30 rozečių be sustojimo: išbandė naują „Xiaomi“ mini suktuvą su USB lizdu, metaliniu reduktoriumi, labai kompaktišku ir patogiu korpusus („TONFON 3.6V“ apžvalga, Video)  (3)

Labai kokybiška konstrukcija, metalinis reduktorius, patogus laikymas bei naudojimasis. Apžvalgininkas nepagaili gerų žodžių elektriniam suktuvui „TONFON 3.6V“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TONFON 3.6V“ elektrinis suktuvas atkeliauja gana paprastoje kartoninėje dėžėje.

Jos viduje randame trumpą naudojimosi instrukciją, 4 vienetų chromuotų ir iš vanadžio plieno pagamintų galvučių komplektą (PH2, PH1, SL2 ir SL3), microUSB-USB laidą, skirtą įkrauti suktuvo bateriją ir patį elektrinį „TONFON 3.6V“ suktuvą.

Apžvalgininkas teigia, kad pačio suktuvo pagaminimo kokybė yra tikrai gera. Metalinis reduktorius, plastikinis tvirtas korpusas, laikymo rankena padengta nuo slidinėjimų apsaugančia guma, tad suktuvą laikyti rankoje yra patogu ir saugu.

„Visi reikalingi valdymo mygtukai, kaip įjungimo, sukimo/atsukimo, užblokavimo yra ten kur ir turi būti. Jie veikia tinkamai ir su šiuo TONFON 3.6V suktuvu yra patogu atlikti įvairius darbus.

Prie visų privalumų prisideda ir tai, kad ant korpuso yra trijų spalvų LED indikatorius. Jis šviečia žaliai, geltonai bei raudonai ir taip informuoja apie baterijos įkrovos lygį. O priekyje įtaisytas papildomas pašvietimas praverčia tuo atveju, kai tenka darbuotis mažai apšviestose vietose (1:40 min.).“

Geras dalykas yra ir tas, kad šio elektrinio suktuvo 1500 mAh talpos bateriją galima įkrauti su įprastu USB laidu ir pasak apžvalgininko, įkrovimas užtrunka 2,5-3 valandas, o šios energijos užteks nepertraukiamai darbuotis 30 minučių.

„Vieni sakys, kad tokio laiko yra mažokai, kiti sakys, kad visai normaliai. Aš esu linkęs pritarti pastariesiems ir tik išėmęs TONFON 3.6V suktuvą iš pakuotės, sugebėjau pritvirtinti 30 rozečių ir tik tada jo baterija išsikrovė.“

„TONFON 3.6V“ turi magnetinį galvučių laikiklį, kuris labai tvirtai ir stabiliai laiko keičiamas galvutes (2:05 min.).

Užtikrinama 200 apsisukimų per minutę, o maksimalus sukimo momentas yra 4 Nm.

Taip pat yra geras dalykas, kad šį elektrinį suktuvą galima naudoti ir kaip įprastą suktuvą, tai yra, „jei jums reikės ar norėsis tiesiog ranka prisukti ar atsukti varžtą, su šiuo atsuktuvu galima tai padaryti. Kai jis neįjungtas, reduktorius užsiblokuoja ir tada pilnai galite TONFON 3.6V naudoti, kaip įprastą suktuvą (2:18 min.).“

„Ir pats įdomiausias bei geriausias šio suktuvo bruožas, kad jo reduktorius yra pagamintas iš metalo. Akivaizdu, jog tai užtikrina maksimaliai ilgą šio prietaiso tarnavimo laiką.

TONFON 3.6V yra skirtas įvairiems smulkiems darbams atlikti ir su juo galima pilnai darbuotis savo namuose. Kai kurie galbūt sakysite, kad tokiems darbams gali užtekti ir paprasto atsuktuvo, bet su TONFON 3.6V yra žymiai patogiau bei greičiau.

Žinoma jis nepakeis profesionalių suktuvų, bet įprastiems remonto darbams ir sunkiai prieinamoms vietoms yra puikus prietaisas. O kai dar yra parduodamas už tokią patrauklią kainą, tiesiog sunku rasti kažką geresnio.“

Kaina ir sąlygos

„TONFON 3.6V“ elektrinis suktuvas:

Gearbest - 25,14 €,

  • 80 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Aliexpress - 32,51 €,

  • 51 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Lietuvoje neparduodamas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: