Kinijos turgelis valo sandėlius: trumpi, bet labai geri pasiūlymai „Xiaomi Mi A2“ ir „Xiaomi Mi 8 Lite“ telefonams, „Bosch GO“ suktukui, net 105.59€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ ir daug pasiūlymų iš ES sandėlių (Video, 2019 m. 17 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 19 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 29 % nuolaida elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 27 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise WS-960“ (su nuolaidos kuponu)

- 48 % nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“

- 105.59€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 8 Lite“

- 50 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A2“

- 15 % nuolaida ekonominės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“

- 38 % nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „KXL – E40“

- 60 % nuolaida ir rekordiškai maža kaina buitiniam projektoriui „Alfawise X“ (iš Čekijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S“

134.49€ | 19 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise V8S“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise V8S“ - tai dulkių siurblys-robotas su dviem pakraščių šepetėliais ir ilgiausiu ritininiu šepetėliu rinkoje. Jis gali pasigirti 1300 PA siurbimo galia ir 2600 mAh baterija. Nors išmanių funkcijų neturi, pulteliu valdomas „Alfawise V8S“ savo sensorių pagalba pasirenka optimaliausią trajektoriją ir valo labai efektyviai. Pirkėjai džiaugiasi, kad jis puikiai surenka plaukus ir yra labai plonas.

Roboto-dulkių siurblio ieškojau kurį laiką, nes po nugaros operacijos darbas paprastu dulkių siurbliu nebėra toks paprastas. Įsigijau šį ir esu labai patenkintas. Jis yra plonas, lengvai palenda po spintelėmis, lovomis, kitais baldais. Net į siaurus tarpus, kur su įprastu dulkių siurblių nepasiekdavau. Jis veikia labai tyliai ir aš net nepastebiu, kad jis veikia. (FrancisBenoir)

„Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“. Tačiau tinka tikrai ne visiems ir ką reikia žinoti apie kilimų valymą („Alfawise V8S“ apžvalga, Video)

„Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“. Įdomiausi pirkėjų atsiliepimai apie įspūdingo galingumo „Alfawise V8S“

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 134.49€
  • Iš Čekijos sandėlio.
  • 19 % nuolaida, siunčia už 4.91€.

„Alfawise V8S“ – tai nebrangus dulkių siurblys robotas, iš kitų konkurentų išsiskiriantis išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turi tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip kruopos ar smėlis.

Vos pažvelgę į jį pastebėsite ir keletą kitų privalumų. Visų pirma, jis neatrodo kaip pigus prietaisas. Tai yra svarbu, nes nemažai laiko šie dulkių siurbliai praleidžia įkrovimo stotelėse, kurios dažnai būna kambariuose. Apie tai, kad „Alfawise V8S“ yra nebrangus dulkių siurblys, leidžia nuspėti ir išmaniųjų funkcijų nebuvimas – šis robotas niekaip nebendrauja su išmaniuoju telefonu.

Alfawise V8S“ nesudaro patalpų žemėlapių – jis tiesiog valo taisyklingu zigzagu pasinaudodamas savo jutikliais. Jis taip pat neplauna grindų. Jis neturi jokios vandens talpos, prie jo nekabinama šluostė. Tačiau kalbant apie šias funkcijas reikia paminėti du dalykus:

Pirma, daugelis jų nepasiges.

Antra, „Alfawise V8S“ iš tiesų yra pigiausias robotas - dulkių siurblys Kinijos rinkoje, turintis 1300 PA siurbimo galią.

Negalima nepaminėti ir to, kad dabar jo kaina yra viena mažiausių per visą pardavimo laikotarpį ir tikėtina, kad ateityje ji didės. Todėl pakalbėkime apie tai, ką „Alfawise V8S“ daro.

„Alfawise V8S“ – labai našus dulkių siurblys-robotas. Jo siurbimo galia siekia 1300 PA – to pakanka dulkėms, plaukams ir smulkioms dalelėms surinkti. Prie valymo prisideda ir du kampų šepetėliai bei 19,1 cm ilgio ritininis šepetėlis, kuris, kaip teigia gamintojas, yra didžiausias rinkoje. Šis dulkių siurblys turi pakankamai didelę talpą dulkėms – 350 ml dėžutės dažnai tuštinti nereikės, o standartinis dulkių filtras pasirūpins, kad oras būtų švarus.

Šis prietaisas turi keturis režimus. Vietos režimas leidžia siurbliui išvalyti konkrečią vietą, kurioje, pavyzdžiui, netyčia pribarstėte trupinių. Perimetro režimas išvalo kambančio pakraščius, o planinis – visą teritoriją išvalo zigzagu. Galiausiai, automatinis režimas suderina visas šias funkcijas. „Alfawise V8S“ yra valdomas pridedamu valdymo pulteliu.

Geriausia tai, kad „Alfawise V8S“ važinėja taisyklingu zigzagu, nepalikdamas neišvalytų plotų. Taip užtikrinama viso kambario švara ir optimalus valymo laikas. „Alfawise V8S“ turi 2600 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 120 minučių trukmės valymo laiką. Po to robotas sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur per 4-6 valandas jo baterijos yra visiškai įkraunamos. Įdomu tai, kad „Alfawise V8S“ prie įkroviklio gali būti prijungtas ir tiesiogiai, be įkrovimo stotelės.

„Alfawise V8S“ turi visus apsauginius jutiklius – jis nenukris nuo laiptų ir be reikalo nesitrankys į baldus. Jis pats nuspręs, į kokius tarpus gali įlysti, o kuriuose yra per didelis pavojus įstrigti. Dėl to ir dėl visų kitų priežasčių „Alfawise V8S“ yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (51 vertinimai)
  • Galia: 1300PA siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir net įvairioms kruopoms ar smėliui.
  • Režimai: 4 valymo režimai: automatinis, perimetro, vietos ir planinis.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: įprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  350 ml.
  • Vandens talpa: 0 ml;
  • Baterija: 2600 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, 19,1 cm ilgio ritinitis šepetys, itin tylus veikimas, taisyklingas zigzagas, važiuoja į 15 laipsnių įkalnę, įveikia 1,5 cm aukščio kliūtis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32.00 x 32.00 x 8.00 cm, 2,6 kg.

2. Iš Lenkijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis dviratis „FIIDO D1“

432.42€ | 29 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBFD0004 | „FIIDO D1“ specifikacijos

Labai geras pasiūlymas elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ su 10,4 Ah talpos baterija - šis modelis dabar kainuoja gerokai pigiau net už 7.8Ah versiją, siūlomas su nuolaidos kuponu iš Lenkijos sandėlio, tad ateis labai greitai ir be jokios rizikos dėl mokesčių. Jei ieškote mobilaus, sulankstomo elektrinio dviračio meistui, toks variantas - vienas iš geriausių, koks tik šiuo metu siūlomas rinkoje.  

„Taip, jis nepakeis kalnų dviračio ar lenktyninio dviračio. Tačiau FIIDO D1 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mieste ketina važinėti į darbą, mokyklą, studijuoti ar tiesiog į bet kurią kitą vietą ir atgal. Paskaičiavau 20 kilometrų kelionės savikainą ir ji gaunasi vos 80 euro centų. („FIIDO D1“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

7,8 Ah versija

  • Gearbest - 449.50€;
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • pristatymas į Lietuvą 41.09€.

10,4 Ah versija

  • Gearbest - 432.42€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu GBFD0004
  • 29 % nuolaida, pristatymas į Lietuvą už 41.09€

Apžvalgininkas su šiuo elektriniu ir sulankstomu „FIIDO D1“ dviračiu važinėja jau praktiškai mėnuo laiko, jį detaliai išbandė ir yra pasirengęs pasidalyti savo įžvalgomis bei testų rezultatais.

Verta paminėti, kad „FIIDO D1“ yra dviejų versijų: su 7,8 Ah ir 10,4 Ah baterijomis.

Apžvalgininkas testavo „FIIDO D1“, kuris maitinamas 7,8 Ah baterijomis.

Bharat‘as teigia, kad nors iš Gearbest reikėjo palaukti 35 dienas kol iš Kinijos atgabeno „FIIDO D1“ dviratį, tačiau pakuotė į Vokietiją atkeliavo tvarkinga ir nepažeista.

Beliko iš pakuotės išimti „FIIDO D1“, jį sulankstyti į tinkamą važiavimui poziciją, įkrauti jo bateriją (7,8 Ah) ir tada keliauti jį išbandyti.

Pakuotėje be pačio „FIIDO D1“ elektrinio ir sulankstomo dviračio taip pat pat yra visi reikalingi raktai, tad jų pirkti atskirai nereikės.

Taip pat yra trumpa ir vizualiai aiškiai pateikta naudojimosi instrukcija, detalios specifikacijos ir elektrinio dviračio baterijos įkroviklis.

Apžvalgininkui ypač patinka tai, kad „FIIDO D1“ yra itin kompaktiškai sulankstomas – jo pedalai, vairo konstrukcija ir galinis ratas yra sulenkiami, o sėdynė nuleidžiama ir po tokių veiksmų „FIIDO D1“ stipriai sumažėja bei gali tilpti net po stalu arba būti tiesiog laikomas kambaryje.

Bharat‘ui patinka ir tai, kad ant dviračio konstrukcijos yra silikoniniai lipdukai, kurie, kai dviratis yra sulankstytas, apsaugo jo konstrukciją nuo subraižymų. Tad metalinio korpuso dalys tiesiogiai viena kitos neliečia.

„FIIDO D1“ korpusas yra pagamintas iš tvirto aliuminio ir galima itin lengvai keisti sėdynės ir vairo konstrukcijos aukštį.

Kalbant apie patį vairą, tai jis yra aprūpintas galybe mygtukų. Kairėje jo pusėje yra priekinio LED žibinto įjungimas, važiavimų pasirinkimas („Electric“ – vien elektra, „Moped“ – pusiau elektra ir žmogaus jėga, „Manpower“ – vien žmogaus jėga), garsinis signalas, stabdis ir dėklas išmaniajam telefonui, kuriame yra netgi USB įkrovimo jungtis. Tai ypač praktiškas gamintojo sprendimas ir baigiant išsekti telefono baterijai, ją galima įkrauti iš „FIIDO D1“.

Kitoje vairo pusėje yra „FIIDO D1“ įjungimo mygtukas, stabdis, akceleratorius ir LCD ekranėlis, kuriame galima matyti kiek liko baterijos energijos.

Pilna baterija – 4 padalos ir gamintojas nurodo, kad jai nukritus 25 %, sumažėja viena padala. Visgi apžvalgininkas pataria, ypač jei numatoma ilgesnė kelionė, pilnai įkrauti „FIIDO D1“ dviračio bateriją net jei ekrane matomos dar dvi padalos.

Kai sulankstomas dviratis, galima įdėmiau apžiūrėti ir „FIIDO D1“ baterijų sistemą ir apžvalgininkui patinka, kad esant norui, ją galima lengvai pakeisti.

Ant „FIIDO D1“ galinio rato įtaisytas 250 W elektrinis variklis ir gamintojas teigia, kad maksimalus dviračio greitis siekia 25 km/h. Taip pat su juo gali važiuoti žmogus, kuris sveria ne daugiau, kaip 120 kilogramų.

Parke ir esant nedidelėms įkalnėms, dviratis pasiekė iki 20 km/h greitį, o važiuojant nuokalne ir nelygiu keliu – beveik 25 km/h.

Kitame parke Bharat‘as su dviračiu važiavo per žolę, akmenuotą kelią ir į įkalnę. Šiuo atveju „FIIDO D1“ greitis siekė nuo 12 iki 15 km/h ir tai nėra itin įspūdingi rezultatai, tačiau bendrai jis įkalnes įveikia gerai ir reikia atsiminti, kad „FIIDO D1“ skirtas važinėtis tam pritaikytais dviračių takais.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-960“

167.22€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43094„Alfawise WS-960“ specifikacijos, atsiliepimai

Turbūt geriausias langų valymo robotų pasiūlymas šiuo metu. „Alfawise WS-960“ – tai atnaujinta „Alfawise WS-860“ langų valymo roboto versija, kuri pasižymi pakeistu dizainu, mažesniu korpusu ir įdiegtu unikaliu lango rėmo kraštus aptinkančiu techniniu sprendimu. Be to, šis langų valymo robotas pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, kuri šį robotą tvirtai išlaikytų prie stiklo net ir tuomet, jeigu prie jo būtų pakabintas 7 kg svorio vandens butelis.

