“ – tai elektrinis, belaidis tarpdančių valytuvas. Kaip žinote, sveikai burnos higienai dantų šepetėlio ir pastos nepakanka – dėmesio reikia ir tarpdančiams, kuriuos įprastai valome siūlu. Tačiau dantų siūlas, nors vis tiek jo neturėtumėte pamiršti, negali išvalyti mažų tarpelių palei šaknis. Juo taip pat gana sudėtinga naudotis, siekiant giliau burnoje esančių tarpdančių. Galiausiai, dantų siūlai gali būti brangūs ir juos naudojame tik kartą.

„Alfawise F5020E“ tarpdančius valo 2,76-6,2 barų vandens srove. Mažytė, labai plona, bet stipri srovė prasiskverbia į mažiausius kampelius, pašalina apnašas ir maisto likučius. Tai yra itin patogu, jei nešiojate kabes ar turite dantų implantuos.

„Alfawise F5020E“ turi tris valymo režimus - švelnųjį, įprastą ir pulsuojantį. Jie skiriasi vandens slėgiu. Švelnusis tiks jautriems dantims, bet jei šios problemos neturite, geriau rinktis įprasto valymo režimą. Pulsuojančios srovės režimas yra skirtas dantenų masažui. Visos funkcijos valdomos ant prietaiso esančiais mygtukais.

Šis prietaisas turi 1400 mAh bateriją, kurią įkrauti reikės tik porą kartų per mėnesį. Vanduo laikomas 280 ml talpoje, kurią galima pripildyti tiesiog iš čiaupo. Pats „Alfawise F5020E“ yra visiškai atsparus vandeniui – atitinka IPX7 standartą. Gerai ir tai, kad šis įrenginys sveria tik 314 gramų – tai reiškia, kad jį labai patogu pasiimti keliaujant. Pakuotėje yra ir papildoma galvutė, pažymėta kitos spalvos žiedu, kad nesupainiotumėte, jei tuo pačiu tarpdančių valytuvu dalinsitės su partneriu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (31 vertinimai)
  • Vandens slėgis: 2,76-6,2 barai.
  • Baterija: 1400 mAh, po 8 valandų įkrovimo pakanka 2 savaitėms;
  • Režimai: švelnusis, įprastas ir pulsuojantis (masažo);
  • Vandens talpa: 280 ml;
  • Atsparumas vandeniui: IPX7;
  • Triukšmas: 80 dB;
  • Išskirtinės savybės: rinkinyje yra dvi paženklintos galvutės, pats įrenginys yra pakankamai kompaktiškas, puikiai tinka nešiojant kabes ar implantuos.
  • Išmatavimai ir svoris: 31,00 x 9,00 x 5,00 cm, 314 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

  • Lietuvoje neparduodamas;
  • „Gearbest“ - 24.03€.
  • Su nuolaidos kuponu GBEXBSP26
  • 30 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

2. Naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

16.02€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBLIVEZYGJ10 | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Dar vienas itin populiarus įrenginys iš Kinijos - „Alfawise LS-1“. Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.02€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (2 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.02€.
  • Dabar parduodama su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.29€.
  • Nuolaidos kodas: GBLIVEZYGJ10

3. Sulankstoma mini foto studija su LED apšvietimu „Alfawise PULUZ PU5022“

8.90€ | 1 % nuolaida | 4.96 balai iš 5 (26 vertinimai)

Šiais laikais visi žmonės fotografuoja, tačiau retas turi reikalingą įrangą, kad šį hobį perkeltų į kitą lygį. „Alfawise PULUZ PU5022“ yra sulankstoma mini foto studija su LED apšvietimu. Šis įrenginys per kelias minutes sukuria aplinką, kurioje galima daryti įvairių daiktų nuotraukas. Tai ypač pravers tiems, kurie užsiima elektronine prekyba.

„Alfawise PULUZ PU5022“ išskleidžiama vos per 3 sekundes. LED šviestuvai įjungiami į USB lizdą ir efektyviai apšviečia dėžutės vidų. Viršuje yra apvalus dangtelis, kurį atidarius galima daryti nuotraukas ir iš šio kampo.

Dėžutės vidus yra visiškai baltas, tačiau „Alfawise PULUZ PU5022“ rinkinyje rasite ir 6 skirtingų spalvų fonus. Jie pravers fotografuojant labai šviesius daiktus, kurie tarsi pranyksta baltame fone. „Alfawise PULUZ PU5022“ šiuo metu kainuoja 8.90€ ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Tai yra nuostabus daiktas, ypač jei pardavinėjate smulkius daiktus – telefonus, smulkią techniką ir pan. Šis daiktas padeda daryti kokybiškesnes nuotraukas. Ši studija yra labai kompaktiška ir lengva. Turi kelis spalvotus fonus ir patogų dėklą. Dabar fotografuoju kaip profesionalas. (Almir)

4. Naujos kartos per kaulus grojančios ausinės „Alfawise J20“

28.48€ | 12 % nuolaida | „Alfawise J20“ specifikacijos

„Alfawise J20“ ausinės neblokuoja ausies kanalo - muziką per kaulus jos skleidžia tiesiai į vidinę ausį. Jos puikiai tinka sportuojantiems ir daug kalbantiems telefonu. „Alfawise J20“ yra lengvos, lanksčios ir patogios, o visas funkcijas galima valdyti vos vieno mygtuko paspaudimais. Jų negąsdina lietus, o su pilnai įkrauta baterija muzikos galima klausytis net 5 valandas.

„Alfawise J20“ – tai belaidės per kaulus grojančios ausinės. Tikriausiai jau susimąstėte, ką tai reiškia. Iš tiesų, ši technologija nėra tokia jau sudėtinga. Vietoje to, kad garsiakalbiai būtų dedami ant ausų ar įstatomi į ausų kanalus, „Alfawise J20“ garsiakalbiai dedami priešais ausis. Jie groja gana tyliai, tačiau garsas vibracijomis kaulais yra perduodamas tiesiai į vidinę ausį. Tai turi gausybę privalumų.

Įprastos ausinės turi trūkumą - jos taip gerai atskiria nuo išorinio pasaulio, kad žmonės tarsi atsijungia. Kai kuriais atvejais tai yra pavojinga, o kai kuriais - tiesiog nepatogu. Jis taip pat kenkia ausims - leisti muziką tiesiai į ausis nėra gerai, o ir pačios ausinės skatina sieros kaupimąsi. 

Tuo tarpu muziką per žmogaus kaukolę leidžiančios ausinės yra visiškai kitokios. Visų pirma, tokios ausinės geriau tinka kai kuriems klausos negalią turintiems žmonėms, nes išorinė ausis ir būgnelis yra apeinami. Antra, jos neblokuoja pašalinių garsų, todėl yra saugesnės – girdėsite, kada atvažiuoja automobilis ar jus kas nors šaukia. Galiausiai, tokios ausinės yra kur kas lengvesnės, nes nereikalingi dideli garsiakalbiai.

Jos yra atsparios prakaitui ir tvirtai laikosi ant galvos. Garsiakalbiai laikosi priešais ausis, o ne jų viduje, tačiau muziką žmogus girdi puikiai.

Iš tikrųjų, nors technologija atrodo labai keista, šias ausines žmonės mėgsta ne tik dėl to, kad jos neizoliuoja naudotojo nuo išorinio pasaulio. Girdima švari, raiški muzika, o pačios ausinės yra labai mažos ir lengvos. Dažniausiai jos yra belaidės, kad būtų galima pasiekti maksimalų komforto lygį.

Tokias ausines naudojančių žmonių teigimu, jos yra itin patogios ir puikiai tinka sportui. Su jomis galima bėgioti, žaisti krepšinį, futbolą, o jos nekrenta nuo galvos. Atkuriamo garso kokybė taip pat labai įdomi. Naudotojas ne tik girdi labai ryškią muziką be jokių trikdžių, bet ir jaučia ją taip, kaip negalėtų pajusti su įprastomis ausinėmis. Jaučiama vibracija, kuri keičiasi priklausomai nuo grojamų tonų dažnio. Aplinkiniai muzikos negirdi, kad ir kaip garsiai žmogus jos klausytųsi. Ir, žinoma, nesvarbu, ar aplinkoje yra daug triukšmo - muzika vis tiek bus aiškiai girdima.

Be to, tokias ausines mėgsta ir vairuotojai - gerai girdisi muzika ar pokalbiai telefonu, o tuo pačiu, visiškai neblokuojami aplinkos garsai. 

