Daugybė sporto režimų, kraujo spaudimo matavimas, nuolatinis širdies ritmo sekimas ir labai šauni išvaizda - Cafago su nuolaidos kuponu parduoda išmanųjį laikrodį „E28“ už paprastos apyrankės kainą  (2)

Cafago skelbia parduodantys labai įdomų ir gausybe funkcijų aprūpintą išmanųjį laikrodį, kuris ne tik palaiko tradicines sporto funkcijas, bet ir matuoja kraujo spaudimą bei deguonies koncentraciją kraujyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Dabar taikomas specialus nuolaidos kuponas CC3464;
  • Galutinė „E28“ išmaniojo laikrodžio kaina yra 21,09 €;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„E28“ yra daugiafunkcis išmanusis laikrodis, kuris turi 0,96 colių įstrižainės spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį IPS ekraną, yra suderinamas su „Android 4.4“ bei „iOS 8.0“ ir naujesnes operacines sistemas turinčiais įrenginiais bei palaiko daugybę kalbų.

Galima pasirinkti iš dviejų laikrodžio versijų: juodos arba geltonos. Pats „E28“ išmanusis laikrodis yra pagamintas iš metalo, o keičiama apyrankė yra iš TPU medžiagos.

Laikrodžio diametras ties ekranu yra 4 cm., storis 1,2 cm., o apyrankės plotis 1,8 cm., ir ilgis 26 cm.

„E28“ sveria 55 gramus ir yra atsparus vandeniui. Turi IP67 standartą – tai reiškia, kad jis yra atsparus įprastam lietui, tačiau su juo maudytis bei plaukioti nerekomenduojama.

„E28“ palaiko „Bluetooth 4.0“ ir yra suderinamas su praktiškai visais „Android“ bei „iOS“ įrenginiais. Belieka atsisiųsti išmaniąją programėlę „JYoupro“ ir susieti įrenginius.

Programėlė palaiko anglų, rusų, vokiečių, italų, ispanų, prancūzų ir kitas kalbas.

Išmanusis laikrodis palaiko daugybę įvairių funkcijų bei nustatymų, kuriuos galima keisti, peržiūrėti rezultatus ir taip toliau.

„E28“ rodo laiką, datą, skaičiuoja žingsnius, kalorijas, nueitą atstumą, nuolatos seka širdies ritmą, skaičiuoja kraujo spaudimą, deguonies koncentraciją kraujyje, stebi miego kokybę, primena pajudėti, palaiko įvairius sporto režimus (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, kopimas į kalnus), turi žadintuvą, informuoja apie praleistus skambučius, žinutes ir tekstą galima puikiai matyti laikrodžio ekrane.

Taip pat „E28“ palaiko nuotolinį kameros valdymą, turi „Netrukdyti“ režimą, gali surasti telefoną bei atmesti skambutį.

Išmanusis laikrodis aprūpintas 100 mAh talpos baterija, kuri įkraunama su specialiu įkrovikliu.

Kalbant apie pačią „E28“ bateriją, tai gamintojas nurodo, kad jos energijos užtenka 5-7 dienoms, o budėjimo režime užteks 12-15 dienų.

Na, o pačioje pakuotėje be šaunaus ir daugybę funkcijų palaikančio „E28“ išmaniojo laikrodžio dar rasite jo įkroviklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(16)
(2)

Komentarai (2)