Tai yra tiesiog nuostabus produktas. Šis langų valymo robotas ne tik valo, bet ir blizgina langus. „Alfawise WS-960“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Tik dabar pradedu suprasti kiek laiko sugaišdavau vien tam, kad nuvalyčiau langus. Su šiuo robotu jau nuvaliau 25 langus ir esu be galo patenkinta rezultatu. (Seigafolava)

Kaip 25-ame aukšte išbandė naujos kartos langų valymo robotą iš Kinijos ir kuo viskas baigėsi: „Metus nevalytų langų per kartą jis nenuvalo, bet paleidus kelis kartus - rezultatas fantastiškas“

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“167.22€
  • Su nuolaidos kuponu GBA43094.
  • Siunčia nemokamai
  • „Gearbest“170.81€
  • Iš Čekijos sandėlio.
  • Palyginimui: ankstesnės kartos „Alfawise WS - 860“ kainuoja 161.82€, iš Čekijos sandėlio

Vietinis Kinijos gamintojas „Alfawise“ pamažu tampa langų valymo robotų ekspertu. Dar visai neseniai rašėme apie „Alfawise WS-860“ langų valymo robotą, tačiau šiuo metu jau galima įsigyti ir naujos kartos langų valymo robotą „Alfawise WS-960“.

Pagal vakuuminio siurbimo galią (2800 Pa) ir sukuriamą triukšmo lygį (60 dB) šie langų valymo robotai yra lygiaverčiai. Jie taip pat turi panašios talpos baterijas, todėl nutrūkus tiesioginiam elektros energijos tiekimui šie langų valymo robotai dar gali veikti apie 30 minučių.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise WS-960“ įgyti pranašumą ne tik prieš „Alfawise WS-860“, bet ir kitus kiniškus langų valymo robotus yra susijęs su nauju techniniu sprendimu. Pastarosios technologijos dėka „Alfawise WS-960“ geriau nei bet kada anksčiau jaučia lango rėmo kraštus. Praktika rodo, kad kiti langų valymo robotai dėl šios technologijos trūkumo gali užstrikti lango kraštinių susidūrimo vietoje, tačiau „Alfawise WS-960“ to pavyksta išvengti valant tiek didelius, tiek mažus langus.

Be to, „Alfawise WS-960“ dar turi kraštuose integruotus 360 laipsnių kampu aplink savo ašį besisukiojančius ratukus. Šių ratukų pagalba „Alfawise WS-960“ langų valymo robotas tampa ne tik maksimaliai tikslus, bet ir kur kas labiau manevringas nei kiti langų valymo robotai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise WS-960“ geba langus nuvalyti kur kas švariau nei kiti langų valymo robotai dėl tos priežasties, nes jis visų pirma nuo lango paviršiaus pašalina dulkes, o tik po to imasi langų valymo. Negana to, „Alfawise WS-960“ šluostė taip pat gali pasigirti geromis vandens sugėrimo savybėmis, kas leidžia nuo stiklo paviršiaus pašalinti net ir mažiausius vandens lašelius – tai padeda išvengti išdžiūvusių vandens taškelių ant stiklo.

Kaip reikšmingu „Alfawise WS-960“ atnaujinimu šį langų valymo robotą lyginant su „Alfawise WS-860“ galima laikyti sumažėjusius korpuso matmenis. Pavyzdžiui, jeigu senesnės kartos robotas yra 25,2 x 25,2 x 7 cm dydžio, tai „Alfawise WS-960“ korpuso matmenys jau siekia 23 x 23 x 9,3 cm. Tai atitinkamai gali praversti valant mažesnius langus. Gamintojas tvirtina, kad  „Alfawise WS-960“ yra puikiai tinkamas langams nuo 0,25 m2 iki 25 m2 valyti.