Žinoma, nors šiuolaikinės per kaulus grojančios ausinės muziką atkuria labai aukštame lygyje, tačiau melomanams to gali būti per maža - muzika nėra tokia detali, kaip su kokybiškomis tradicinėmis ausinėmis. O ir atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio nėra lengva.

„Alfawise J20“ sveria vos 33 gramus. Šios ausinės turi labai lankstų titano lydinio ir plastiko rėmą. Jos yra patogios, lengvos ir kompaktiškos. Nepaisant to, jose vis tiek slepiasi integruota 170 mAh baterija, kuri po 2 valandų įkrovimo užtikrina net 5 valandų darbą. Šios ausinės taip pat turi greito įkrovimo funkciją – vos po 10 minučių įkrovimo jos groja visą valandą.

Visos „Alfawise J20“ funkcijos yra valdomos vienintelio mygtuko paspaudimais. Jis leidžia pakelti ragelį, užbaigti pokalbį, paleisti, sustabdyti ar praleisti dainą, iškviesti virtualią asistentę. Mygtukas yra lengvai pasiekiamas jau vien dėl to, kad ausinių korpusas visada yra arčiau veido.

„Alfawise J20“ korpuse taip pat yra LED baterijos indikatorius. Raudona spalva ima mirksėti, kai senka baterija, o raudona kaitaliojasi su mėlyna kai įrenginys yra jungiamas prie telefono. „Alfawise J20“ turi „Bluetooth 5.0“ technologiją, kuri taupiai naudoja bateriją. Apskritai „Alfawise J20“ yra kokybiškos ir kompaktiškos ausinės, kurios puikiai tinka tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke arba daug kalba telefonu.

Trumpai:

  • Tipas: belaidės per kaulus grojančios ausinės, dedamos prieš ausų kanalus.
  • Pagrindinė paskirtis: sportas, muzika, pokalbiai telefonu
  • Skambėjimas: vienodai gerai atkuria visą dažnių spektrą.
  • Dažnis: 0-20KHz.
  • Varža: 10 omų (+-10 %).
  • Baterija: 170 mAh, 5 darbo valandos, 2 valandos įkrovimui.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: atsparios vandeniui ir dulkėms (IP56), neužgožia aplinkinių garsų.
  • Korpusas: titano lydinys ir termoplastikas.
  • Komplektacija: ausinės, USB laidas įkrovimui, instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 16,50 x 10,80 x 5,20 cm (pakuotės dydis); 33 g.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“ - 28.48€
  • 12 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 1.78€.

Dabartinė 28.48€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

5. Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“

10.68€ | 34 % nuolaida | 4.96 balai iš 5 (3565 vertinimai)

Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“ – tai įrenginys, kurį galite palikti automobilyje ar tiesiog visada nešiotis kišenėje. Šis žibintuvėlis turi išvaizdų, bet gana kompaktišką aliuminio korpusą ir sveria vos 90 gramų. „Convoy S2+“ naudoja vieną 18650 standarto bateriją (kuri nėra pridedama).

„Convoy S2+“ turi vieną LED elementą, kurio skleidžiamos šviesos intensyvumas pasiekia net 1000 liumenų. Žinoma, ryškumas yra reguliuojamas – silpnesnis režimas leidžia sutaupyti baterijos energijos. Pasiekiama šviesos spalvos temperatūra yra maždaug 6500-7000K. Spindulio nuotolis – 50-100 metrų.

„Convoy S2+“ turi stiklinį lęšį, tačiau nereikėtų manyti, kad šis žibintuvėlis yra labai trapus. Gamintojas teigia, kad jis išgyventų ir nukritęs iš 1,5 metrų aukščio. Jis taip pat yra atsparus vandeniui. „Convoy S2+“ ilgis siekia 12,18 cm, o įjungimo mygtukas yra galinėje dalyje, todėl tai iš tikrųjų yra labai patogus mažas žibintuvėlis.