Taigi, didelių reikšmingų pasikeitimų tarp „Alfawise WS-960“ ir „Alfawise WS-860“ nėra, tačiau įvertinus dar mažesnę kainą rinktis naujesnį modelį greičiausiai bus labiau racionalus sprendimas. Ir taip elgtis reikėtų dėl to, nes jis atkeliauja su geriau lango rėmo kraštus aptinkančiu mechanizmu ir dar taip pat turi mažesnius korpuso matmenis. Tuo tarpu daugiau skirtumų galbūt paaiškės tada, kai šiuo abu langų valymo robotus kartu palygins užsienio apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Galia: vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: nenurodomas.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: turi iki 30 minučių veikiančią bateriją, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Išskirtinės savybės: labai tylus, tinkamas valyti itin dideliems langams, turi naujos kartos techninį sprendimą, kuris padeda geriau aptikti lango rėmo kraštus.
  • Matmenys ir masė: 23 x 23 x 9,3 cm; 1,27 kg.

4. Su 48 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas mini suktuvas „Bosch GO“

37.75€ | 48 % nuolaida | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai profesionalus ir universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams - su juo neišardysiste elektronikos, nes jis per stambus, bet įsuksite visus medvarščius ar ardysite stambią buitinę techniką. 

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Ar reikalingas toks daiktas namuose kaip mini suktuvas „Bosch Go“? Pliusai ir minusai po 4 mėnesių naudojimo ir ką reikia žinoti apie antgalius („Bosch Go“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 37.75€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Siuntimas 0.52€ registruotu paštu.
  • „Bosch GO“ suktuvų su antgaliais pasiūlymus rasite čia

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4 balai iš 5 (1 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5  
  • „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Laisvo sukimosi greitis – 360 apsisukimų per minutę.
  • 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams.
  • Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio.
  • Darbinė įtampa 3,6 V.
  • Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų.
  • Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso.
  • Įkrovimas – 90 min per USB laidą.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas
  • „Bosh GO“ apžvalga
  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.

Dabartinė 37.75€ kaina yra mažiausia šio suktuvo kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu 105.59€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

386.57€ | su nuolaidos kuponu GBES2CN099 | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose.

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • Gearbest - 386.57€.
  • Su nuolaidos kuponu GBES2CN099, sutaupoma 105.59€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 529€

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (608 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

6. Su 42 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Lite“

152.83€ | 42 % nuolaida | „Xiaomi Mi 8 Lite“ specifikacijos

„Xiaomi Mi 8 Lite“ - tai „lengvesnė“ „Xiaomi Mi 8“ flagmano versija ir bent trečdaliu pigesnė. Turi vidutinės klasės „Qualcomm Snapdragon 660“ procesorių, galima rinktis su mažesniu RAM kiekiu, tačiau flagmaną pralenkia didesniu, 6.26 colių įstrižainės ekranu. Taip pat pasižymi labai geromis kameromis su dirbtiniu intelektu ir pagal bendrą technologijų derinį yra vienas geriausių išmaniųjų telefonų savo kainos grupėje.

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (627 vertinimai)
  • Ekranas: aukščiausios klasės 6,26 colių įstrižainės FHD+ ekranas (1080 x 2248, 403 PPI), 19:9 kraštinių santykis.
  • Procesorius: 2,2 GHz taktinio dažnio 8 branduolių centrinis procesorius „Qualcomm Snapdragon 660“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 4 arba 6 GB RAM ir 64 GB, 128 GB vidinė duomenų atmintis. Išorinės microSD kortelės lizdo nėra.
  • Kameros: galinė integruota dviguba kamera (12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm + 5 MP, f/2.0, 1.12µm) su dirbtiniu intelektu bei reguliuojamu fono išblukimo intensyvumu, priekinė 24 MP (f/2.2, 0.9µm, „Sony IMX576“ jutiklis) kamera su dirbtiniu intelektu.
  • OS: „MIUI 9“ operacinė sistema, sukurta „Android 8.1 Oreo“ platformos pagrindu.
  • Baterija: 3350 mAh talpos baterija, suderinamas su trečios kartos greitosios įkrovos techniniu sprendimu „Quick Charge 3.0“.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: du GPS ryšio moduliai – vienas pirmųjų telefonų su tokiu sprendimu ir labai stipriu GPS signalu, WiFi 802.11ac ir Bluetooth 5.0 ryšio moduliai, palaikomi visi 4G LTE dažniai Lietuvoje.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, kompasas, barometras.
  • Korpusas: aliuminio ir stiklo rėmas.
  • Išskirtinės savybės: tai vienas iš nedaugelių kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris atitinka daugelio europiečių keliamus reikalavimus, kadangi turi spartų „Qualcomm Snapdragon 660“ CPU, „Android 8.1 Oreo“, greitą baterijos įkrovimą ir pilną suderinamumą su „Google“ paslaugomis.
  • Matmenys ir masė: 15.64 x 7.58 x 0.75 cm; 169 g.

Dabartinė 152.83€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

7. Su 50 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2“ (4/64 GB)

134.85€ | 50 % nuolaida | „Xiaomi Mi A2“ specifikacijos

„Xiaomi Mi A2“ – tai išmanusis telefonas, priklausantis „Android One“ programai ir pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta ir „Google“ nuolatos palaikoma bei atnaujinama „Android 8.1“ operacine sistema.

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • „Gearbest“ - 134.85€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai.
  • Lietuvoje - 185€

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (1011 vertinimai)
  • Ekranas: 5,99 colių įstrižainės LTPS IPS LCD tipo ekranas (1080 x 2160px, 403 PPI), Corning Gorilla Glass 5 stiklas.
  • Procesorius: 8 branduolių 2.2 GHz „Snapdragon 660“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 4 GB ar 6 GB RAM, 32 GB, 64 GB arba 128 GB duomenų atminties, microSD kortelės lizdo nėra.
  • Kameros: Sony IMX 376 vaizdo jutiklis, dviguba galinė kamera (20 MP, f/1.8, 1/2.8", 1.0µm+ 12 MP,  f/1.8, 1/2.9", 1.25µm) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui, Vienguba priekinė kamera (20 MP, f/2.2, 1/2.8", 1.0µm) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui.
  • OS: Android 8.1 (Oreo); Android One.
  • Baterija: 3000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0 ir WiFi 802.11ac ryšio moduliai, visos LTE dažnių juostos 4G ryšiui Lietuvoje: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B20 / B38 / B40.
  • Jutikliai: akseliarometras, giroskopas, e-kompasas.
  • Korpusas: pilnai metalinis korpusas.
  • Išskirtinės savybės: platus operacinės sistemos meniu kalbų pasirinkimo asortimentas, dirbtiniu intelektu aprūpintos kameros.
  • Matmenys ir masė: 15.80 x 7.50 x 0.50 cm; 168 g.

Dabartinė 134.85€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

8. Su 15 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

179.80€ | 15 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • „Gearbest“ - 179.80€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 183-214€

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (4 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

Dabartinė 179.80€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

9. Su 38 % nuolaida siūlomas lazerinis atstumo matuoklis „KXL – E40“

16.18€ | 38 % nuolaida | 4.89 balai iš 5 (1075 vertinimai)

„KXL – E40“ atstumą matuoja į naudotojo pasirinktą paviršių pasiųsdamas lazerio impulsą ir matuodamas, per kiek laiko jis sugrįžta. Kadangi viskas vyksta šviesos greičiu, skirtumas tarp impulso pasiuntimo ir sugrįžimo yra labai mažas, todėl matavimo greitis yra didžiulis.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas.

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

10. Iš Čekijos sandėlio su rekordiškai sumažėjusia kaina buitinis projektorius „Alfawise X“

93.49€ | 60 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise X“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise X“ - tai buitinis projektorius, skirtas filmams, žaidimams ir prezentacijoms. Jis turi 50 W 3200 liumenų lempą, o ekrano įstrižainė gali siekti net 200 colių. Šis įrenginys yra labai paprastas naudoti, turi „Wi-Fi“ prieigą, garsiakalbius ir visą eilę jungčių. Bet pirkėjams labiausiai patinka ryškus vaizdas ir universalumas. Jis niekada nekainavo labai brangiai, bet dabartinis kainos pasiūlymas yra tiesiog fantastiškas ir su tokiu pasiūlymų neabejotinai šiuo metu tai geriausias projektorius pagal kainą ir kokybę, kokį tik galima įsgyti iš Kinijos iki 150€. 