Vienas geriausių žibintuvėlių, kokius tik esu laikęs savo rankose. Galingas, ryškus, kokybiškas. LED elementas yra labai kokybiškas, o korpuso dizainas leidžia elektronikai efektyviai aušintis. Aišku, naudojant su maksimaliu ryškumu korpusas ima kaisti. Įsigijau jau antrą ir esu labai patenkintas. (Billar)

6. Robotas siurblys „Alfawise V8S“ su ilgiausiu ritininiu šepetėliu rinkoje ir didžiausia siurbimo galia už tokią kainą

124.60€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAW2988 | „Alfawise V8S“ specifikacijos, atsiliepimai

133.50€ | Iš Čekijos sandėlio

„Alfawise V8S“ - tai dulkių siurblys-robotas su dviem pakraščių šepetėliais ir ilgiausiu ritininiu šepetėliu rinkoje. Jis gali pasigirti 1300 PA siurbimo galia ir 2600 mAh baterija. Nors išmanių funkcijų neturi, pulteliu valdomas „Alfawise V8S“ savo sensorių pagalba pasirenka optimaliausią trajektoriją ir valo labai efektyviai. Pirkėjai džiaugiasi, kad jis puikiai surenka plaukus ir yra labai plonas.

Roboto-dulkių siurblio ieškojau kurį laiką, nes po nugaros operacijos darbas paprastu dulkių siurbliu nebėra toks paprastas. Įsigijau šį ir esu labai patenkintas. Jis yra plonas, lengvai palenda po spintelėmis, lovomis, kitais baldais. Net į siaurus tarpus, kur su įprastu dulkių siurblių nepasiekdavau. Jis veikia labai tyliai ir aš net nepastebiu, kad jis veikia. (FrancisBenoir)

„Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“. Tačiau tinka tikrai ne visiems ir ką reikia žinoti apie kilimų valymą („Alfawise V8S“ apžvalga, Video)

„Alfawise V8S“ – tai nebrangus dulkių siurblys robotas, iš kitų konkurentų išsiskiriantis išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turi tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip kruopos ar smėlis.

Vos pažvelgę į jį pastebėsite ir keletą kitų privalumų. Visų pirma, jis neatrodo kaip pigus prietaisas. Tai yra svarbu, nes nemažai laiko šie dulkių siurbliai praleidžia įkrovimo stotelėse, kurios dažnai būna kambariuose. Apie tai, kad „Alfawise V8S“ yra nebrangus dulkių siurblys, leidžia nuspėti ir išmaniųjų funkcijų nebuvimas – šis robotas niekaip nebendrauja su išmaniuoju telefonu.

Alfawise V8S“ nesudaro patalpų žemėlapių – jis tiesiog valo taisyklingu zigzagu pasinaudodamas savo jutikliais. Jis taip pat neplauna grindų. Jis neturi jokios vandens talpos, prie jo nekabinama šluostė. Tačiau kalbant apie šias funkcijas reikia paminėti du dalykus:

Pirma, daugelis jų nepasiges.

Antra, „Alfawise V8S“ iš tiesų yra pigiausias robotas - dulkių siurblys Kinijos rinkoje, turintis 1300 PA siurbimo galią.

Negalima nepaminėti ir to, kad dabar jo kaina yra viena mažiausių per visą pardavimo laikotarpį ir tikėtina, kad ateityje ji didės. Todėl pakalbėkime apie tai, ką „Alfawise V8S“ daro.

„Alfawise V8S“ – labai našus dulkių siurblys-robotas. Jo siurbimo galia siekia 1300 PA – to pakanka dulkėms, plaukams ir smulkioms dalelėms surinkti. Prie valymo prisideda ir du kampų šepetėliai bei 19,1 cm ilgio ritininis šepetėlis, kuris, kaip teigia gamintojas, yra didžiausias rinkoje. Šis dulkių siurblys turi pakankamai didelę talpą dulkėms – 350 ml dėžutės dažnai tuštinti nereikės, o standartinis dulkių filtras pasirūpins, kad oras būtų švarus.

Šis prietaisas turi keturis režimus. Vietos režimas leidžia siurbliui išvalyti konkrečią vietą, kurioje, pavyzdžiui, netyčia pribarstėte trupinių. Perimetro režimas išvalo kambančio pakraščius, o planinis – visą teritoriją išvalo zigzagu. Galiausiai, automatinis režimas suderina visas šias funkcijas. „Alfawise V8S“ yra valdomas pridedamu valdymo pulteliu.

Geriausia tai, kad „Alfawise V8S“ važinėja taisyklingu zigzagu, nepalikdamas neišvalytų plotų. Taip užtikrinama viso kambario švara ir optimalus valymo laikas. „Alfawise V8S“ turi 2600 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 120 minučių trukmės valymo laiką. Po to robotas sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur per 4-6 valandas jo baterijos yra visiškai įkraunamos. Įdomu tai, kad „Alfawise V8S“ prie įkroviklio gali būti prijungtas ir tiesiogiai, be įkrovimo stotelės.

„Alfawise V8S“ turi visus apsauginius jutiklius – jis nenukris nuo laiptų ir be reikalo nesitrankys į baldus. Jis pats nuspręs, į kokius tarpus gali įlysti, o kuriuose yra per didelis pavojus įstrigti. Dėl to ir dėl visų kitų priežasčių „Alfawise V8S“ yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (40 vertinimai)
  • Galia: 1300PA siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir net įvairioms kruopoms ar smėliui.
  • Režimai: 4 valymo režimai: automatinis, perimetro, vietos ir planinis.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: įprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  350 ml.
  • Vandens talpa: 0 ml;
  • Baterija: 2600 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, 19,1 cm ilgio ritinitis šepetys, itin tylus veikimas, taisyklingas zigzagas, važiuoja į 15 laipsnių įkalnę, įveikia 1,5 cm aukščio kliūtis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32.00 x 32.00 x 8.00 cm, 2,6 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 124.60€
  • nuolaidos kuponas GBAW2988
  • 20 % nuolaida, siunčia už 4.94€.
  • Iš Čekijos sandėlio 133.50€
  • 14% nuolaida, siunčia už 4.86€.

7. Išmanusis laikrodis „NO.1 DT 28“

24.03€ | 17 % nuolaida | „NO.1 DT 28“ specifikacijos

Panašu, jog tai bus pats perkamiausias šio mėnesio sporto laikrodis, o gal net ir viso pavasario. Įspūdingas kiekis funkcijų už labai gerą kainą, labai teigiamos pirmosios apžvalgos ir štai rezultatas. Žinoma, tobulų daiktų nėra, o ypač už tokią kainą, bet pagal galimybes ir kainą šis laikrodis kol kas tiesiog nepralenkiamas.  

NO.1 DT 28 – tai naujas išmanusis laikrodis su 1,54 colių spalvotu TFT ekranu, 230 mAh baterija ir IP68 standartą atitinkančiu cinko ir polikarbonato korpusu. Tai yra pirmasis NO.1 laikrodis su EKG (elektrokardiogramos) funkcija. Jame suderinamos sveikatos, sporto ir laisvalaikio funkcijos.

„NO. 1 DT 28“ sporto laikrodis yra visiškai naujiena - oficaliai pristatas 2019 metų vasario mėnesio pabaigoje vykusiose technologijų parodoje „Mobile World Congress“ (MWC) Barselonoje.

Tai kol kas daugiausiai dėmesio visame pasaulyje sulaukęs NO. 1 kompanijos sukurtas sporto laikrodis su vidinėje dalyje įmontuotais elektrokardiografiniais jutikliais (EKG). Jie užrašo širdies ląstelių sukurto suminio elektros lauko potencialo kitimo kreivę. Pagal jos ypatumus galima spręsti apie širdies veiklą, nors aišku, medicininio tikslumo tikėtis neverta ir tikrų medicinių prietaisų jis negali pakeisti. Bet dėl bendros orientacijos, laikrodis gali būti visai įdomus.

Elektrokardiogramai fiksuoti pakanka atidaryti programą ir prispausti pirštą prie laikrodžio ekrano – du elektrodai prietaiso galinėje dalyje tuo metu liečia kitą ranką. Po 30 sekundžių trunkančios procedūros duomenis galima matyti programėlėje, taip pat išsaugoti ar persiųsti. Elektrokardiogramos duomenys ir jų analizė bei užrašai taip pat saugomi „FunDo Pro“ programoje.

Be kraujospūdžio matavimo funkcijos, laikrodis turi ir įprastas tokiems įrenginiams funkcijas – žingsniamatį, rodo pranešimus ir sudegintas kalorijas, matuoja pulsą, širdies ritmą, veikia priminimų, žadintuvo funkcijos. Laikrodis taip pat turi aukštimatį, oro slėgio matavimą, rodo UV spinduliuotę, galima valdyti telefono kamerą ir muziką, matuoti deguonies kiekį kraujyje. Įrenginys  yra suderinamas su naujausiomis ir senesnėmis iOS ir Android versijomis.

Iš tikrųjų NO.1 DT 28 duomenys atrodo įspūdingai - 64KB RAM ir 512KB ROM atmintis, 240x240 rezoliucijos ekranas, pulsometras ir elektrokardiografas. Į apžvalgos autoriaus rankas pateko prototipas, kuris buvo jau beveik visiškai paruoštas gamybai. „SmartWatch Ticks“ kanalo kūrėjas pirmiausia pastebėjo, kad šis laikrodis iš tiesų yra gražus.

NO.1 DT 28 turi cinko lydinio korpusą su apvaliu ekranu ir polikarbonato nugarėle. Nors iš šios pusės laikrodžio niekas neapžiūrinės, galine jo dalį dengia anglies pluoštas. Bandomas laikrodis turi termoplastiko apyrankę, tačiau gamintojas siūlo ir plienines apyrankes. Apžvalgos autorius negalėjo atsigrožėti termoplastiko apyrankę puošiančia balta siūle. Ji tarsi imituoja odinę apyrankę, tačiau tuo pat metu nėra pagaminta iš dirbtinės odos.

Programėlės randamos apačioje. Čia yra žingsniamatis, miego duomenys ir sporto režimai, kurių NO.1 DT 28 turi kelis (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, kopinėjimas, plaukimas, futbolas, krepšinis ir taip toliau). Šiame meniu taip pat yra ir orų pranešimai.

„Šiame laikrodyje surasite funkcijas, kurios kituose panašiuose prietaisuose įprastai nesutinkamos. Bet tik kai laikrodis yra susietas su telefonu“ – taip apžvalgos autorius apibūdino orų programėlės prieinamumą.

Sąsaja su telefonu taip pat leidžia laikrodžio ekrane atvaizduoti tokius parametrus kaip aukštis virš jūros lygio, atmosferinis slėgis, UV spinduliuotės lygis.

Įdomiausios NO.1 DT 28 funkcijos yra susijusios su biometriniais matavimais. Tai yra pirmasis gamintojo laikrodis su elektrokardiografo funkcija. Tam naudojami du elektrodai nugarėlėje, kurie per žmogaus odą gali pajusti silpnus širdies elektrosignalus, kurie yra grafiškai atvaizduojami programėlėje.

Elektrodus reikia sušlapinti, o patį laikrodį prispausti kitos rankos pirštu.

NO.1 DT 28 taip pat matuoja širdies ritmą. Galima nustatyti, kad kiek laiko norite, kad būtų atliekami matavimai. Tuo tarpų kraujo spaudimo ir  deguonies koncentracijos kraujyje matavimai tokių nustatymų neturi. NO.1 DT 28 taip pat primena pajudėti, leidžia per atstumą valdyti muzikos grotuvą, kamerą, surasti telefoną.

Nors „Google Play“ parduotuvėje viskas parašyta kinų kalba, galima pasirinkti ir anglų. Duomenys sinchronizuojami vieno mygtuko paspaudimu. Programėlėje lengva peržiūrėti skirtingų dienų duomenis, nustatyti tikslus, nustatyti kai kurias funkcijas. Programėlė veikia ir nepriklausomai nuo laikrodžio – ji gali skaičiuoti jūsų žingsnius naudodama ir įprastus telefono jutiklius. Galiausiai, programėlėje galima nustatyti kokios programėlės į laikrodį siųs pranešimus.

Įdomu tai, kad programėlė kai kuriuos nustatymus dubliuoja. Pavyzdžiui, automatinio ekrano įsijungimo funkciją galima įjungti/išjungti ir laikrodyje, ir programėlėje. Keičiant nustatymus svarbu prisiminti juos patvirtinti varnele, nes kitaip jie išsaugoti nebus.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

Dabartinė 24.03€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

8. Perkamiausios išmaniosios svarstyklės „Yunmai Mini 2“

26.70€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Yunmai Mini 2“ specifikacijos, atsiliepimai

„Yunmai Mini 2“ - tai tarptautiniu mastu visame pasaulyje jau pripažintos išmaniosios svarstyklės, apie kurias šiuo metu labai gerai atsiliepia tiek pirkėjai, tiek apžvalgininkai - pagal galimybes prilygsta garsiausioms „Xiaomi Smart Weight“, bet kainuoja kur kas pigiau ir yra pačios perkamiausios iš Kinijos turgelio.

Populiariausių išmaniųjų „Xiaomi“ svarstyklių su BIA technologija apžvalga - už tokią kainą geresnio daikto turbūt nerasite: rodo ne tik masę, bet ir apskaičiuoja KMI, riebalų kiekį, raumenų ar kaulų masę, bazinį metabolizmo lygį, palaiko iki 16 skirtingų vartotojų („Xiaomi Yunmai Mini 2 Balance“ apžvalga, trūkumai ir privalumai, Video)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (292 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: 10 skirtingų parametrų. Kūno svoris matuojamas tiesiogiai. Likę 9 papildomi parametrai nustatomi integruotų elektrodų pagalba: kūno riebalai, KMI, bazinis metabolizmo rodiklis (BMR), raumenų masė, kaulų masė, visceraliniai riebalai, fizinis amžius, baltymai, skysčių masė. 
  • Išskirtinės savybės: 4 nerūdijančio 304 plieno elektrodai, BIA technologija - per žmogaus kūną siunčia silpną, nejuntamą elektros srovę ir taip matuojami papildomi kūno parametrai.
  • Svėrimo diapazonas: 3-150 kg.
  • Tikslumas: 0,1-0,3 kg.
  • Ekranas: baltos spalvos LED, rodo svorį. Kiti parametrai pateikiami programėlėje. 
  • Maitinimas: 3 AA tipo keičiamos baterijos, kurių energijos pakanka maždaug vieneriems metams.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Programėlė: YUNMAI, HAOQING. Atvaizduoja visus 10 parametrų, kaupia indivudualią statistiką, pateikia duomenų analizę. 
  • Didžiausias skirtingų naudotojų kiekis: 16. Jų užfiksuotus kūno parametrus vėliau atitinkamai perduoda į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.
  • Medžiagos: „Yunmai Mini 2“ paviršius yra pagamintas iš stiklo – tai šioms išmaniosioms svarstyklėms suteikia išskirtinį prabangos ir kokybės įvaizdį.
  • Matmenys ir masė: 26 x 26 x 2,6 cm; 1,2 kg.
  • Apžvalgininkai teigia, kad „Yunmai Mini 2 Balance išmaniosios svarstyklės yra puikus pasirinkimas, ypač atsižvelgiant į jų kainą. Jos yra stilingos, baterijos tarnauja iki vienerių metų, turi 4 nerūdijančio plieno elektrodus, kurie išmatuoja 10 skirtingų kūno parametrų.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

  • Lietuvoje - neparduodamos.
  • Gearbest - 31.15€.
  • Iš Čekijos sandėlio, siunčia už 5.26€.

9. Išmanioji apyrankė „NO.1 DT58“

19.58€ | 26 % nuolaida | „NO.1 DT58“ specifikacijos, atsiliepimai

„NO.1 DT58“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes be įprastų standartinių funkcijų dar geba atlikti elektrokardiogramas, gali įvertini saulės aktyvumą bei nustatyti oro slėgį bei esamą aukštį virš jūros lygio. Be to, tai bene pirmasis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje, kuris turi net 1,14 colių įstrižainės spalvotą ekraną.

Praktika rodo, kad pirkėjai vis dar mieliau renkasi fizinius aktyvumo asistentus nei išmaniuosius laikrodžius. Negana to, naujausi produktai įrodo, kad naujos kartos fiziniai aktyvumo asistentai funkcionalumu gana stipriai lenkia išmaniuosius laikrodžius. Dalis šių funkcijų labiausiai patinka laisvalaikį leidžiantiems aktyviai, tačiau reikšmingą naudą tikrai teikia ir visiems likusiems pirkėjams.

Pavyzdžiui, naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „NO.1 DT58“ visų pirma iš kitų išsiskiria spalvotu net 1,14 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu. Gamintojas tvirtina, kad toks ekranas niekuo nenusileidžia išmaniesiems laikrodžiams, nes esant poreikiui jame galima atvaizduoti daug naudingos informacijos. Be to, „NO.1 DT58“ taip pat leidžia keisti pagrindinę ekrano temą, todėl kiekvienas pirkėjas gali turėti jo lūkesčius maksimaliai atitinkančią vartotojo patirtį.

Būtina paminėti dar ir tai, kad „NO.1 DT58“ turi visus svarbiausius sporto režimus (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, bėgimas patalpose) ir taip pat dar gali pasigirti atsparumu vandeniui ir dulkėms, kurį patvirtina šiam fiziniam aktyvumo asistentui suteiktas IP68 sertifikatas.

Fizinis aktyvumo asistentas „NO.1 DT58“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų fizinių aktyvumo asistentų rinkoje, kuris geba nustatyti ne tik pulsą, bet taip pat gali atlikti elektrokardiogramą bei išmatuoti deguonies kiekį kraujyje. Kitaip sakant, šis fizinis aktyvumo asistentas leis jums stebėti širdies veiklą 24 valandas per parą. Tokio plataus funkcionalumu šiuo aspektu iki šios dar negalėjo pasiūlyti nei vienas kiniškas fizinis aktyvumo asistentas.

Galiausiai svarbu įvertinti ir tai, kad „NO.1 DT58“ dar gali nustatyti saulės aktyvumą, moka įvertinti oro slėgį bei esamą aukštį virš jūros lygio. Negana to, šis fizinis aktyvumo asistentas seka miego kokybę, turi žadintuvą, pateikia pratimus kvėpavimui lavinti ir taip pat gali pateikti oro prognozes.

Pagal funkcionalumą su „NO.1 DT58“ fiziniu aktyvumo asistentu gali konkuruoti beveik tuo pat metu pristatytas sporto laikrodis „NO. 1 DT28“. Šiuo atveju galima teigti, jog abu šie produktai turi praktiškai identiškas funkcijas, tik skirtingą išvaizdą ir formą. Esminis „NO. 1 DT28“ skirtumas iš specifikacijų pagal funkcijas – „Alipay“ mokėjimų palaikymas, kurie, deja, bet Lietuvos rinkoje šiam sporto laikrodžiui nesuteikia jokio pranašumo.

O štai išvaizda jau skiriasi kur kas labiau. „NO. 1 DT28“ turi didesnį ekraną (1,54 coliai prieš 1,14 colių) ir gali pasigirti talpesne baterija (230 mAh priš 120 mAh), tačiau pagal dizainą labiau yra pritaikytas vyrams. Iš esmės „NO. 1 DT28“  yra sporto laikrodis – klasikinė išvaizda, pakankamai masyvus, patogus ant didesnės rankos.

Labai panašu, kad gamintojas įvertinęs „NO. 1 DT28“ populiarumą galiausiai nusprendė sukurti ir alternatyvą moterims – iš išvaizdos kuklesnį, mažesnį fizinį aktyvumo asistentą su tomis pačiomis funkcijomis. Štai taip atsirado „NO.1 DT58“. O ką rinktis, turbūt nuspręsite kiekvienas asmeniškai. 

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: skaičiuoja sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius,  įveiktą atstumą, matuoja pulsą, kraujo spaudimą, rodo deguonies kiekį kraujyje, fiksuoja elektrokardiogramas, praneša apie per mažą fizinį aktyvumą, miego sekimas.
  • Sporto režimai: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, bėgimas patalpose.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: gamintojas nenurodo konkrečių funkcijų.
  • Papildomos funkcijos: pratimai, kurie padeda mokytis taisyklingo kvėpavimo; rodo oro slėgį, aukštį virš jūros lygio; įvertina saulės aktyvumą; turi žadintuvą
  • Ekranas: 1,14 colių, TFT (135 x 240).
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 120 mAh, atlaiko apie 7 dienas.
  • Medžiagos:  pagamintas iš plastiko, turi silikoninę apyrankę.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2 
  • Programėlė: naudoja „HPLUS“ taikomąją programą.
  • Matmenys ir masė:  2,8 x 2,4 x 1,1 cm; 26 g.

Kaina

Tikrinta 2019 03 31

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“19.58€.
  • Dabar parduodamas su 26 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.17 €.

Dabartinė 19.58€ kaina yra mažiausia šios išmaniosios apyrankės kainų istorijoje:

10. „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

12.46€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFFYL703 | 4.76 balai iš 5 (439 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai. 

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (1)