Savo klasėje tai yra puikus projektorius. Pigus, gerai veikiantis HD projektorius. Vaizdas yra aiškus ir ryškus, bet šiek tiek reikia padirbėti su nustatymais siekiant geriausio rezultato. Ryškumas yra geras ir dienos šviesoje, bet kur kas geresnis tamsoje. Nuėmus guminius padukus projektorių galima sumontuoti prie lubų. (Dmxo)

Kino teatras namuose: „dabar net nekyla abejonių kur geriau žiūrėti filmus - projektorių naudoju kasdien 3-4 valandas ir tai neabejotinai vienas geriausių projektorių už tokią žemą kainą“ („Alfawise X“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 04 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 93.49€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio, 60 % nuolaida, siuntimas kainuos 4.91€.
  • Ebay - 159.85€
  • Deja, bet į Lietuvą nesiunčiama

„Alfawise X“ – tai paprastas universalus projektorius, galintis atlikti daugybę funkcijų. Jo HD raiška ir iki 200 colių įstrižainės vaizdas ypač tiks žiūrėti filmams, tačiau „Alfawise X“ gali pasitarnauti ir rengiant prezentacijas ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

Alfawise X“ palaikoma raiška yra lygi 1080P, tačiau įrenginys priima ir 4K failus, tik supaprastina jų kokybę.

Projektoriaus širdis – ryški lempa. „Alfawise X“ nusileidžia brangiausiems projektoriams, tačiau kaip mėgėjiškam įrenginiui 50 W lempa yra pakankamai gera. Juolab, kad pagal gamintojo skaičiavimus lempa tarnaus iki 20 tūkstančių valandų. Tai reiškia, kad jos greitu metu keisti tikrai nereikės.

„Alfawise X“ ryškumas – 3200 liumenų – užtraukę užuolaidas vaizdą matysite išties gerai. Stabilų įrenginio veikimą užtikrina 1,5 gHz procesorius 1 GB RAM bei 8 GB ROM atmintis.

Prisijungti prie projektoriaus galite per vieną iš kelių jungčių, priklausomai nuo to, ką ketinate daryti: čia yra USB, VGA ir HDMI lizdai.

Dar geriau tai, kad „Alfawise X“ turi ir dvigubą  „Wi-FI“ sąsają (2.4G + 5G), todėl prisijungti prie projektoriaus tik dar lengviau.

Iš tiesų egzistuoja pora „Alfawise X“ – su „Android“ ir be operacinės sistemos. Šiuo metu „Android“ versijos nepardavinėjamos, o pirkėjai ir taip nebuvo jomis patenkinti. „Android“ leidžia groti failus iš USB rakto, naršyti programėlėse, bet veikia lėtai ir erzinančiai.

„Alfawise X“ gali būti valdomas pridedamu pulteliu, kuris naudoja dvi AAA standarto baterijas, arba mygtukais ant įrenginio viršaus. Pats įrenginys pasižymi įprasta projektoriaus forma, tačiau jį galima montuoti prie lubų arba palikti ant stalo. Naudotis „Alfawise X“ yra labai paprasta ir patogu, pats įrenginys yra pritaikytas darbui namuose, bet jį galima naudoti ir prezentacijose. Tarp papildomų funkcijų galima paminėti ir projektoriaus korpuse paslėptus garsiakalbius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (276 vertinimai)
  • Ryškumas: 3200 liumenų.
  • Lempa: LED, 50 W, 20 000 val.
  • Raiška: HD, 1280 x 800px (skaito ir 4K failus).
  • Projekcinis vaizdo dydis: 32-200 colių.
  • Vaizdo formatas: 16:9.
  • Atstumas nuo ekrano: 1,5-6 m.
  • Garsiakalbis: yra.
  • Procesorius: 4 branduolių 1,5 GHz Amlogic S905X,
  • Atmintis: 1 GB RAM ir 8 GB ROM.
  • OS: su „Android“ (nepasiteisino, tad nebeperduodama) ir be „Android“
  • Ryšiai: „Wi-Fi“ (2.4G + 5G).
  • Jungtys: AV, HDMI, USB, VGA.
  • Valdymas: nuotolinis pultelis.
  • Išmatavimai ir masė: 33,00 x 12,00 x 25,00 cm, 255 gramai.

Dabartinė 93.49€ kaina yra mažiausia šio projektoriaus kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: